Hymer ML-T

De Hymer ML-T is een camper dat innovatie uitstraalt. Deze camperlijn heeft een geheel nieuwe cabine gekregen ontworpen door Mercedes. Elke camper heeft een grote Small-Tower-koelkast met wel 142 liter inhoud. Zo hoeft u niet elke dag naar de supermarkt en kunt u uw boodschappen gemakkelijk kwijt. Daarnaast hebben deze modellen een handige 360 (graden) draaibare tafel, voor vier personen. Deze campers hebben oog voor detail. Door de combinatie van een strak uiterlijk en moderne charme zijn de campers een voorbeeld van stijl.

 

De Hymer ML-T 560 is door de aantrekkelijke grootte van de camper (6,73 x 2,22 x 2,90 cm) voorzien van een ruime kledingkast en een grote opbergruimte onder het dwarsbed. Dankzij het optimale wooncomfort zult u zich snel thuis voelen in de camper. De textiele zitgroep is erg comfortabel en bovendien past de flexibele verplaatsbare tafel perfect in het interieur.

 

Hymer ML-T zitgroep

 

De ML-T 570 camper biedt alles op het gebied van comfort. Een groot voordeel is de vlakke vloer in het woongedeelte. Er zijn twee grote eenpersoonsbedden aanwezig, twee ruime kledingkasten onder de eenpersoonsbedden en een ruime douche met praktisch verlengbare plank.

 

Hymer ML-T eenpersoonsbedden

 

Zoals alle modellen in de serie campers van Hymer, is ook bij de ML-T 580 camper luxe en comfort overal in terug te zien. Dit model onderscheidt zich van andere campers met een extra ruime kledingkast tot aan het plafond. Ook bij de badkamer is gedacht aan comfort. Er is een aparte doucheruimte waardoor niet de hele badkamer volloopt met water. En wilt u een scooter meenemen? Geen probleem, ook hier is aan gedacht. Deze camper heeft namelijk een extra grote garage.

 

Wanneer u erg gesteld bent op uw privacy, is de ML-T 620 perfect voor u. Deze camper heeft namelijk een extra ruime badkamer. En als u op vakantie gezellig samen wilt koken is dat in deze camper geen enkel probleem. Er is namelijk een extra breed keukenoppervlak zodat u alle ruimte heeft. Deze camper is het absolute paradepaardje in de comfort plus klasse.

 

Hymer ML-T keuken

Ervaringen

  • Heb een gebruikte camper gekocht bij uw bedrijf. Alle gemaakte afspraken is uw bedrijf correct nagekomen. Ben hierover zeer tevreden. Gert van den Brink
  • Dit is een voorbeeld bedrijf in al z’n gelederen, prettige mensen en vakbekwaam, wij zijn er al jaren en de service staat hoog in hun vaandel, kort om een aanrader voor een ieder. Henk Roede
  • Ca. 1985 kochten we onze 1e caravan bij de Gelderse Caravan Centrale bij de heer Otte, later werd de heer Koot eigenaar van dit bedrijf. We zijn naar volle tevredenheid nog steeds klant, dus bijna 30 jaar.” Roel Witteveen

Laatste nieuws

Utrechtse Heuvelrug Prachtige natuurgebieden in provincie Utrecht

Deze zomer ziet er waarschijnlijk anders uit dan u...

hart-van-drenthe-veenpluis Drenthe: mooi, ruim en vol uitdaging!

Deze zomer ziet er waarschijnlijk anders uit dan u...

2010 Eilandspolder met water Dutchphoto Noord-Holland: voor elke natuurliefhebber

Komende zomer ziet er waarschijnlijk anders uit da...

Enduro fietsendragers voor uw caravan

Wilt u de mooiste fietstochten maken op uw vakanti...

scroll up