. Medewerkers - Gelderse Caravan Centrale

Onze medewerkers

 

team

Joop Koot

Directeur/eigenaar

Joop Koot is al vanaf 1980 werkzaam in het bedrijf en sinds 1994 eigenaar. Onder zijn leiding is de Gelderse Caravan Centrale uitgegroeid tot een begrip in midden Nederland.

team

Maik Koot

Verkoop

Maik Koot, zoon van Joop, is multifunctioneel inzetbaar binnen de Gelderse Caravan Centrale. Maik versterkt het verkoopteam. Daarnaast zorgt hij ervoor dat alle caravans en campers netjes en op tijd afgeleverd worden. In de toekomst wil Maik samen met Angelique en Joey het bedrijf gaan leiden.

team

Angelique van Donkelaar

Receptioniste

Angelique is onze receptioniste en shopmedewerkster en is het gezicht van ons bedrijf. Als u telefonisch contact opneemt zal zij u doorverbinden met de juiste persoon zodat u snel geholpen wordt.

team

Eddy van den Broek

Boekhouder

Eddy is onze boekhouder en tevens medewerker met de langste staat van dienst. Op de achtergrond verzorgd Eddy op een zeer punctuele wijze de administratie, kentekens en orderverwerking voor ons bedrijf.

team

Marc Jansen

Werkplaats receptionist

Marc is onze werkplaats receptionist en is de link tussen de klant, het verkoopteam en de werkplaats. Hij is verantwoordelijk voor de planning, het bestellen van onderdelen en de garantie afwikkelingen.

team

Bertus van den Brink

Werkplaats chef

Bertus van den Brink is onze werkplaats chef en al vele jaren werkzaam in ons bedrijf, hij coördineert alles wat er gebeurt op gebied van onderhoud, reparaties en schadeherstel.

team

Alex Houtveen

Camper specialist

Alex Houtveen is onze camper specialist, met alle technische vragen over uw camper staat hij u met raad en daad bij. Uw camper is bij hem in goede handen.

team

Gert-Jan Hendriksen

Caravan specialist

Gert-Jan Hendriksen is onze caravan specialist. Door zijn jaren lange ervaring is uw caravan bij hem in goede handen.

team

Marrie van Voskuilen

Shopmedewerkster

Marrie is onze shopmedewerkster, telefoniste en interieurverzorgster en zorgt dat u met een frisse caravan of camper op vakantie gaat. Een taak die ze vol overgave vervult.

team

Erik van 't Land

Transport

Erik van ‘t Land is parttime bij ons in dienst en zorgt voor de onderdelen transporten en het halen en wegbrengen van de caravans en campers.

team

Joey Koot

Zaterdag- en vakantie medewerker

Joey Koot is de zoon van Joop Koot, en komt zijn vader op vrije middagen en zaterdagen helpen met alle voor handen klusjes. Maar in de toekomst zal hij werkzaam zijn binnen het bedrijf.

Ervaringen

  • Dit is een voorbeeld bedrijf in al z’n gelederen, prettige mensen en vakbekwaam, wij zijn er al jaren en de service staat hoog in hun vaandel, kort om een aanrader voor een ieder. Gert van den Brink
  • Dit is een voorbeeld bedrijf in al z’n gelederen, prettige mensen en vakbekwaam, wij zijn er al jaren en de service staat hoog in hun vaandel, kort om een aanrader voor een ieder. Henk Roede
  • Ca. 1985 kochten we onze 1e caravan bij de Gelderse Caravan Centrale bij de heer Otte, later werd de heer Koot eigenaar van dit bedrijf. We zijn naar volle tevredenheid nog steeds klant, dus bijna 30 jaar.” Roel Witteveen

Laatste nieuws

Kamperen in de prachtige wintermaanden

De bomen hebben kale takken en de temperatuur ...

Met de camper op reis in de herfst

  De zomer is alweer voorbij. De dagen...

De Hymer B-Klasse MC I 690 is genomineerd als camper van het jaar

U kunt nu stemmen op de kampeerauto van het jaar 2...

Vier Europese camperbestemmingen in het najaar

Hoewel de zomervakantie al weer een tijdje ach...

scroll up