Over Gelderse Caravan Centrale

Eerlijkheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Dat is wat u van Gelderse Caravan Centrale mag verwachten. Deze begrippen zijn onze kernwaarden, zij vormen de basis voor wat we doen.

 

Eerlijkheid

Duidelijke afspraken. Mondeling of schriftelijk. Gelderse Caravan Centrale communiceert wat haar te doen staat en zorgt dat het gebeurt. Daarnaast krijgt u van ons een eerlijk antwoord, ongeacht uw vraag.

 

Betrouwbaarheid

Al meer dan dertig jaar verkopen we campers en caravans waarvan vaststaat dat ze u nog jarenlang vakantieplezier zullen verschaffen. Of ze nu nieuw zijn of gebruikt. Onze specialisten in de werkplaats behoren tot de top van Nederland. We durven u dan ook een excellente service te garanderen.

 

Kwaliteit

Gelderse Caravan Centrale is dealer van Burstner en Hymer campers en Hobby en Dethleffs caravans. Vier merken die garant staan voor topkwaliteit. Onze werkplaats is BOVAG gecertificeerd. Dankzij deze houding is Gelderse Caravan Centrale uitgegroeid tot één van de marktbepalende caravan en camper bedrijven in Nederland.

 

Showroom

Voelen, ervaren en beleven. Onze stijlvolle showroom nodigt u uit om daar rustig de tijd voor te nemen. We tonen u een groot aanbod caravans en campers. Dit zijn zowel nieuwe modellen als occasions. Neem gerust uw kinderen mee. Zij voelen zich snel thuis in onze speelhoek. Ons team, bestaande uit elf professionals, staat voor u klaar.

 

Gelderse Caravan Centrale is gevestigd in een modern bedrijfspand op bedrijventerrein de Briellaerd te Barneveld. Vanwege de gunstige ligging aan de snelweg A30 zijn we makkelijk bereikbaar. Er is voldoende parkeergelegenheid.

 

Ervaringen

  • Dit is een voorbeeld bedrijf in al z’n gelederen, prettige mensen en vakbekwaam, wij zijn er al jaren en de service staat hoog in hun vaandel, kort om een aanrader voor een ieder. Gert van den Brink
  • Dit is een voorbeeld bedrijf in al z’n gelederen, prettige mensen en vakbekwaam, wij zijn er al jaren en de service staat hoog in hun vaandel, kort om een aanrader voor een ieder. Henk Roede
  • Ca. 1985 kochten we onze 1e caravan bij de Gelderse Caravan Centrale bij de heer Otte, later werd de heer Koot eigenaar van dit bedrijf. We zijn naar volle tevredenheid nog steeds klant, dus bijna 30 jaar.” Roel Witteveen

Laatste nieuws

Luxemburg Top tien kampeerbestemmingen in Europa

Bent u al op reis geweest? En was dit ver weg of j...

Dordrecht open Wij zijn bij Dordrecht Open!

Dordrecht Open is een grote caravan- en campershow...

Schadeherstel camper caravan Schade aan uw camper of caravan? Gelderse Caravan Centrale helpt u graag!

We hebben het afgelopen zomer veel voorbij zien ko...

Caravan Salon 2019 Wij zijn aanwezig op de Caravan Salon in Düsseldorf!

Ook dit jaar staan wij op de Caravan Salon in Düs...

scroll up