. Dethleffs caravans - Gelderse Caravan Centrale

Dethleffs Caravans

 

Vanaf 1 maart 2016 is de Gelderse Caravan Centrale officieel dealer en servicepunt van Dethleffs, de uitvinder van de caravan. Met dit sterke merk in ons assortiment kan Gelderse Caravan Centrale nog beter assisteren in de zoektocht naar een nieuwe caravan.

 

Caravans

Nieuwe Dethleffs caravans bij ons op voorraad

Dethleffs C`Joy 460 LE

Dethleffs C`Joy 460 LE (Nieuw)

€ 15.936,00

Dethleffs 390 FH Camper

Dethleffs Camper 390 FH (Nieuw)

€ 20.218,00

Dethleffs C`Joy 410 QL

Dethleffs C`Joy 410 QL (Nieuw)

€ 14.372,00

Dethleffs Nomad 470 ER

Dethleffs Nomad 470 ER (Nieuw)

Dethleffs Camper 450 FR Avantgarde

Dethleffs Camper 450 FR Avantgarde (2017)

€ 21.485,00

Dethleffs C'Trend 475FR

Dethleffs C’Trend 475 FR (Nieuw)

€ 19.692,00

Dethleffs C’go 475 FR (Nieuw)

 

Nieuwe Dethleffs modellen

Omdat Gelderse Caravan Centrale officieel dealer is geworden van Dethleffs, wordt het assortiment ook uitgebreid met de nieuwe modellen van Dethleffs. De Dethleffs 470 ER Camper en de C’go 475 FR zijn al bij ons in de showroom te bezichtigen. U kunt de specificaties zien op onze aanbod pagina.

 

Dethleffs, een vriend van de familie

De caravans van Dethleffs zijn een mooie uitbreiding op ons assortiment. De modellen zien er modern uit en voldoen aan alles wat u in 2016 mag verwachten van een topcaravan. De opties die Dethleffs caravans bieden zijn ideaal voor een jonge familie en zullen erg in de smaak vallen bij kinderen. Het interieur is compact en volledig, zo bent u van alle gemakken voorzien. Een groot voordeel van Dethleffs is dat de caravans aantrekkelijk geprijsd zijn ondanks de uitgebreide opties.

 

Dethleffs-Camper-560FRweb Wij hebben twee soorten caravans van Dethleffs in ons assortiment, de Dethleffs c’go 475 FR (word verwacht) en de Dethleffs Camper 470 ER. De Camper is een zeer populaire caravan en wordt veel gebruikt door actieve vakantiegangers. Het interieur is aantrekkelijk ingericht en geeft de optie om mensen uit te nodigen door de mooie ronde bank achterin de caravan. Deze is overigens in een handomdraai om te toveren tot tweepersoonsbed, zo heeft u genoeg ruimte voor eventuele logés.

 

Deze gemakkelijke stappen zijn ook van toepassing in de Dethleffs c’go 475 FR, zodat ook daar slaapruimte is voor vier personen. Het sanitair en de keuken die aanwezig zijn in deze caravan zijn van merkkwaliteit en zorgen voor een zeer complete vakantie. Daarnaast hoeft u ook niet bang te zijn om veel spullen mee te nemen, er is namelijk genoeg ruimte in deze caravan om al uw spullen op te bergen.

 

Bent u benieuwd geworden naar de opties? Bekijk ons aanbod, of neem contact met ons op voor eventuele vragen. Wij helpen u graag.

Ervaringen

  • Heb een gebruikte camper gekocht bij uw bedrijf. Alle gemaakte afspraken is uw bedrijf correct nagekomen. Ben hierover zeer tevreden. Gert van den Brink
  • Dit is een voorbeeld bedrijf in al z’n gelederen, prettige mensen en vakbekwaam, wij zijn er al jaren en de service staat hoog in hun vaandel, kort om een aanrader voor een ieder. Henk Roede
  • Ca. 1985 kochten we onze 1e caravan bij de Gelderse Caravan Centrale bij de heer Otte, later werd de heer Koot eigenaar van dit bedrijf. We zijn naar volle tevredenheid nog steeds klant, dus bijna 30 jaar.” Roel Witteveen

Laatste nieuws

3Gas+ alarm Veilig genieten van uw vakantie met het 3Gas+ alarm

Wanneer u gaat kamperen, wilt u daar natuurlijk 10...

Dethleffs caravan Coco 2018 Dethleffs Coco: de caravan van het jaar 2018

Tijdschrift ‘Kampeer en Caravan Kampioen’ en A...

Introductieshow Hobby Introductieshow Hobby caravans 2018: komt u ook?

20 t/m 22 oktober staat al het 2018 nieuws van Hob...

Televisie kijken in uw tweede huis

U heeft vandaag de mooiste plekken ontdekt van het...

scroll up