Hobby caravans 2020

Wilt u een caravan kopen? Wij hebben de mooiste Hobby caravans in onze showroom staan. De Hobby caravans van 2020 zijn een plaatje om te zien. De grootste verandering bij de nieuwe 2020 modellen van Hobby is de vernieuwde achterzijde, dat u kunt herkennen van het PRESTIGE-model. De nieuwe brede bumper geeft de caravan een stoere look. Hobby heeft met de nieuwe 2020 lijn voor ieder wat wils. De moderne Hobby ONTOUR, DE LUXE, DE LUXE EDITION en EXCELLENT caravans zijn in 58 verschillende modellen met 41 indelingen verkrijgbaar.

 

Hobby caravans 2020

 

Hobby ONTOUR 2020

Het opvallendste verschil tussen de Hobby ONTOUR 2020 en het vorige model is de achterkant. De achterzijde heeft een mooi, nieuw uiterlijk gekregen. Verder is deze caravan in vier verschillende indelingen verkrijgbaar. Alle ontwerpen hebben een breedte van 2,20 meter, maar de lengte kunt u zelf bepalen. Zo kunt u zelfs kiezen voor de 7 meter lange variant!

 

Hobby DE LUXE 2020

De Hobby DE LUXE 2020 is een kindvriendelijke caravan. Zo is deze Hobby caravan verkrijgbaar in 18 ontwerpen, waarvan er zes zijn met een kinderbed. Het interieur is verder onveranderd gebleven. Ook deze achterkant heeft een metamorfose gehad. Verder is de nieuwe Hobby DE LUXE 2,30 of 2,50 meter breed en maximaal 8,38 meter lang.

 

Hobby De Luxe 2020

 

Hobby DE LUXE EDITION 2020

De Hobby DE LUXE EDITION 2020 is een sportieve caravan die ook geschikt is als u met kinderen op vakantie wilt. Deze caravan is in zes ontwerpen verkrijgbaar, waarbij er vier met kinderbed zijn. De Hobby DE LUXE EDITION heeft een breedte van 2,30 of 2,50 meter en een lengte tot en met 8,32 meter.

 

Hobby EXCELLENT 2020

De EXCELLENT 2020 is zeer elegant en populair. Deze caravan heeft 13 indelingen, waarbij drie modellen een extra grote badkamer hebben. Daarnaast heeft deze Hobby standaard ambiant belichting en een extern stopcontact. De lengte varieert tot en met 7,51 meter.

 

Hobby Excellent 2020

 

Kom langs in onze showroom

Bent u benieuwd naar de 2020 Hobby caravans? Kom dan gerust eens langs in onze showroom!

Hobby caravans

Ervaringen

  • Heb een gebruikte camper gekocht bij uw bedrijf. Alle gemaakte afspraken is uw bedrijf correct nagekomen. Ben hierover zeer tevreden. Gert van den Brink
  • Dit is een voorbeeld bedrijf in al z’n gelederen, prettige mensen en vakbekwaam, wij zijn er al jaren en de service staat hoog in hun vaandel, kort om een aanrader voor een ieder. Henk Roede
  • Ca. 1985 kochten we onze 1e caravan bij de Gelderse Caravan Centrale bij de heer Otte, later werd de heer Koot eigenaar van dit bedrijf. We zijn naar volle tevredenheid nog steeds klant, dus bijna 30 jaar.” Roel Witteveen

Laatste nieuws

Utrechtse Heuvelrug Prachtige natuurgebieden in provincie Utrecht

Deze zomer ziet er waarschijnlijk anders uit dan u...

hart-van-drenthe-veenpluis Drenthe: mooi, ruim en vol uitdaging!

Deze zomer ziet er waarschijnlijk anders uit dan u...

2010 Eilandspolder met water Dutchphoto Noord-Holland: voor elke natuurliefhebber

Komende zomer ziet er waarschijnlijk anders uit da...

Enduro fietsendragers voor uw caravan

Wilt u de mooiste fietstochten maken op uw vakanti...

scroll up