Dethleffs Generation 2019

Dethleffs komt in 2019 met een nieuwe Generation. Deze moderne caravan is niet alleen aan de buitenkant voorzien van comfort en luxe, maar ook de binnenkant van de caravan ziet er geweldig uit.

 

De Generation caravan is voorzien van lichtmetalenvelgen, vloerverwarming, gewichtsverhoging naar 1.800 kg, een voorraam en een brede ingang van wel 70 cm. Daarnaast is deze luxe caravan zeer ruim van binnen. De caravan is voorzien van ambiance verlichting en prachtige bovenkastkleppen die in kleur overlopen. Deze caravan is in het 515 QSK model bij ons te verkrijgen. De Dethleffs Generation 515 QSK is een échte gezinscaravan met maar liefst vijf slaapplaatsen, waaronder een dwars-stapelbed. Komt u de luxe zelf ervaren? Kom langs in onze winkel in Barneveld.

Dethleffs generation caravan buitenkant.

 

Dethleffs Generation caravan zithoek.

 

DETHLEFFS C’JOY & C’GO 2019

Heeft u weinig ruimte nodig? Dan zijn de C’joy en C’go ideaal! Deze caravans zijn perfect wanneer u echt wilt genieten van het buitenleven. Met de compacte afmeting van de C’Joy caravan (slecht 2,12 meter!) zijn de smalle straatjes op vakantie geen enkel probleem.

Het mooie aan deze caravan is dat hij echt voor iedereen beschikbaar is. Voor deze caravan heeft u namelijk geen extra rijbewijs nodig. Een rijbewijs B is voldoende. De C’joy en C’go caravans zijn zeer licht in gewicht waardoor u minder brandstof zal verbruiken.

De aantrekkelijke prijs en moderne inrichting van deze caravans maken dat u het kampeeravontuur meteen wilt beginnen. Kom nu naar onze showroom en bekijk de 2019 modellen.

 

Dethleffs C’go caravan keuken.

 

Dethleffs C’joy caravan.

 

Bekijk hier een redactioneel artikel over de Dethleffs c’go caravan uit het Campinglife Magazine.

 

DETHLEFFS CAmper 2019

Wilt u gaan genieten van een welverdiende vakantie? Dan is een Dethleffs Camper caravan daar perfect voor. De Dethleffs Camper heeft enorm veel opbergruimte en is in verschillende modellen verkrijgbaar. Of u nu met twee of vijf personen op vakantie gaat, er is altijd een Dethleffs Camper die voldoet aan uw wensen. De vele extra’s die deze caravans te bieden hebben, zullen u doen verbazen.

Dethleffs Camper buitenkant.

 

Dethleffs Camper zithoek.

 

DETHLEFFS NOMAD 2019

Als u houdt van luxe tijdens het kamperen is de Dethleffs Nomad caravan perfect voor u. Met deze schitterende caravan is uw vakantie voorzien van comfort en stijl. Door de ruimte opzet zijn de Nomad caravans ideaal voor als u alleen of met meerdere personen reist. Naast dat deze caravan zeer ruim is, is hij ook nog eens voorzien van de modernste technieken. Met deze caravans kunt u heerlijk genieten en ontspannen op reis. Bekijk de nieuwe 2019 modellen bij ons in de showroom en ervaar het zelf!

 

Dethleffs Nomad caravan zithoek.

 

Dethleffs Nomad caravan badkamer.

 

Dethleffs Avantgarde 2019

De Dethleffs Avantgarde caravan heeft in 2019 een nieuwe look gekregen. Het houten design geeft een licht en ruim gevoel. Daarnaast maakt de ‘’Catania’’ bekleding het interieur helemaal af. De Avantgarde is perfect voor als u er met twee of drie personen op uit wilt. Bekijk het Avantgarde 2019 model nu bij ons in Barneveld.

 

 

 

Dethleffs Avantgarde eenpersoonsbedden.

Ervaringen

  • Heb een gebruikte camper gekocht bij uw bedrijf. Alle gemaakte afspraken is uw bedrijf correct nagekomen. Ben hierover zeer tevreden. Gert van den Brink
  • Dit is een voorbeeld bedrijf in al z’n gelederen, prettige mensen en vakbekwaam, wij zijn er al jaren en de service staat hoog in hun vaandel, kort om een aanrader voor een ieder. Henk Roede
  • Ca. 1985 kochten we onze 1e caravan bij de Gelderse Caravan Centrale bij de heer Otte, later werd de heer Koot eigenaar van dit bedrijf. We zijn naar volle tevredenheid nog steeds klant, dus bijna 30 jaar.” Roel Witteveen

Laatste nieuws

de hoge veluwe Op een nostalgische ontdekkingsreis in Gelderland

Ons eigen land heeft veel te bieden voor fiets- en...

Solbio GCC Solbio: biologische toiletvloeistof

Maakt u al gebruik van de biologische toiletvl...

waddenzee Ontdek Friesland op haar best

Wilt u Nederland ontdekken? Dan hebben wij voor u ...

Flevoland, op bezoek bij de grootste polder ter wereld!

Wilt u Nederland ontdekken? Dan hebben wij voor u ...

scroll up