. Privacyverklaring - Gelderse Caravan Centrale

Privacyverklaring

Wanneer u onze website bezoekt en bijvoorbeeld een contactaanvraag doet, verzamelen we verschillende gegevens van u. Op deze pagina leest u waarom wij deze gegevens verzamelen en wat wij ermee doen. Gelderse Caravan Centrale behandelt uw gegevens vertrouwelijk en respecteert uw privacy. U kunt altijd contact met ons opnemen bij vragen. Dit Privacy Statement geldt voor iedereen die de website www.geldersecaravancentrale.nl bezoekt.

 

1. Gegevens

Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Gelderse Caravan Centrale B.V. houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.  Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval:

  • Uw persoonsgegevens verwerken in overeenstemming met het doel waarvoor deze zijn verstrekt, deze doelen en type persoonsgegevens zijn beschreven in dit Privacy policy;
  • Verwerking van uw persoonsgegevens beperkt is tot enkel die gegevens welke minimaal nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt;
  • Vragen om uw uitdrukkelijke toestemming als wij deze nodig hebben voor de verwerking van uw persoonsgegevens;
  • Passende technische en organisatorische maatregelen hebben genomen zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is;
  • Geen persoonsgegevens doorgeven aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt;
  • Op de hoogte zijn van uw rechten omtrent uw persoonsgegevens, u hierop willen wijzen en deze respecteren.

Als Gelderse Caravan Centrale B.V. zijn wij verantwoordelijk voor de verwerking van uw persoonsgegevens. Indien u na het doornemen van ons Privacy policy, of in algemenere zin, vragen heeft hierover of contact met ons wenst op te nemen kan dit via de contactgegevens onder aan dit document.

 

Verwerking van persoonsgegevens van Klanten of leveranciers

Persoonsgegevens van klanten of leveranciers worden door Gelderse Caravan Centrale B.V. verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

  • Administratieve doeleinden;
  • Communicatie over de opdracht en/of uitnodigingen;
  • Het uitvoering geven aan of het uitgeven van een opdracht.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

  • De overeengekomen opdracht;

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Gelderse Caravan Centrale B.V. de volgende persoonsgegevens van u vragen:

  • Voornaam;
  • Tussenvoegsel;
  • Achternaam;
  • Telefoonnummer;
  • E-mailadres;
  • Geslacht;
  • Kopie Rijbewijs

Uw persoonsgegevens worden door Gelderse Caravan Centrale B.V. opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

  • Gedurende de looptijd van de overeenkomst en daarna alleen in de financiële administratie voor maximaal 7 jaar.

Verwerking van persoonsgegevens van Nieuwsbrief abonnees

Persoonsgegevens van Nieuwsbrief abonnees worden door Gelderse Caravan Centrale B.V. verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

  • Het informeren van de persoon d.m.v. nieuwsuitingen.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

  • Het inschrijving formulier Nieuwsbrief;

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Gelderse Caravan Centrale B.V.  de volgende persoonsgegevens van u vragen:

  • Voornaam;
  • Tussenvoegsel;
  • Achternaam;
  • E-mailadres.

Uw persoonsgegevens worden door Gelderse Caravan Centrale B.V. opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

– Gedurende de periode dat men aangemeld is.

Persoonsgegevens worden niet langer bewaard dan noodzakelijk is voor het bereiken van de hier genoemde of door de wet voorgeschreven doeleinden.

De abonnee kan haar toestemming te allen tijde en zonder opgave van redenen intrekken. De gemakkelijkste manier om dit te doen is door te klikken op de “afmelden”-link, die te vinden is in elke nieuwsbrief.

 

Verwerking van persoonsgegevens van prospect, stakeholder-/lobbycontacten en/of geïnteresseerde

Persoonsgegevens van prospect, stakeholder-/lobbycontacten en/of geïnteresseerde worden door Gelderse Caravan Centrale B.V. verwerkt ten behoeve van de volgende doelstelling(en):

  • Informatieverstrekking in de vorm van nieuwsbrieven en/of gerichte contacten.

Grondslag voor deze persoonsgegevens is:

  • Mondelinge toestemming, afgifte visitekaartje en/of via koppeling op LinkedIn;

Voor de bovenstaande doelstelling(en) kan Gelderse Caravan Centrale B.V. de volgende persoonsgegevens van u vragen:

  • Voornaam;
  • Tussenvoegsel;
  • Achternaam;
  • Telefoonnummer;
  • E-mailadres.

Uw persoonsgegevens worden door Gelderse Caravan Centrale B.V. opgeslagen ten behoeve van bovengenoemde verwerking(en) voor de periode:

  • Gedurende de periode dat men gezien wordt als een prospect, stakeholder-/lobbycontacten en/of geïnteresseerde.

Verstrekking aan derden

De gegevens die u aan ons geeft kunnen wij aan derde partijen verstrekken indien dit noodzakelijk is voor uitvoering van de hierboven beschreven doeleinden.

