. Hobby caravans 2017 - Gelderse Caravan Centrale

Hobby caravans 2017

 

Bent u op zoek naar de Hobby caravans van 2017? Kom langs bij de showroom van Gelderse Caravan Centrale en ontdek de mogelijkheden! Wat u ook belangrijk vindt aan uw camper, wij bieden u altijd een passend model. Op deze pagina geven wij u meer informatie over de verschillende Hobby caravans van 2017.

 

Hobby Ontour 470 UL 2017

De Hobby Ontour 470 UL is voorzien van een modern design en handige extra’s. Bij deze caravan heeft u als extra optie een uittrekbare lattenbodem, zodat u een groot bed kunt maken van de twee enkele bedden. Ook is er een reservewiel in de disselbak gemonteerd. Bekijk deze Hobby caravan hier.

 

Hobby caravans 2017

 

Hobby 400 SFe De Luxe 2017

De Hobby 400 SFe De Luxe heeft een geheel nieuwe bekleding. De originele kleur blauw komt nog wel naar voren, alleen in een ander motief. In de deur die uit één geheel bestaat, vindt u extra opbergvakjes en een standaard hordeur. Lees hier meer over de vele extra’s van deze Hobby caravan.

 

Hobby 460 UFe De Luxe Edition 2017

De Hobby 460 UFe De Luxe Edition heeft een moderne inrichting en een ruime indeling. Zo vindt u in deze Hobby caravan een rondzit met een frans bed. En dat niet alleen: op deze caravan zit een Edition pakket ter waarde van € 2.195,00! Lees hier meer.

 

Hobby 455 UF De Luxe 2017

De Hobby 455 UF De Luxe heeft een rondzit met een dwarsbed. De deur is maar liefst 56 centimeter breed en heeft praktische opbergvakken. De extra opties zijn eindeloos. Zo kunt u kiezen voor een reservewiel onder het chassis, een ALKO houder en LED-sfeerverlichting. Lees hier meer.

 

Hobby 490 KMF De Luxe Edition 2017

De Hobby 490 KMF De Luxe Edition is voorzien van een kinderslaapkamer en een dwarsbed voorin. Door de lichte houtskleur ziet deze Hobby caravan er zeer ruim uit. De inrichting is zeer royaal en luxe, door onder andere de 142 liter Slimtower koelkast, de vele spots en de extra brede deur. Lees hier meer.

 

Hobby caravans 2017

 

Kom naar Gelderse Caravan Centrale

Kom naar onze showroom om de Hobby caravans van 2017 te bekijken. Wij adviseren u graag over de caravan die bij u past.

 

 

Ervaringen

  • Heb een gebruikte camper gekocht bij uw bedrijf. Alle gemaakte afspraken is uw bedrijf correct nagekomen. Ben hierover zeer tevreden. Gert van den Brink
  • Dit is een voorbeeld bedrijf in al z’n gelederen, prettige mensen en vakbekwaam, wij zijn er al jaren en de service staat hoog in hun vaandel, kort om een aanrader voor een ieder. Henk Roede
  • Ca. 1985 kochten we onze 1e caravan bij de Gelderse Caravan Centrale bij de heer Otte, later werd de heer Koot eigenaar van dit bedrijf. We zijn naar volle tevredenheid nog steeds klant, dus bijna 30 jaar.” Roel Witteveen

Laatste nieuws

Met de camper op reis in de herfst

De zomer is alweer voorbij. De dagen worden korter...

De Hymer B-Klasse MC I 690 is genomineerd als camper van het jaar

U kunt nu stemmen op de kampeerauto van het jaar 2...

Vier Europese camperbestemmingen in het najaar

Hoewel de zomervakantie al weer een tijdje ach...

Millau Auvergne Fr Waar mag je in Europa langs de weg overnachten in een camper?

  Onderweg tijdens uw vakantie zelf be...

scroll up