Hobby caravans 2018

Bent u benieuwd naar de nieuwe Hobby caravans van 2018? Op ons bedrijfsterrein kunt u de nieuwe modellen bewonderen. Lees hier meer over de verschillende Hobby caravans van 2018 en kom langs om te kijken welke caravan bij u past!

 

HOBBY ONTOUR 2018

Door het lichte gewicht van de Hobby Ontour rijdt u zuinig naar uw bestemming. Omdat deze caravan zo licht is, kunt u ook met een kleinere auto naar de mooiste plekken rijden.

Hobby ontour

HOBBY DE LUXE 2018

De Hobby De Luxe is de ideale caravan als u met uw gezin op reis gaat. Met deze comfortabele caravan heeft u alles bij de hand, waardoor u met een gerust hart van uw vrijheid kunt genieten.

 

Hobby De Luxe 2018

Hobby De Luxe Edition 2018

Wilt u sfeervol op vakantie? Dan is de sportieve caravan van Hobby De Luxe Edition een echte musthave. Met de subtiele rode accenten en het lichte meubilair ervaart u echte luxe.

 

Hobby De Luxe Edition 2018

Hobby Prestige 2018

Op vakantie genieten van een echt huiselijk gevoel met het hele gezin, dat kunt u met de Hobby Prestige. Deze klassieke caravan is smaakvol ingericht en heeft voor iedereen wel een geschikte indeling.

 

Hobby Prestige 2018

Hobby Excellent 2018

Bij veel mensen staat de Hobby Excellent 2018 op nummer 1. Deze elegante caravan heeft een comfortabele inrichting en een modern interieur. Met de sfeervolle verlichting kunt u genieten van romantiek en gezelligheid.

 

Hobby Excellent 2018

 

Bent u nieuwsgierig geworden naar de nieuwe modellen van 2018? Bekijk ze hier!

Kom naar Gelderse Caravan Centrale

Wilt u de nieuwe Hobby caravans van 2018 in het echt ervaren? Bezoek dan onze showroom om de Hobby caravans van binnen te bekijken. Wij geven u graag advies.

Ervaringen

  • Heb een gebruikte camper gekocht bij uw bedrijf. Alle gemaakte afspraken is uw bedrijf correct nagekomen. Ben hierover zeer tevreden. Gert van den Brink
  • Dit is een voorbeeld bedrijf in al z’n gelederen, prettige mensen en vakbekwaam, wij zijn er al jaren en de service staat hoog in hun vaandel, kort om een aanrader voor een ieder. Henk Roede
  • Ca. 1985 kochten we onze 1e caravan bij de Gelderse Caravan Centrale bij de heer Otte, later werd de heer Koot eigenaar van dit bedrijf. We zijn naar volle tevredenheid nog steeds klant, dus bijna 30 jaar.” Roel Witteveen

Laatste nieuws

Verbouwing showroom Let op, we zijn aan het verbouwen en we zijn gesloten tijdens de kerstvakantie!

Om onze campers en caravans nog beter tot zijn rec...

Met de camper op reis in de herfst

De dagen zijn korter, de temperatuur daalt en de b...

ANWB camper van het jaar ANWB roept Bürstner Lyseo M Harmony Line 660 uit tot Camper van het Jaar 2020!

We communiceerden al over de verkiezing van het NK...

Huisshow GCC Profiteer van beursacties op de Huisshow van Gelderse Caravan Centrale

Bent u op een beurs geweest en heeft u nog geen ke...

scroll up