Hymer campers 2021

 

Wilt u een HYMER camper kopen? Lees hier dan meer over de HYMER campers van 2021. In onze showroom kunt u ze bewonderen. Stap in de mooiste HYMER campermodellen en ervaar zelf hoe luxe kamperen kan zijn.

 

HYMER B-Klasse MasterLine T 2021

De HYMER B-Klasse MasterLine T is een gloednieuw HYMER 2021 model. Deze HYMER camper heeft alle voordelen die u van een HYMER MasterLine kunt verwachten. De prachtige camper pronkt met de modernste opbouwtechniek, exclusieve designelementen en een hoogwaardig interieur. Als u binnenstapt ervaart u een royaal gevoel van ruimte, onder andere door het nieuwe lichtconcept en het sfeervolle interieur. Dit is een echte premium camper die u niet mag missen. De belangrijkste voordelen zijn:

 • Nog meer rijstabiliteit, veiligheid en comfort
 • Nog meer opbergruimte
 • Perfect geschikt voor kamperen in de winter door een verbeterde isolatie
 • Beschikt over een geïsoleerde en verwarmde verswatertank van 180 liter en een afvalwatertank van 150 liter
 • U kunt makkelijk instappen dankzij de extra brede deur (65 centimeter)

 

 

HYMER B-klasse Masterline I 2021

De Hymermobil B-klasse Masterline I van 2020 loopt door in 2021. Deze camper heeft nog steeds alles wat u maar kunt wensen: een luxe keuken, modern sanitair en heerlijke bedden van meer dan 2 meter lang. Deze camper biedt u de avonturen van het reizen en het gemak van thuis! Bekijk hier het avontuur van Chef-kok Christopher Crell, die volledig in stijl Kroatië rond reist met de HYMER B-Klasse MasterLine. Waar gaat uw reis naar toe?

 

 

HYMER B-klasse White Line 2021

De HYMER B-klasse White Line valt op door haar kleur. Hij is namelijk, zoals de naam al zegt, wit. Met de vele opties kunt u deze camper helemaal samenstellen zoals u dat wilt. Kiest u voor twee enkele bedden of één groot vrijstaand bed? En wilt u lederen of stoffen bekleding? Eén ding is zeker: met deze camper komen uw reisdromen uit.

 

HYMER Exsis 2021

Hymer Exsis 2020

De HYMER Exsis van 2020 loopt door naar het jaar 2021. Deze lichtgewicht camper is verkrijgbaar als integraal en halfintegraal en heeft veel laadvermogen. Daarnaast biedt dit HYMER model de volgende voordelen:

 • Veel technische extra’s
 • Een prachtig interieur
 • Een ruime douche
 • Koelkast met ruim vriesvak
 • Lange (1,90 meter) comfortabele bedden

 

HYMER camper kopen?

Wilt u meer informatie over de nieuwe HYMER campers? Download dan hier de brochure! Wilt u een HYMER camper kopen? Kom dan langs in onze showroom. We laten ze graag aan u zien!

 

Ervaringen

 • Heb een gebruikte camper gekocht bij uw bedrijf. Alle gemaakte afspraken is uw bedrijf correct nagekomen. Ben hierover zeer tevreden. Gert van den Brink
 • Dit is een voorbeeld bedrijf in al z’n gelederen, prettige mensen en vakbekwaam, wij zijn er al jaren en de service staat hoog in hun vaandel, kort om een aanrader voor een ieder. Henk Roede
 • Ca. 1985 kochten we onze 1e caravan bij de Gelderse Caravan Centrale bij de heer Otte, later werd de heer Koot eigenaar van dit bedrijf. We zijn naar volle tevredenheid nog steeds klant, dus bijna 30 jaar.” Roel Witteveen

Laatste nieuws

Showroom gesloten, werkplaats op afspraak geopend

Helaas moeten wij vanwege de nieuwe corona maatreg...

Nationaal Park Hollandse Duinen Op z’n Zuid-Hollands de natuur in

Zuid-Holland ontdekken? Wij helpen u graag op weg!...

Hymer campers Waar moet u op letten bij een goede camperverzekering?

Misschien heeft u net een nieuwe of gebruikte camp...

Hymer app Nieuw: de HYMER connect app

Nieuw: de HYMER connect app. Deze app zit vanaf ap...

scroll up