Zo maken wij gebruik van een derde partij voor:

  • Het verzorgen van de internetomgeving van het AVG-programma;
  • Het verzorgen van de (financiële) administratie;
  • Het verzorgen van nieuwsbrieven en uitnodigingen.

Wij geven geen persoonsgegevens door aan andere partijen waarmee we geen verwerkersovereenkomst hebben afgesloten waar dit wettelijk verplicht is. Waar nodig verwerken deze partijen ook persoonsgegevens. De andere partijen worden door ons zorgvuldig geselecteerd en gemonitord. Voor enkele partijen is geen verwerkersovereenkomst noodzakelijk, zoals accountants etc. Met deze partijen (verwerkers) maken wij hierin uiteraard de nodige afspraken om de beveiliging van uw persoonsgegevens te waarborgen. Verder zullen wij de door uw verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht en toegestaan is. Een voorbeeld hiervan is dat de politie in het kader van een onderzoek (persoons)gegevens bij ons opvraagt. In een dergelijk geval dienen wij medewerking te verlenen en zijn dan ook verplicht deze gegevens af te geven. Tevens kunnen wij persoonsgegevens delen met derden indien u ons hier schriftelijk toestemming voor geeft.

 

Binnen de EU

Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan partijen welke gevestigd zijn buiten de EU. Uitgezonderd partijen die voldoen aan het eu-us privacy shield framework. https://www.privacyshield.gov/welcome

 

Minderjarigen

Wij verwerken enkel en alleen persoonsgegevens van minderjarigen (personen jongen dan 16 jaar) indien daarvoor schriftelijke toestemming is gegeven door de ouder, verzorger of wettelijke vertegenwoordiger.

Bewaartermijn

Gelderse Caravan Centrale B.V. bewaart persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor deze zijn verstrekt dan wel op grond van de wet is vereist.

 

Beveiliging

Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om persoonsgegevens van u te beschermen tegen onrechtmatige verwerking, zo hebben we bijvoorbeeld de volgende maatregelen genomen;

  • Alle personen die namens Gelderse Caravan Centrale B.V. van uw gegevens kennis kunnen nemen, zijn gehouden aan geheimhouding daarvan.
  • We hanteren een gebruikersnaam en wachtwoordbeleid op al onze systemen;
  • We pseudonimiseren en zorgen voor de encryptie van persoonsgegevens als daar aanleiding toe is;
  • Wij maken back-ups van de persoonsgegevens om deze te kunnen herstellen bij fysieke of technische incidenten;
  • We testen en evalueren regelmatig onze maatregelen;
  • Onze medewerkers zijn geïnformeerd over het belang van de bescherming van persoonsgegevens.

Rechten omtrent uw gegevens

U heeft recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegeven welke wij van u ontvangen hebben. Tevens kunt u bezwaar maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens (of een deel hiervan) door ons of door één van onze verwerkers. Ook heeft u het recht om de door u verstrekte gegevens door ons te laten overdragen aan uzelf of in opdracht van u direct aan een andere partij. Wij kunnen u vragen om u te legitimeren voordat wij gehoor kunnen geven aan voornoemde verzoeken.

Mogen wij uw persoonsgegevens verwerken op basis van een door u gegeven toestemming hiertoe, dan heeft u altijd het recht deze toestemming in te trekken.

Klachten

Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.

 

2. Cookies

2a. Gelderse Caravan Centrale maakt gebruik van cookies om verschillende pagina’s zo goed mogelijk te laten functioneren. Een cookie is een klein tekstbestand dat tijdens uw bezoek aan een website op uw computer, smartphone of tablet wordt geplaatst en waarin informatie wordt opgeslagen, zoals bepaalde voorkeuren van de bezoeker. Daardoor kan Gelderse Caravan Centrale u bij het volgende bezoek aan de website nog beter van dienst zijn.

2b. U kunt als bezoeker zelf bepalen hoe er met cookies wordt omgegaan. De browser kan zo ingesteld worden dat deze wel of geen cookies toestaat of alleen gedeeltelijk. Als cookies gedeeltelijk worden toegestaan, kan de bezoeker instellen welke websites cookies mogen plaatsen.

2c. Cookies kunnen in alle gevallen van een computer worden verwijderd.

 

First-party cookies
First-party cookies zijn cookies die u voor hetzelfde domein krijgt als dat u bezoekt. Bij het bekijken van deze pagina zijn de cookies van Gelderse Caravan Centrale dus first-party cookies.

 

Waar worden cookies voor gebruikt door Gelderse Caravan Centrale?

2d. Gelderse Caravan Centrale maakt gebruik van cookies om informatie uit eerdere bezoeken terug te halen, zoals bepaalde instellingen die u heeft gemaakt. Dit soort cookies, die het functioneren van de website aan jouw wensen aanpast, worden functionele cookies genoemd.

