Hymer B ModernComfort -T/I

 

Hymer introduceert in 2019 vier geheel nieuwe modellen in de superior klasse. Innovatie, veiligheid en het lichte gewicht kenmerken de campers uit deze klasse. De waarden van Mercedes-Benz en Hymer komen samen in deze vier modellen. De chassis is superlicht en weegt minder dan 3,5 ton. Het rijcomfort is ideaal en ook de stabiele carrosserie is een uniek kenmerk wat niet onopgemerkt blijft. Deze verfijnde uitvoering is door de stabiele opbouw zeer veilig op de weg. Alle modellen kunnen voorzien worden van een extra vijfde zit plek.

 

De B-MC I modellen hebben ten opzichte van de B-MC T modellen alle vier een extra tweepersoonsbed boven de bestuurdersstoelen. Dit maakt de B-MC I serie zeer geschikt voor families.

Bent u op zoek naar een sportieve en sierlijke camper? Dan is de B-MC T/I 550 geschikt voor u. Het type 550 kenmerkt zich door de grote oppervlakte in de camper: er is een groot dwarsbed, een aparte douche in de badkamer en een ruime kledingkast. Daarnaast is er zeker voldoende ruimte om eventueel een vijfde zitplaats toe te voegen. Deze camper is ondanks het relatief lichte gewicht geroemd vanwege de veiligheid.

 

Hymer B-Klasse ModernComfort I standaard hefbed

 

Ten opzichte van het 550 model heeft de B-MC T/I 580 twee grote eenpersoonsbedden van 194 x 86 cm. De trede naar het bed is erg praktisch. Deze is ook te gebruiken als u het bed ombouwt tot één groot ligoppervlak. De grote koelkast met inhoud van 142 liter heeft een standaard apart vriesvak. De camper is geschikt om voor langere periode op pad te gaan. De camper heeft een belaadbare dubbele bodem die van zowel de binnen- als buitenkant toegankelijk is.

 

Hymer B-Klasse ModernComfort keuken

 

De B-MC T/I 680 biedt goede faciliteiten en voorzieningen. Zo is er een ruime badkamer aanwezig met een aparte doucheruimte er in. Indien u behoefte heeft aan meer privacy kan de badkamer aan de voorkant worden afgescheiden. Daarnaast is er extra veel laad ruimte door de dubbele bodem. Deze ruimte is toegankelijk vanaf de binnen- en buitenkant. De opslagmogelijkheid biedt ruimte voor een extra 1,5 ton aan lading.

 

Het pronkstuk van deze serie Hymers is het B-MC T/I 690 model. Deze camper heeft een groot queensbed met een oppervlakte van 185/195 x 150 cm. Deze camper biedt bij het model B-MC T tevens de optie van een groot hefbed. De badkamer kan aan zowel de voor als achterkant worden afgescheiden. Zo kunt u zelf kiezen voor alle privacy die u wenst.

 

HYMER B-Klasse ModernComfort 690 Queensbed

Hymer B-Klasse ModernComfort 690 Queensbed

Ervaringen

  • Heb een gebruikte camper gekocht bij uw bedrijf. Alle gemaakte afspraken is uw bedrijf correct nagekomen. Ben hierover zeer tevreden. Gert van den Brink
  • Dit is een voorbeeld bedrijf in al z’n gelederen, prettige mensen en vakbekwaam, wij zijn er al jaren en de service staat hoog in hun vaandel, kort om een aanrader voor een ieder. Henk Roede
  • Ca. 1985 kochten we onze 1e caravan bij de Gelderse Caravan Centrale bij de heer Otte, later werd de heer Koot eigenaar van dit bedrijf. We zijn naar volle tevredenheid nog steeds klant, dus bijna 30 jaar.” Roel Witteveen

Laatste nieuws

Utrechtse Heuvelrug Prachtige natuurgebieden in provincie Utrecht

Deze zomer ziet er waarschijnlijk anders uit dan u...

hart-van-drenthe-veenpluis Drenthe: mooi, ruim en vol uitdaging!

Deze zomer ziet er waarschijnlijk anders uit dan u...

2010 Eilandspolder met water Dutchphoto Noord-Holland: voor elke natuurliefhebber

Komende zomer ziet er waarschijnlijk anders uit da...

Enduro fietsendragers voor uw caravan

Wilt u de mooiste fietstochten maken op uw vakanti...

scroll up