Wilt u de nieuwste 2019 modellen van Hobby van dichtbij bewonderen? Kom bij ons langs in Barneveld en ervaar deze caravans zelf. Wij hebben alvast de meest kenmerkende details van de nieuwste 2019 modellen voor u op een rijtje gezet.

 

HOBBY ON TOUR 2019

Rijd zuinig naar uw vakantiebestemming met de Hobby On Tour 2019. Kenmerkend aan deze caravan is het lichte gewicht. Hierdoor kunt u met iedere auto naar de meest bijzondere bestemmingen rijden. Zelfs de smalle straatjes op vakantie zijn geen enkel probleem voor de Hobby On Tour! Komt u deze lichtgewicht caravan in onze showroom bewonderen?

 

Hobby On Tour caravan.

 

HOBBY DE LUXE 2019

De Hobby De Luxe is een echte familiecaravan. Met deze caravan voelt u zich overal ter wereld thuis. De ruimte en de moderne indeling van de Hobby De Luxe zorgen ervoor dat u niets thuis hoeft te laten. Geniet met een gerust hart van uw vakantie in de vrije natuur.

 

Hobby De Luxe caravan.

 

HOBBY DE LUXE EDITION 2019

De sportieve en dynamische Hobby De Luxe Edition caravans zijn zeer gericht voor langere reizen. De rode tinten en het lichte meubilair maken deze caravans zeer modern. Bent u benieuwd geworden naar deze luxe en moderne caravan? Bekijk ze nu in onze showroom.

 

Hobby De Luxe Edition caravan.

 

HOBBY PRESTIGE 2019

De nieuwe Hobby Prestige heeft een geheel nieuwe achterkant gekregen. De mooie chroom handvatten en langgerekte lampen zijn een eyecatcher. Deze smaakvolle caravan is een echte klassieker. Door de luxe en de verschillende indelingsmogelijkheden in de caravan is de Hobby Prestige geschikt voor iedereen die wil genieten op vakantie.

 

Hobby Prestige caravan tweepersoonsbed.

 

HOBBY EXCELLENT 2019

De Hobby Excellent is al jaren de best verkocht caravan van Hobby. In de nieuwe 2019 modellen is er een u-gevormde zithoek toegevoegd aan het interieur. De inrichting van deze caravans zorgt voor veel bewegingsruimte en de sfeervolle bekleding maken het helemaal af.

 

Hobby Excellent caravan zithoek.

 

Hobby Excellent eenpersoonsbedden.

 

Bent u benieuwd geworden naar de nieuwe modellen van 2019? Bekijk ze hier!

 

KOM NAAR GELDERSE CARAVAN CENTRALE

Onze nieuwe Hobby caravans van 2019 kunt u nu zelf ervaren in onze winkel in Barneveld! Bekijk te caravans van binnen en test het uit. Wanneer u vragen heeft, staan wij u graag te woord.

Ervaringen

  • Heb een gebruikte camper gekocht bij uw bedrijf. Alle gemaakte afspraken is uw bedrijf correct nagekomen. Ben hierover zeer tevreden. Gert van den Brink
  • Dit is een voorbeeld bedrijf in al z’n gelederen, prettige mensen en vakbekwaam, wij zijn er al jaren en de service staat hoog in hun vaandel, kort om een aanrader voor een ieder. Henk Roede
  • Ca. 1985 kochten we onze 1e caravan bij de Gelderse Caravan Centrale bij de heer Otte, later werd de heer Koot eigenaar van dit bedrijf. We zijn naar volle tevredenheid nog steeds klant, dus bijna 30 jaar.” Roel Witteveen

Laatste nieuws

Een echte off road camper: de Hymer ML-T 580 4×4

Bent u op zoek naar een off road camper waar u ook...

Kasteel de Haar. Prachtige natuurgebieden in provincie Utrecht

Deze zomer ziet er waarschijnlijk anders uit dan u...

hart-van-drenthe-veenpluis Drenthe: mooi, ruim en vol uitdaging!

Deze zomer ziet er waarschijnlijk anders uit dan u...

2010 Eilandspolder met water Dutchphoto Noord-Holland: voor elke natuurliefhebber

Komende zomer ziet er waarschijnlijk anders uit da...

scroll up