. Vier tips voor het inruimen van uw camper of caravan - Gelderse Caravan Centrale

Vier tips voor het inruimen van uw camper of caravan

11 april 2018   campers,Caravans

Gaat u binnenkort op vakantie? Dan bent u vast al aan het nadenken over praktische zaken, zoals het inpakken van de camper of caravan. Hierbij moet u rekening houden met verschillende zaken. Zo mag de bepakking bijvoorbeeld niet te zwaar zijn. Om gevaarlijke situaties op de weg te voorkomen, is het belangrijk dat u de caravan of camper juist inpakt. Lees daarom deze vier tips voor het inruimen van uw camper of caravan, zodat u zonder problemen aan uw vakantie kunt beginnen.

 

Tips voor het inruimen van uw camper

 

1.      Neem niet te veel eten en drinken mee

Het is verleidelijk om een hele voorraad aan eten en drinken mee te nemen als u op reis gaat. Toch is het beter om niet al te veel mee te nemen. Zo hoeft u ook geen extra koelbox mee te nemen. En dit scheelt uiteindelijk toch wat in gewicht en in ruimte. Neem daarom alleen het nodige eten en drinken mee voor onderweg. Op de plaats van bestemming zijn genoeg supermarkten om uw voorraad te kunnen inslaan.

 

2.      Vul de watertank gedeeltelijk

Vult u normaal gesproken de watertank in de camper of caravan van te voren? Bedenk dan dat een volle watertank zwaar is. Vul daarom de watertank slechts gedeeltelijk voor vertrek. Eenmaal op de bestemming kunt u de watertank helemaal vullen.

 

3.      Neem lichte pannen mee

In eerste instantie denkt u misschien dat pannen en bestek niet veel verschil uitmaken qua gewicht. Toch scheelt het enkele kilo’s. Kies daarom voor lichte pannen. Wist u bijvoorbeeld dat er opvouwbare pannen bestaan, gemaakt van siliconen? Deze pannen zijn ideaal voor als u gaat kamperen.

Dethleffs Caravan

 

4.      Verdeel het gewicht

Probeer het gewicht zoveel mogelijk te verdelen. Zet zware spullen, zoals stoelen en tafels, in het midden neer. Berg dit vooral niet op in hoge kasten. De spullen kunnen namelijk onder het rijden uit de kasten vallen. Het is ook verstandig om zware spullen vast te zetten tussen andere voorwerpen. Op deze manier gaat het niet schuiven. Heeft u nog plek over in de achterbak van uw auto? Leg dan ook hier wat zware spullen in.

 

De laatste spullen inslaan

Is uw inpaklijst nog niet helemaal compleet? Kom dan naar onze showroom om de ontbrekende dingen van uw inpaklijst in te slaan. Bekijk hier onze openingstijden.

Ervaringen

  • Heb een gebruikte camper gekocht bij uw bedrijf. Alle gemaakte afspraken is uw bedrijf correct nagekomen. Ben hierover zeer tevreden. Gert van den Brink
  • Dit is een voorbeeld bedrijf in al z’n gelederen, prettige mensen en vakbekwaam, wij zijn er al jaren en de service staat hoog in hun vaandel, kort om een aanrader voor een ieder. Henk Roede
  • Ca. 1985 kochten we onze 1e caravan bij de Gelderse Caravan Centrale bij de heer Otte, later werd de heer Koot eigenaar van dit bedrijf. We zijn naar volle tevredenheid nog steeds klant, dus bijna 30 jaar.” Roel Witteveen

Laatste nieuws

Met de camper op reis in de herfst

De zomer is alweer voorbij. De dagen worden korter...

De Hymer B-Klasse MC I 690 is genomineerd als camper van het jaar

U kunt nu stemmen op de kampeerauto van het jaar 2...

Vier Europese camperbestemmingen in het najaar

Hoewel de zomervakantie al weer een tijdje ach...

Millau Auvergne Fr Waar mag je in Europa langs de weg overnachten in een camper?

  Onderweg tijdens uw vakantie zelf be...

scroll up