2e. Daarnaast maakt Gelderse Caravan Centrale gebruik van cookies om de website te laten weten dat u eerder op de website bent geweest. Op deze manier kunnen statistische gegevens over het gebruik van de website worden verzameld in Google Analytics. Hierbij wordt alleen met anonieme statistische informatie gewerkt die ons helpt om het functioneren van de website te verbeteren.

2f. Gelderse Caravan Centrale zal de verkregen gegevens door first-party cookies nooit met derden delen. Deze gegevens worden alleen gebruikt om de kwaliteit van Gelderse Caravan Centrale te verbeteren.

 

Welke cookies gebruikt Gelderse Caravan Centrale?

2g. Tracking cookies
Gelderse Caravan Centrale plaatst tracking cookies op uw apparatuur, zodat we uw computer kunnen herkennen wanneer uw onze website opnieuw bezoekt. Deze tracking cookies bestaan uit twee soorten: permanente cookies en sessie cookies. Met permanente cookies kan Gelderse Caravan Centrale uw apparatuur herkennen als u onze website later opnieuw bezoekt. Met sessie cookies kunnen wij zien welke onderdelen op onze website zijn bekeken.

2h. Analytics
Google plaatst cookies via de website van Gelderse Caravan Centrale. Deze cookies worden door ons gebruikt om inzicht te krijgen in het gebruik van onze website, zodat we deze kunnen optimaliseren.

2i. Social media buttons
Op de website van Gelderse Caravan Centrale staan buttons om bepaalde webpagina’s te promoten op Facebook, Twitter, Google+ en LinkedIn. Deze buttons bevatten stukjes code die van deze sociale netwerken zelf afkomstig zijn. De cookies worden door middel van deze codes geplaatst. Hier heeft Gelderse Caravan Centrale zelf geen invloed op.

 

Cookies verwijderen

Hieronder leest u hoe u cookies kunt verwijderen in verschillende browsers.

2j. Internet Explorer

Ga via Menu naar Extra en dan naar Internetopties – Tab algemeen. Klik onder Browsergeschiedenis op ‘Verwijderen’. Geef aan wat u precies wilt verwijderen. Zorg dat ‘Cookies’ aangevinkt staat en klik op ‘Verwijderen’.

2k. Firefox

Klik op Menu, Extra, Opties en vervolgens op Tab Privacy. Klik vervolgens op ‘Uw recente geschiedenis wissen’. Geef onder ‘Details’ aan wat u precies wilt verwijderen. Vink in ieder geval Cookies aan. U kunt ook aangeven vanaf welke datum de cookies moeten zijn.

2l. Chrome

Klik op de drie streepjes rechts bovenin. Klik vervolgens op Opties en dan Tab Geavanceerde opties. Klik onder Privacy op Browsergeschiedenis wissen. Zorg ervoor dat de optie Cookies en andere sitegegevens verwijderen aangevinkt staat. U kunt ook aangeven vanaf welke datum de cookies moeten zijn. Kies hier Alles.

2m. Safari

Klik links in de menubalk op Safari en klik op Wis geschiedenis. Er verschijnt een nieuw venster. Verwijder de geschiedenis van een bepaalde periode. Klik op de gewenste periode, bijvoorbeeld hele geschiedenis. Klik tot slot op Wis geschiedenis.

 

3. Verstrekking aan derden

Gelderse Caravan Centrale verstrekt alleen gegevens aan derden met uw voorafgaande toestemming of wanneer wij daartoe verplicht zijn op grond van wet- en regelgeving.

 

4. Contact

Voor vragen of opmerkingen over het privacy statement kunt u contact opnemen met Gelderse Caravan Centrale via info@geldersecaravancentrale.nl of per telefoon via 0342 415 052.

 

Gelderse Caravan Centrale B.V.

Anthonie Fokkerstraat 37

3772 MP Barneveld

 

 

Ervaringen

  • Dit is een voorbeeld bedrijf in al z’n gelederen, prettige mensen en vakbekwaam, wij zijn er al jaren en de service staat hoog in hun vaandel, kort om een aanrader voor een ieder. Gert van den Brink
  • Dit is een voorbeeld bedrijf in al z’n gelederen, prettige mensen en vakbekwaam, wij zijn er al jaren en de service staat hoog in hun vaandel, kort om een aanrader voor een ieder. Henk Roede
  • Ca. 1985 kochten we onze 1e caravan bij de Gelderse Caravan Centrale bij de heer Otte, later werd de heer Koot eigenaar van dit bedrijf. We zijn naar volle tevredenheid nog steeds klant, dus bijna 30 jaar.” Roel Witteveen

Laatste nieuws

Met de camper op reis in de herfst

De zomer is alweer voorbij. De dagen worden korter...

De Hymer B-Klasse MC I 690 is genomineerd als camper van het jaar

U kunt nu stemmen op de kampeerauto van het jaar 2...

Vier Europese camperbestemmingen in het najaar

Hoewel de zomervakantie al weer een tijdje ach...

Millau Auvergne Fr Waar mag je in Europa langs de weg overnachten in een camper?

  Onderweg tijdens uw vakantie zelf be...

scroll up