Dethleffs Caravans

 

Vanaf 1 maart 2016 is de Gelderse Caravan Centrale officieel dealer en servicepunt van Dethleffs, de uitvinder van de caravan. Met dit sterke merk in ons assortiment kan Gelderse Caravan Centrale nog beter assisteren in de zoektocht naar een nieuwe caravan.

 

Caravans

Nieuwe Dethleffs caravans bij ons op voorraad

Dethleffs C`Joy 420 QSH

Dethleffs C`Joy 420 QSH (Nieuw)

€ 16.506,00

Dethleffs C’Joy 460 LE ()

€ 16.116,00

Dethleffs 465 EL Generation

Dethleffs Generation 465 EL (Nieuw)

€ 24.790,00

Dethleffs Generation 515 QSK

Dethleffs Generation 515 QSK (Nieuw)

€ 25.490,00

 

Nieuwe Dethleffs modellen

Omdat Gelderse Caravan Centrale officieel dealer is geworden van Dethleffs, wordt het assortiment ook uitgebreid met de nieuwe modellen van Dethleffs. Bekijk de nieuwste 2018 modellen in onze showroom! U kunt de specificaties zien op onze aanbod pagina.

 

Dethleffs, een vriend van de familie

De caravans van Dethleffs zijn een mooie uitbreiding op ons assortiment. De modellen zien er modern uit en voldoen aan alles wat u in 2018 mag verwachten van een topcaravan. De opties die Dethleffs caravans bieden zijn ideaal voor een jonge familie en zullen erg in de smaak vallen bij kinderen. Het interieur is compact en volledig, zo bent u van alle gemakken voorzien. Een groot voordeel van Dethleffs is dat de caravans aantrekkelijk geprijsd zijn ondanks de uitgebreide opties.

 

dethleffs cgoWij hebben drie soorten caravans van Dethleffs in ons assortiment, de Dethleffs c’go, Dethleffs Camper en Dethleffs c’joy. De Camper is een zeer populaire caravan en wordt veel gebruikt door actieve vakantiegangers. Het interieur is aantrekkelijk ingericht en geeft de optie om mensen uit te nodigen door de mooie ronde bank achterin de caravan. Deze is overigens in een handomdraai om te toveren tot tweepersoonsbed, zo heeft u genoeg ruimte voor eventuele logés.

 

Deze gemakkelijke stappen zijn ook van toepassing in de Dethleffs c’go en c’joy, zodat ook daar slaapruimte is voor vier personen. Het sanitair en de keuken die aanwezig zijn in deze caravan zijn van merkkwaliteit en zorgen voor een zeer complete vakantie. Daarnaast hoeft u ook niet bang te zijn om veel spullen mee te nemen, er is namelijk genoeg ruimte in deze caravan om al uw spullen op te bergen. Toch zijn deze caravans zo licht en compact, dat rijbewijs B voldoende is!

 

Bent u benieuwd geworden naar de opties? Bekijk ons aanbod, of neem contact met ons op voor eventuele vragen. Wij helpen u graag.

Ervaringen

  • Heb een gebruikte camper gekocht bij uw bedrijf. Alle gemaakte afspraken is uw bedrijf correct nagekomen. Ben hierover zeer tevreden. Gert van den Brink
  • Dit is een voorbeeld bedrijf in al z’n gelederen, prettige mensen en vakbekwaam, wij zijn er al jaren en de service staat hoog in hun vaandel, kort om een aanrader voor een ieder. Henk Roede
  • Ca. 1985 kochten we onze 1e caravan bij de Gelderse Caravan Centrale bij de heer Otte, later werd de heer Koot eigenaar van dit bedrijf. We zijn naar volle tevredenheid nog steeds klant, dus bijna 30 jaar.” Roel Witteveen

Laatste nieuws

Luxemburg Top tien kampeerbestemmingen in Europa

Bent u al op reis geweest? En was dit ver weg of j...

Dordrecht open Wij zijn bij Dordrecht Open!

Dordrecht Open is een grote caravan- en campershow...

Schadeherstel camper caravan Schade aan uw camper of caravan? Gelderse Caravan Centrale helpt u graag!

We hebben het afgelopen zomer veel voorbij zien ko...

Caravan Salon 2019 Wij zijn aanwezig op de Caravan Salon in Düsseldorf!

Ook dit jaar staan wij op de Caravan Salon in Düs...

scroll up