Onze medewerkers

 

team

Joop Koot

Directeur/eigenaar

Joop Koot is al vanaf 1980 werkzaam in het bedrijf en sinds 1994 eigenaar. Onder zijn leiding is de Gelderse Caravan Centrale uitgegroeid tot een begrip in midden Nederland.

team

Maik Koot

Verkoop

Maik Koot, zoon van Joop, is multifunctioneel inzetbaar binnen de Gelderse Caravan Centrale. Maik versterkt het verkoopteam. Daarnaast zorgt hij ervoor dat alle caravans en campers netjes en op tijd afgeleverd worden. In de toekomst wil Maik samen met Joey het bedrijf gaan leiden.

team

Andre Balatoni

Verkoop

Andre versterkt ons verkoopteam. Andre heeft jarenlange ervaring in de camper en caravanbranche en kan u met een eerlijk advies bijstaan.

team

Angelique van Donkelaar

Receptioniste

Angelique is onze receptioniste en shopmedewerkster en is het gezicht van ons bedrijf. Als u telefonisch contact opneemt zal zij u doorverbinden met de juiste persoon zodat u snel geholpen wordt.

team

Eddy van den Broek

Boekhouder

Eddy is onze boekhouder en tevens medewerker met de langste staat van dienst. Op de achtergrond verzorgd Eddy op een zeer punctuele wijze de administratie, kentekens en orderverwerking voor ons bedrijf.

team

Marc Jansen

Werkplaats receptionist

Marc is onze werkplaats receptionist en is de link tussen de klant, het verkoopteam en de werkplaats. Hij is verantwoordelijk voor de planning, het bestellen van onderdelen en de garantie afwikkelingen.

team

Bertus van den Brink

Werkplaats chef

Bertus van den Brink is onze werkplaats chef en al vele jaren werkzaam in ons bedrijf, hij coördineert alles wat er gebeurt op gebied van onderhoud, reparaties en schadeherstel.

team

Alex Houtveen

Camper specialist

Alex Houtveen is onze camper specialist, met alle technische vragen over uw camper staat hij u met raad en daad bij. Uw camper is bij hem in goede handen.

team

Gert-Jan Hendriksen

Caravan specialist

Gert-Jan Hendriksen is onze caravan specialist. Door zijn jaren lange ervaring is uw caravan bij hem in goede handen.

team

Marrie van Voskuilen

Shopmedewerkster

Marrie is onze shopmedewerkster, telefoniste en interieurverzorgster en zorgt dat u met een frisse caravan of camper op vakantie gaat. Een taak die ze vol overgave vervult.

team

Annette van den Brink

Interieurverzorgster

Annette is alleen op de donderdag aanwezig en zorgt er voor dat de campers en caravans er piekfijn uitzien bij de aflevering, het resultaat geeft haar veel voldoening.

team

Joey Koot

algemeen medewerker

Joey Koot is de zoon van Joop Koot, en is alleen op de vrijdag werkzaam binnen het bedrijf en is inzetbaar voor alle klussen, en werkt met grote trots in ons bedrijf.

team

Marco van de Steeg

Zaterdaghulp

Marco zorgt ervoor dat alle nieuwe, occasions en afleveringen netjes gewassen worden. Ook zorgt hij ervoor dat het terrein er netjes bij ligt.

Ervaringen

  • Dit is een voorbeeld bedrijf in al z’n gelederen, prettige mensen en vakbekwaam, wij zijn er al jaren en de service staat hoog in hun vaandel, kort om een aanrader voor een ieder. Gert van den Brink
  • Dit is een voorbeeld bedrijf in al z’n gelederen, prettige mensen en vakbekwaam, wij zijn er al jaren en de service staat hoog in hun vaandel, kort om een aanrader voor een ieder. Henk Roede
  • Ca. 1985 kochten we onze 1e caravan bij de Gelderse Caravan Centrale bij de heer Otte, later werd de heer Koot eigenaar van dit bedrijf. We zijn naar volle tevredenheid nog steeds klant, dus bijna 30 jaar.” Roel Witteveen

Laatste nieuws

Luxemburg Top tien kampeerbestemmingen in Europa

Bent u al op reis geweest? En was dit ver weg of j...

Dordrecht open Wij zijn bij Dordrecht Open!

Dordrecht Open is een grote caravan- en campershow...

Schadeherstel camper caravan Schade aan uw camper of caravan? Gelderse Caravan Centrale helpt u graag!

We hebben het afgelopen zomer veel voorbij zien ko...

Caravan Salon 2019 Wij zijn aanwezig op de Caravan Salon in Düsseldorf!

Ook dit jaar staan wij op de Caravan Salon in Düs...

scroll up