Over Gelderse Camper Centrale

Eerlijkheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Dat is wat u van Gelderse Camper Centrale mag verwachten. Deze begrippen zijn onze kernwaarden, zij vormen de basis voor wat we doen.

 

Eerlijkheid

Duidelijke afspraken. Mondeling of schriftelijk. Gelderse Camper Centrale communiceert wat haar te doen staat en zorgt dat het gebeurt. Daarnaast krijgt u van ons een eerlijk antwoord, ongeacht uw vraag.

 

Betrouwbaarheid

Al meer dan 40 jaar verkopen we campers waarvan vaststaat dat ze u nog jarenlang vakantieplezier zullen verschaffen. Of ze nu nieuw zijn of gebruikt. Onze specialisten in de werkplaats behoren tot de top van Nederland. We durven u dan ook een excellente service te garanderen.

 

Kwaliteit

Gelderse Camper Centrale is dealer van Burstner en Hymer campers. Merken die garant staan voor topkwaliteit. Onze werkplaats is BOVAG gecertificeerd. Dankzij deze houding is Gelderse Camper Centrale uitgegroeid tot één van de marktbepalende camper bedrijven in Nederland.

 

Showroom

Voelen, ervaren en beleven. Onze stijlvolle showroom nodigt u uit om daar rustig de tijd voor te nemen. We tonen u een groot aanbod campers. Dit zijn zowel nieuwe modellen als occasions. Neem gerust uw kinderen mee. Zij voelen zich snel thuis in onze speelhoek. Ons team, bestaande uit elf professionals, staat voor u klaar.

 

Gelderse Camper Centrale is gevestigd in een modern bedrijfspand op bedrijventerrein de Briellaerd te Barneveld. Vanwege de gunstige ligging aan de snelweg A30 zijn we makkelijk bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid.

 

Ervaringen

  • Dit is een voorbeeld bedrijf in al z’n gelederen, prettige mensen en vakbekwaam, wij zijn er al jaren en de service staat hoog in hun vaandel, kort om een aanrader voor een ieder. Gert van den Brink
  • Dit is een voorbeeld bedrijf in al z’n gelederen, prettige mensen en vakbekwaam, wij zijn er al jaren en de service staat hoog in hun vaandel, kort om een aanrader voor een ieder. Henk Roede
  • Ca. 1985 kochten we onze 1e caravan bij de Gelderse Caravan Centrale bij de heer Otte, later werd de heer Koot eigenaar van dit bedrijf. We zijn naar volle tevredenheid nog steeds klant, dus bijna 30 jaar.” Roel Witteveen

Laatste nieuws

Showroom gesloten, werkplaats op afspraak geopend

Helaas moeten wij vanwege de nieuwe corona maatreg...

Nationaal Park Hollandse Duinen Op z’n Zuid-Hollands de natuur in

Zuid-Holland ontdekken? Wij helpen u graag op weg!...

Hymer campers Waar moet u op letten bij een goede camperverzekering?

Misschien heeft u net een nieuwe of gebruikte camp...

Hymer app Nieuw: de HYMER connect app

Nieuw: de HYMER connect app. Deze app zit vanaf ap...

scroll up