. Dethleffs caravans 2017 - Gelderse Caravan Centrale

Dethleffs caravans 2017

 

Zoekt u uw droomcaravan? Bekijk de Dethleffs caravans van 2017 eens! Deze modellen zijn te zien in onze showroom, waar u altijd welkom bent voor een persoonlijk advies. Op deze pagina geven wij u meer informatie over de verschillende Dethleffs caravans van 2017.

 

Dethleffs C`Joy 2017

Met de Dethleffs C`Joy heeft u meer met minder. Deze caravans zijn zo licht dat u er geen speciaal rijbewijs voor nodig heeft. Nu kunt u ook met een lichtere trekauto reizen met uw favoriete kampeermiddel. De vele extra’s maken deze caravans nog interessanter. Er zijn drie indelingen:

  • Dethleffs C’Joy 390 QSH
  • Dethleffs C’Joy 410 QL
  • Dethleffs C’Joy 460 LE

Bekijk hier onze actuele voorraad.

Dethleffs c'joy

Dethleffs Nomad 470 ER 2017

Bij de Dethleffs Nomad 470 ER kunt u van de twee enkele bedden een groot bed maken door de uittrekbare lattenbodem. Ook profiteert u van vele extra opties, zoals een styling pakket en een voorraam. Lees hier meer over deze Dethleffs caravan.

 

Dethleffs C’Trend 475 FR 2017

De Dethleffs C’Trend 475 FR heeft een moderne uitstraling en is erg licht. Deze Dethleffs caravan heeft een rondzit, frans bed en een ruime disselbak. Maar dat niet alleen: het dak is hagelbestendig en de ruime keuken is onder andere voorzien van mooie schuiflade’s. Lees hier meer.

 

Dethleffs caravans 2017

 

Dethleffs C’go 495 QSK 2017

De Dethleffs C’go 495 QSK is voorzien van een mooi licht interieur. Ook vindt u voorin een twee persoons dwarsbed en achterin een dwars stapelbed. Heeft u het stapelbed niet nodig? Dan klapt u dit bed eenvoudig in, zodat er een soort garage ontstaat. Lees hier meer over de vele extra’s.

 

Kom naar Gelderse Caravan Centrale

Kom naar onze showroom om de Dethleffs caravans van 2017 te bekijken. Wij adviseren u graag over de caravan die bij u past.

 

 

Ervaringen

  • Heb een gebruikte camper gekocht bij uw bedrijf. Alle gemaakte afspraken is uw bedrijf correct nagekomen. Ben hierover zeer tevreden. Gert van den Brink
  • Dit is een voorbeeld bedrijf in al z’n gelederen, prettige mensen en vakbekwaam, wij zijn er al jaren en de service staat hoog in hun vaandel, kort om een aanrader voor een ieder. Henk Roede
  • Ca. 1985 kochten we onze 1e caravan bij de Gelderse Caravan Centrale bij de heer Otte, later werd de heer Koot eigenaar van dit bedrijf. We zijn naar volle tevredenheid nog steeds klant, dus bijna 30 jaar.” Roel Witteveen

Laatste nieuws

Met de camper op reis in de herfst

De zomer is alweer voorbij. De dagen worden korter...

De Hymer B-Klasse MC I 690 is genomineerd als camper van het jaar

U kunt nu stemmen op de kampeerauto van het jaar 2...

Vier Europese camperbestemmingen in het najaar

Hoewel de zomervakantie al weer een tijdje ach...

Millau Auvergne Fr Waar mag je in Europa langs de weg overnachten in een camper?

  Onderweg tijdens uw vakantie zelf be...

scroll up