Bovag schadeherstel

BOVAG logoVertrouw ook op Gelderse Caravan Centrale bij schadeherstel aan uw camper. Naast uw jaarlijkse onderhoudsbeurt, helpen wij u graag met het repareren van eventuele schade zodat u snel weer de weg op kunt met uw geliefde reisgenoot.

 

Een betrouwbaar kampeermiddel zorgt voor een vakantie waar u optimaal van kunt genieten. Regelmatige controle en onderhoud is daarom erg belangrijk. Net als het eventuele herstel van schade aan uw camper. De meest voorkomende schades aan een camper zijn:

 • hagelschade
 • klapband
 • vochtschade
 • deuken en krassen

Wat moet u doen bij schade aan uw camper?

Er komt veel kijken bij de reparatie van uw camper. Geen zorgen, wij helpen u graag uit de brand. Wij helpen u niet alleen bij het herstellen van de camper, maar ook met de afhandeling met de verzekering.

 

 1. Schadeherstel caravan en camper BOVAGU meldt de schade bij ons via 0342 – 415052
 2. U meldt ook de schade bij uw verzekeraar, met vermelding dat uw kampeermiddel bij de Gelderse Caravan Centrale gemaakt word.
 3. Wij maken een taxatie van de schade
 4. Indien nodig hebben wij contact met een door de verzekeraar aangewezen schade-expert
 5. Wij zorgen voor een vakkundige reparatie van de schade
 6. U krijgt uw kampeermiddel schadevrij en netjes terug

 

Wij zijn een BOVAG camperbedrijf

Wij zijn in het bezit van het BOVAG certificaat ‘Erkend schadeherstel Caravan en Camper’.

Bij een BOVAG-bedrijf werken vakbekwame mensen die gespecialiseerd zijn in het herstellen van schade. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit, garantie en een uitstekende service. Bovendien geven wij als BOVAG-kampeerbedrijf twee jaar garantie op de herstelde schade aan camper.

 

AANGESLOTEN BIJ RE-CAMP SCHADEHERSTEL

logo recampGelderse Caravan Centrale is aangesloten bij RE-CAMP schadeherstel. RE-CAMP is een landelijk samenwerkingsverband tussen verzekeraars en zorgvuldig geselecteerde topspecialisten in camper en caravan schadeherstel. Zo kunnen wij u met RE-CAMP vanaf het eerste moment vakkundig en snel helpen als u schade heeft. Wij regelen met één aanspreekpunt de complete afhandeling van uw schade, ook naar de aangesloten verzekeraar toe. Aangesloten verzekeraars zijn: Camperverzekerd, NH1816 verzekeringen, Ansvaridea verzekeringen, Turien&Co Assuradeuren, AON, Europees Assurantie Kantoor en NKC. Lees hier meer over RE-CAMP.

 

Ervaringen

 • Heb een gebruikte camper gekocht bij uw bedrijf. Alle gemaakte afspraken is uw bedrijf correct nagekomen. Ben hierover zeer tevreden. Gert van den Brink
 • Dit is een voorbeeld bedrijf in al z’n gelederen, prettige mensen en vakbekwaam, wij zijn er al jaren en de service staat hoog in hun vaandel, kort om een aanrader voor een ieder. Henk Roede
 • Ca. 1985 kochten we onze 1e caravan bij de Gelderse Caravan Centrale bij de heer Otte, later werd de heer Koot eigenaar van dit bedrijf. We zijn naar volle tevredenheid nog steeds klant, dus bijna 30 jaar.” Roel Witteveen

Laatste nieuws

Nationaal Park Hollandse Duinen Op z’n Zuid-Hollands de natuur in

Zuid-Holland ontdekken? Wij helpen u graag op weg!...

Hymer campers Waar moet u op letten bij een goede camperverzekering?

Misschien heeft u net een nieuwe of gebruikte camp...

Hymer app Nieuw: de HYMER connect app

Nieuw: de HYMER connect app. Deze app zit vanaf ap...

Vechtdal ‘Overijssel, waar de Dinkelgolfjes fonk’len…’

Bent u wel eens in Overijssel geweest? In deze ree...

scroll up