Nieuwe 2020 campers bij Gelderse Caravan Centrale

De campermodellen van 2020 zijn nóg luxer en comfortabeler dan de voorgaande modellen. Ze zijn dan ook zeker de moeite waard om in alle rust te bekijken in onze showroom of op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs van 9 tot en met 13 oktober!

 

2020 Bürstner campers

De compacte Bürstner Lyseo M Harmony Line is gebouwd op Mercedes en is uniek door de nieuwe hybride achterlichten. Ook de Lyseo TD heeft een uitgebreide facelift gehad.

 

Burstner Lyseo TD

 

De Bürstner Limited-lijn bestaat uit campers met veel extra’s voor een aantrekkelijke pakketprijs. Deze campers zijn duidelijk herkenbaar door de ‘Silver’-lak op de bestuurderscabine. Lees hier meer over de 2020 campers van Bürstner.

 

2020 Hymer campers

De nieuwe Hymer B-klasse White Line heeft veel opties waarmee u de camper helemaal naar uw wens kunt maken. De EXSIS-serie bestaat uit lichtgewicht campers die verkrijgbaar zijn in een integraal of halfintegraal-uitvoering. Daarnaast zijn deze campers een lust voor het oog.

 

De Hymermobil B-klasse Masterline heeft een luxe keuken, modern sanitair en heerlijke bedden van meer dan 2 meter lang. Deze camper biedt u de avonturen van het reizen en het gemak van thuis! Lees hier meer over de 2020 campers van Hymer. 

 

 

Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Elk jaar staan de nieuwste modellen caravans, campers, vouwwagens, tenten en kampeeraccessoires op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs. Wij zijn van 9 tot en met 13 oktober aanwezig om u te adviseren over Bürstner en Hymer campers. Wilt u zeker weten dat we alle tijd voor u hebben om u te adviseren? Maak dan vooraf een afspraak. Dat kan door te bellen naar 0342 – 415052.

 

Showroom Gelderse Caravan Centrale

Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom. U vindt onze showroom van bijna 2000 m2 op bedrijventerrein de Briellaerd in Barneveld. Door de ligging aan de A30 zijn we makkelijk bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid.

 

Ervaringen

  • Heb een gebruikte camper gekocht bij uw bedrijf. Alle gemaakte afspraken is uw bedrijf correct nagekomen. Ben hierover zeer tevreden. Gert van den Brink
  • Dit is een voorbeeld bedrijf in al z’n gelederen, prettige mensen en vakbekwaam, wij zijn er al jaren en de service staat hoog in hun vaandel, kort om een aanrader voor een ieder. Henk Roede
  • Ca. 1985 kochten we onze 1e caravan bij de Gelderse Caravan Centrale bij de heer Otte, later werd de heer Koot eigenaar van dit bedrijf. We zijn naar volle tevredenheid nog steeds klant, dus bijna 30 jaar.” Roel Witteveen

Laatste nieuws

Oktober kampeermaand Oktober Kampeermaand: kom naar onze showroom!

Nu de Kampeer en Caravan Jaarbeurs niet doorgaat, ...

de hoge veluwe Op een nostalgische ontdekkingsreis in Gelderland

Ons eigen land heeft veel te bieden voor fiets- en...

Solbio GCC Solbio: biologische toiletvloeistof

Maakt u al gebruik van de biologische toiletvl...

waddenzee Ontdek Friesland op haar best

Wilt u Nederland ontdekken? Dan hebben wij voor u ...

scroll up