Hymer campers 2018

Bent u benieuwd naar de Hymer campers van 2018? Elk jaar gaan de Hymermodellen weer een stap vooruit in comfortabel reizen en kamperen. Lees hier meer over de nieuwe stappen die gezet zijn in 2018.

Hymer Campers 2018

Hymer B-klasse SL 2018

De Hymer B-klasse is gericht op de toekomst door talrijke innovaties. Hierdoor voelt u zich nog comfortabeler en veiliger. U heeft daarnaast alle bewegingsvrijheid in deze ruime camper. Mobiel reizen is dan ook nog nooit zo relaxt geweest.

 

Hymer B-klasse 2018

Hymer Exsis-t en Exsis-i 2018

De nieuwe Hymer Exsis is een lichtgewicht camper met een unieke look. Zodra u de compacte camper binnenstapt, ervaart u een behaaglijke sfeer en de comfortabele stoelen zorgen ervoor dat u optimaal kunt ontspannen. Daarnaast maakt dit model weinig geluid bij het rijden en heeft het een dynamisch uiterlijk.

Hymer Exsis 2018

Hymer ML-T en ML-I 2018

De innovatieve Hymer ML biedt u een uniek wooncomfort met een uitgebreid veiligheidspakket. De grote garage biedt genoeg ruimte om fietsen en andere bagage mee te nemen en in het woongedeelte treft u geen drempel aan. Ideaal!

 

Hymer ML-T 2018

Hymer Tramp CL 2018

De nieuwe Tramp heeft een stahoogte van 2,12 meter en overtreft hiermee de gebruikelijke standaard. U zult zich dan ook verbazen over de grote ruimtes in deze camper. Doordat de dakbergkasten helemaal doorlopen naar voren, is er ruim voldoende opbergruimte.

Hymer Tramp CL 2018

 

Zie hier de specificaties van de nieuwe Hymer modellen van 2018!

 

Bewonder de nieuwe Hymer modellen in onze showroom of neem contact met ons op voor passend advies over de Hymer campers van 2018.

Ervaringen

  • Heb een gebruikte camper gekocht bij uw bedrijf. Alle gemaakte afspraken is uw bedrijf correct nagekomen. Ben hierover zeer tevreden. Gert van den Brink
  • Dit is een voorbeeld bedrijf in al z’n gelederen, prettige mensen en vakbekwaam, wij zijn er al jaren en de service staat hoog in hun vaandel, kort om een aanrader voor een ieder. Henk Roede
  • Ca. 1985 kochten we onze 1e caravan bij de Gelderse Caravan Centrale bij de heer Otte, later werd de heer Koot eigenaar van dit bedrijf. We zijn naar volle tevredenheid nog steeds klant, dus bijna 30 jaar.” Roel Witteveen

Laatste nieuws

de hoge veluwe Op een nostalgische ontdekkingsreis in Gelderland

Ons eigen land heeft veel te bieden voor fiets- en...

Solbio GCC Solbio: biologische toiletvloeistof

Maakt u al gebruik van de biologische toiletvl...

waddenzee Ontdek Friesland op haar best

Wilt u Nederland ontdekken? Dan hebben wij voor u ...

Flevoland, op bezoek bij de grootste polder ter wereld!

Wilt u Nederland ontdekken? Dan hebben wij voor u ...

scroll up