Onze medewerkers

 

team

Joop Koot

Directeur/eigenaar

Joop Koot is al vanaf 1980 werkzaam in het bedrijf en sinds 1994 eigenaar. Onder zijn leiding is de Gelderse Caravan Centrale uitgegroeid tot een begrip in midden Nederland.

team

Maik Koot

Verkoop

Maik Koot, zoon van Joop, is multifunctioneel inzetbaar binnen de Gelderse Caravan Centrale. Maik versterkt het verkoopteam. In de toekomst zal Maik het bedrijf gaan overnemen

team

Andre Balatoni

Verkoop

Andre versterkt ons verkoopteam. Andre heeft jarenlange ervaring in de camper en caravanbranche en kan u met een eerlijk advies bijstaan.

team

Jolanda van de Kraats

Receptioniste

Jolanda is onze receptioniste en shopmedewerkster. Als u telefonisch contact opneemt, zal zij u doorverbinden met de juiste persoon zodat u snel geholpen wordt. Jolanda vervult deze functie samen met Cindy van Doorn.

team

Cindy van Doorn

Receptioniste

Cindy is onze receptioniste en shopmedewerkster. Als u telefonisch contact opneemt, zal zij u doorverbinden met de juiste persoon zodat u snel geholpen wordt. Cindy vervult deze functie samen met Jolanda van de Kraats.

team

Eddy van den Broek

Boekhouder

Eddy is onze boekhouder en tevens medewerker met de langste staat van dienst. Op de achtergrond verzorgd Eddy op een zeer punctuele wijze de administratie, kentekens en orderverwerking voor ons bedrijf.

team

Marc Jansen

Werkplaats receptionist

Marc is onze werkplaats receptionist en is de link tussen de klant, het verkoopteam en de werkplaats. Hij is verantwoordelijk voor de planning, het bestellen van onderdelen en de garantie afwikkelingen.

team

Bertus van den Brink

Werkplaats chef

Bertus van den Brink is onze werkplaats chef en al vele jaren werkzaam in ons bedrijf, hij coördineert alles wat er gebeurt op gebied van onderhoud, reparaties en schadeherstel.

team

Alex Houtveen

Camper specialist

Alex Houtveen is onze camper specialist, met alle technische vragen over uw camper staat hij u met raad en daad bij. Uw camper is bij hem in goede handen.

team

Gert-Jan Hendriksen

Caravan specialist

Gert-Jan Hendriksen is onze caravan specialist. Door zijn jaren lange ervaring is uw caravan bij hem in goede handen.

team

Marrie van Voskuilen

Shopmedewerkster

Marrie is onze shopmedewerkster, telefoniste en interieurverzorgster en zorgt dat u met een frisse caravan of camper op vakantie gaat. Een taak die ze vol overgave vervult.

team

Annette van den Brink

Interieurverzorgster

Annette is alleen op de donderdag aanwezig en zorgt er voor dat de campers en caravans er piekfijn uitzien bij de aflevering, het resultaat geeft haar veel voldoening.

Ervaringen

  • Dit is een voorbeeld bedrijf in al z’n gelederen, prettige mensen en vakbekwaam, wij zijn er al jaren en de service staat hoog in hun vaandel, kort om een aanrader voor een ieder. Gert van den Brink
  • Dit is een voorbeeld bedrijf in al z’n gelederen, prettige mensen en vakbekwaam, wij zijn er al jaren en de service staat hoog in hun vaandel, kort om een aanrader voor een ieder. Henk Roede
  • Ca. 1985 kochten we onze 1e caravan bij de Gelderse Caravan Centrale bij de heer Otte, later werd de heer Koot eigenaar van dit bedrijf. We zijn naar volle tevredenheid nog steeds klant, dus bijna 30 jaar.” Roel Witteveen

Laatste nieuws

Showroom gesloten, werkplaats op afspraak geopend

Helaas moeten wij vanwege de nieuwe corona maatreg...

Nationaal Park Hollandse Duinen Op z’n Zuid-Hollands de natuur in

Zuid-Holland ontdekken? Wij helpen u graag op weg!...

Hymer campers Waar moet u op letten bij een goede camperverzekering?

Misschien heeft u net een nieuwe of gebruikte camp...

Hymer app Nieuw: de HYMER connect app

Nieuw: de HYMER connect app. Deze app zit vanaf ap...

scroll up