Hymer CAMPER 2019 MODELLEN

 

 

Wilt u graag weten welke Hymer campers u in 2019 bij ons in de showroom kunt bewonderen? Op deze pagina vertellen we het u alvast. Hymer heeft vier nieuwe camper modellen. Zo is er een hele nieuwe serie van de Hymer B-MC T en I. En in onze showroom staat de Hymer B-klasse SupremeLine ook op u te wachten. Deze camper wilt u een keer in het echt gezien hebben!

 

Hymer Exsis-t 2019

Eén van de nieuwe modellen is de Hymer Exsis-T. Met deze camper bewijst Hymer zich weer opnieuw als het gaat om lichtgewichtconstructies. Daarnaast zorgt het aerodynamische design voor een laag brandstofverbruik, heeft u weinig rijgeluid en heeft u een perfect zicht. Deze moderne camper is ook nog eens zeer stabiel en duurzaam door de uitstekende isolatiewaarde.

 

 

Hymer Exsis-T 2019

 

Hymer ML-T 2019

De Hymer ML-T brengt in 2019 vier nieuwe modellen uit. Deze campers hebben een geheel nieuwe cabine gekregen ontworpen door Mercedes. Deze half integrale kampeerauto’s zien er sportief uit. Met de Hymer ML-T bent u verzekert van een droomreis én voelt u zich thuis. De ruimte en het leefcomfort hebben bij deze campers wat extra aandacht gekregen. Dit is terug te vinden in de tafel die verlengd kan worden en dat de camper gelijkvloers is. Ook het relatief lage gewicht, de moderne aandrijftechniek en het optimale veiligheidspakket zijn unieke kenmerken van de Hymer ML-T. Deze modellen zijn dan ook uitermate geschikt voor families en ouderen.

 

 

Hymer ML-T 2019

 

Hymer B-MC T & I 2019

De B-klasse modern-comfort modellen zijn een unieke combinatie van het Mercedes-Benz-Sprinter-Motorvoertuig en de door Hymer ontwikkelde Superlight-chassis. Deze sportieve campers zijn de eerste wereldwijd.

 

 

Deze campers zijn innovatief, veilig en licht. En ideaal voor als u lang bent. De eenpersoonsbedden zijn namelijk ook in de lengte van 2,20 meter te bestellen.

 

Hymer B-klasse modern-comfort 2019

 

Hymer B SupremeLine 2019

De B-klasse SupremeLine 674 is nu al bij ons in de showroom te bewonderen. Dit exclusieve model behoort tot de top onder de campers. De enorme ruimte binnen zorgt voor veel bewegingscomfort. Dit in combinatie met de grote garage achterin maken deze camper uniek. Ook de grote badkamer, met aparte douche maken dat deze camper echt als thuis aanvoelt. Als u van privacy houdt is dit uw badkamer. Doordat de douche af te schermen is en een voorzien is van een aankleedruimte binnenin.

Hymer B-klasse SupremeLine 2019

Ervaringen

  • Heb een gebruikte camper gekocht bij uw bedrijf. Alle gemaakte afspraken is uw bedrijf correct nagekomen. Ben hierover zeer tevreden. Gert van den Brink
  • Dit is een voorbeeld bedrijf in al z’n gelederen, prettige mensen en vakbekwaam, wij zijn er al jaren en de service staat hoog in hun vaandel, kort om een aanrader voor een ieder. Henk Roede
  • Ca. 1985 kochten we onze 1e caravan bij de Gelderse Caravan Centrale bij de heer Otte, later werd de heer Koot eigenaar van dit bedrijf. We zijn naar volle tevredenheid nog steeds klant, dus bijna 30 jaar.” Roel Witteveen

Laatste nieuws

Oktober kampeermaand Oktober Kampeermaand: kom naar onze showroom!

Nu de Kampeer en Caravan Jaarbeurs niet doorgaat, ...

de hoge veluwe Op een nostalgische ontdekkingsreis in Gelderland

Ons eigen land heeft veel te bieden voor fiets- en...

Solbio GCC Solbio: biologische toiletvloeistof

Maakt u al gebruik van de biologische toiletvl...

waddenzee Ontdek Friesland op haar best

Wilt u Nederland ontdekken? Dan hebben wij voor u ...

scroll up