. Camperfinanciering - Gelderse Caravan Centrale

Uw camper financieren: hoe werkt het nu precies?

Bij het aanschaffen van een nieuwe of een occasion camper zijn er twee opties mogelijk. Of u betaalt de camper meteen af met uw spaargeld of u laat uw camper financieren door een krediet op te nemen. Kiest u voor financiering? Dan kan de Eriba Hymer Group Finance (EHG Finance) in dit geval uitkomst bieden. EHG Finance heeft namelijk een betaalplan dat u de mogelijkheid biedt om direct te gaan genieten van de grenzeloze vrijheid van een camper. Uw droomcamper is dichterbij dan u denkt. Op basis van uw persoonlijke situatie wordt gekeken welk betaalplan het beste aansluit.

 

De camperfinanciering van EHG  Finance stelt u in staat om ook echt de camper van uw dromen te kopen, zonder dat uw zich druk hoeft te maken over uw financiën. Het speciale financieringsconcept voor de camper is ontwikkeld voor (toekomstige) campereigenaren die niet in één keer hun spaargeld willen uitgeven.

 

Hoe werkt de camperfinanciering?

Het financieringsconcept van EHG Finance werkt eenvoudig. Als u het exacte bedrag weet van de droomcamper die u wilt aanschaffen, kan EHG Finance u een passend financieringsaanbod doen. Het financieringsaanbod hangt af van de geplande gebruiksperiode (looptijd van de camper) en van het gewenste bedrag dat u na vervanging van de camper weer beschikbaar wilt hebben. In overeenstemming met u wordt dan een vast maandbedrag afgesproken. Het maandbedrag bestaat uit de verwachte afschrijving en de rentekosten. Het is geen probleem om uw camperfinanciering langer door te laten lopen of eerder te beëindigen op het moment dat u een andere camper op het oog hebt. Het is ook mogelijk om de aanschaf van de camper deels met uw eigen financiële middelen te financieren.

 

Wat zijn de voordelen van een camperfinanciering?

U heeft de controle geheel in eigen hand, want u bepaalt zelf voor hoelang de camper gefinancierd moet worden en of u eigen geld in wilt brengen. Kiest u voor een volledige financiering vanuit een krediet, dan kunt u uw spaargeld achter de hand houden voor andere doeleinden of onverwachte uitgaven. Hieronder kunt u een voorbeeld zien met specificaties in een voorbeeldcalculatie:

voorbeeldcalculatie EHG finance

Speerpunten EHG Betaalplan:

  • Boetevrij aflossen
  • Looptijd van 12 tot 144 maanden
  • Vaste rente over de gehele looptijd
  • Vaste maandbedragen
  • Geen maximaal te financieren bedrag
  • Slottermijn mogelijk op campers

EHG Finance is de financiële dienstverlener van ERWIN HYMER GROUP, een van de grootste en leidende organisaties die actief is in de markt van campers. EHG Finance is onderdeel van FCA Capital Nederland B.V.

 

Meer informatie nodig?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een financiering voor uw camper? Neem gerust contact op met EHG Finance voor een persoonlijk advies.

 

geld-lenen-kost-geld-520

 

 

Ervaringen

  • Heb een gebruikte camper gekocht bij uw bedrijf. Alle gemaakte afspraken is uw bedrijf correct nagekomen. Ben hierover zeer tevreden. Gert van den Brink
  • Dit is een voorbeeld bedrijf in al z’n gelederen, prettige mensen en vakbekwaam, wij zijn er al jaren en de service staat hoog in hun vaandel, kort om een aanrader voor een ieder. Henk Roede
  • Ca. 1985 kochten we onze 1e caravan bij de Gelderse Caravan Centrale bij de heer Otte, later werd de heer Koot eigenaar van dit bedrijf. We zijn naar volle tevredenheid nog steeds klant, dus bijna 30 jaar.” Roel Witteveen

Laatste nieuws

Met de camper op reis in de herfst

De zomer is alweer voorbij. De dagen worden korter...

De Hymer B-Klasse MC I 690 is genomineerd als camper van het jaar

U kunt nu stemmen op de kampeerauto van het jaar 2...

Vier Europese camperbestemmingen in het najaar

Hoewel de zomervakantie al weer een tijdje ach...

Millau Auvergne Fr Waar mag je in Europa langs de weg overnachten in een camper?

  Onderweg tijdens uw vakantie zelf be...

scroll up