Rangeer uw caravan eenvoudig op de juiste plek

26 februari 2020   Camping,Caravans,Nieuws ,

Als u na een lange reis bent aangekomen op uw vakantiebestemming, wilt u natuurlijk het liefst snel beginnen met genieten. Maar eerst wachten er nog twee belangrijke klussen op u: het rangeren van uw caravan en de voortent en/of luifel opzetten. Maar rangeren hoeft helemaal niet lastig te zijn en lang te duren! Met de movers van Enduro heeft u uw caravan snel op de juiste plek staan. In dit blog vertellen we u meer over deze movers.

 

Enduro EM303+ (halfautomatisch)

Het rangeersysteem Enduro EM303+ is halfautomatisch. Dit houdt in dat u eerst de aandrijfrollen van de mover op het wiel moet zetten voordat u uw caravan kunt rangeren. Als dit gedaan is, kunt u uw caravan nauwkeurig en schokvrij manoeuvreren. Met de start/stop technologie rangeert u heel eenvoudig. En het systeem is waterdicht en corrosiebestendig. Is er iets mis? Dan krijgt u een foutmelding te zien op de controlebox en de afstandsbediening. Dit systeem is geschikt voor caravans tot 2500 kilogram.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Enduro EM303A+ (volautomatisch)

Wilt u liever een rangeersysteem waarbij u helemaal geen kracht hoeft te gebruiken? Dan is een volautomatisch systeem de oplossing voor u. Zoals de naam al zegt, heeft een volautomatische caravan mover een automatisch opzetsysteem. U hoeft dus niet zelf de rollers op de banden te plaatsen. De Enduro EM303A+ is ook geschikt voor caravans tot 2500 kilogram en is eenvoudig te bedienen met een gebruiksvriendelijke afstandsbediening. Verder heeft dit rangeersysteem dezelfde hoogwaardige eigenschappen als de EM303+.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Enduro EM505 FL (volautomatisch)

Heeft u een zwaardere caravan en wilt u de garantie dat uw caravan binnen twee minuten waterpas op zijn plek staat? Kies dan voor het volautomatische EM505 FL rangeersysteem. Dit systeem is geschikt voor caravans tot 3000 kilogram en heeft een compact en modern design. Door speciale technieken staat uw caravan eenvoudig en snel zowel in de lengte als in de breedte waterpas. De afstandsbediening heeft als extra voordeel een mini-USB aansluiting waarmee u uw lithium accu kunt opladen. U heeft dus geen batterij meer nodig voor de afstandsbediening.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kom naar onze showroom

Wilt u meer informatie of wilt u de rangeersystemen bekijken? Kom dan langs in onze showroom. We vertellen u er graag meer over.

Ervaringen

  • Heb een gebruikte camper gekocht bij uw bedrijf. Alle gemaakte afspraken is uw bedrijf correct nagekomen. Ben hierover zeer tevreden. Gert van den Brink
  • Dit is een voorbeeld bedrijf in al z’n gelederen, prettige mensen en vakbekwaam, wij zijn er al jaren en de service staat hoog in hun vaandel, kort om een aanrader voor een ieder. Henk Roede
  • Ca. 1985 kochten we onze 1e caravan bij de Gelderse Caravan Centrale bij de heer Otte, later werd de heer Koot eigenaar van dit bedrijf. We zijn naar volle tevredenheid nog steeds klant, dus bijna 30 jaar.” Roel Witteveen

Laatste nieuws

Utrechtse Heuvelrug Prachtige natuurgebieden in provincie Utrecht

Deze zomer ziet er waarschijnlijk anders uit dan u...

hart-van-drenthe-veenpluis Drenthe: mooi, ruim en vol uitdaging!

Deze zomer ziet er waarschijnlijk anders uit dan u...

2010 Eilandspolder met water Dutchphoto Noord-Holland: voor elke natuurliefhebber

Komende zomer ziet er waarschijnlijk anders uit da...

Enduro fietsendragers voor uw caravan

Wilt u de mooiste fietstochten maken op uw vakanti...

scroll up