Dethleffs caravans 2020

De bekende C’joy en C’go hebben een nieuwe indeling gekregen in 2020. Toch blijven ze nog altijd zeer compact én compleet. De Camper heeft vloeistofverwarming als nieuwe optie en de Generation biedt veel mooie extra’s.

 

Dethleffs Generation

 

Dethleffs C’joy 2020

De C’joy van 2020 kenmerkt zich vooral door de nieuwe indeling. Voorin vindt u een tweepersoonsbed, waar u eenvoudig in kunt stappen via een traptrede. Aan de zijkant kunt u heerlijk zitten en ontspannen en achterin vindt u de vernieuwde keuken en sanitaire ruimte. De C’joy is met zijn compacte afmeting van 2,12 meter breed en een lengte van 5,03 meter precies groot genoeg voor twee personen. Compact én compleet!

 

Dethleffs C’go 2020

De C’go van 2020 heeft een Frans bed met daarnaast de badkamer. Achterin de caravan is een ruime rondzit. De C’go is 2,3 meter breed en 5,58 meter lang. Ook heeft deze Dethleffs een nieuwe in hoogte verstelde tv-houder. Maar dat niet alleen: met de DuoControl met crashsensor ziet u in één oogopslag welke gasfles in gebruik is en of deze vol of leeg is. Is de gasfles leeg? Dan schakelt hij automatisch over naar de volle gasfles.

 

Dethleffs c go 2020

 

Daarnaast heeft de C’go een grotere bagageluik gekregen en een City-wateraansluiting die u kunt aansluiten op uw watertank of jerrycan tot een maximale druk van 6 bar. Als het waterniveau zakt, opent het ventiel en wordt de watervoorraad automatisch weer bijgevuld. Veel handige extra’s tegen een aantrekkelijke prijs!

 

Dethleffs Camper 2020

De Dethleffs Camper 2020 heeft twaalf verschillende indelingen. Naast de keuze voor de indeling die bij u past, kunt u ook kiezen voor vloeistofverwarming. Vloeistofverwarming zorgt voor een gelijkmatige temperatuur in de hele caravan. Ook heeft u met vloeistof geen last van bijgeluiden, wat met hete lucht niet te voorkomen is.

 

Dethleffs Camper 2020

 

Dethleffs Generation 2020

De Generation 2020 is een zeer rijk uitgeruste caravan. Deze Dethleffs caravan is nu ook met airco verkrijgbaar en heeft een grote koelkast van 142 liter. Wanneer u door de extra brede deur instapt, valt de prachtige Generation bekleding meteen op. Maar ook de exclusieve achterbumper en verlichtingslijn is een plaatje om te zien.

 

Kom langs in onze showroom

Bent u benieuwd naar de Dethleffs caravans van 2020? Kom dan gerust eens langs in de showroom van Gelderse Caravan Centrale!

Dethleffs caravans

Ervaringen

  • Heb een gebruikte camper gekocht bij uw bedrijf. Alle gemaakte afspraken is uw bedrijf correct nagekomen. Ben hierover zeer tevreden. Gert van den Brink
  • Dit is een voorbeeld bedrijf in al z’n gelederen, prettige mensen en vakbekwaam, wij zijn er al jaren en de service staat hoog in hun vaandel, kort om een aanrader voor een ieder. Henk Roede
  • Ca. 1985 kochten we onze 1e caravan bij de Gelderse Caravan Centrale bij de heer Otte, later werd de heer Koot eigenaar van dit bedrijf. We zijn naar volle tevredenheid nog steeds klant, dus bijna 30 jaar.” Roel Witteveen

Laatste nieuws

Oktober kampeermaand Oktober Kampeermaand: kom naar onze showroom!

Nu de Kampeer en Caravan Jaarbeurs niet doorgaat, ...

de hoge veluwe Op een nostalgische ontdekkingsreis in Gelderland

Ons eigen land heeft veel te bieden voor fiets- en...

Solbio GCC Solbio: biologische toiletvloeistof

Maakt u al gebruik van de biologische toiletvl...

waddenzee Ontdek Friesland op haar best

Wilt u Nederland ontdekken? Dan hebben wij voor u ...

scroll up