Hymer campers 2016

De nieuwe Hymer campers voor het jaar 2016 staan al voor u klaar. Wij gaan graag wat meer in op wat Hymer het aankomende jaar allemaal voor u heeft vernieuwd. In het bijzonder heeft Hymer de  Hymer Comfort Drive geïntroduceerd als actiemodel in twee uitvoeringen. Daarnaast heeft Hymer nu ook een integraal camper op Mercedes Chassis, genaamd Hymer ML-I.

Hymer camper 2016

 

Hymer Comfort Drive

Speciaal voor de Nederlandse camperaar heeft Hymer twee campermodellen uitgerust met de meest comfortabele accessoires en extra’s. Het gaat om de Hymer B 588 en de Hymer Tramp SL 588.

De Hymer Comfort Drive B 588 is een rijk uitgeruste integraal camper uit de bekende B-klasse van Hymer. De Hymer Comfort Drive Tramp SL 588 is vergelijkbaar met de half-integraal Hymer Tramp SL, maar dan met extra toevoegingen. Denk aan onder andere licht metalen velgen, cruise control, automatische motorairco, achteruitrijcamera, een uitgebreid navigatiesysteem en nog veel meer. Kortom, met de Comfort Drive zet Hymer een zeer scherp geprijsde camper in de markt.

 

bekijk ons aanbod campers

 

Integraal camper op Mercedes chassis

Naast de Hymer camper ML-T is er nu ook de Hymer ML-I, een integraal camper op Mercedes Chassis. Het bijzondere aan deze camper is dat het de enige integraal camper is in zijn klasse die onder de 3,5 ton weegt. Deze lichtgewicht integraal camper is optioneel verkrijgbaar als automaat of met vierwielaandrijving.

 

Innovaties van Hymer 2016

Naast nieuwe modellen en series heeft Hymer ook op algemeen vlak een aantal innovaties doorgevoerd. Alle Hymer campers in het modeljaar 2016 zijn namelijk winterhard. De Hymer campers zijn op alle denkbare weersomstandigheden voorbereid, dankzij de geïsoleerde installaties en efficiënte verwarming- en ventilatiesystemen. Binnen is het behaaglijk warm en kunnen leidingen en tanks niet bevriezen. U kunt uw Hymer camper daarom het hele jaar door gebruiken. Ideaal als u bijvoorbeeld van wintersport houdt.

Hymer camper integraal 2016

 

Meer weten?

Uiteraard kunt u in de nieuwe campermodellen van Hymer high-tech extra’s, maximale veiligheid en optimaal comfort verwachten zoals u dat van Hymer gewend bent. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of kom langs in onze showroom.

Ervaringen

  • Heb een gebruikte camper gekocht bij uw bedrijf. Alle gemaakte afspraken is uw bedrijf correct nagekomen. Ben hierover zeer tevreden. Gert van den Brink
  • Dit is een voorbeeld bedrijf in al z’n gelederen, prettige mensen en vakbekwaam, wij zijn er al jaren en de service staat hoog in hun vaandel, kort om een aanrader voor een ieder. Henk Roede
  • Ca. 1985 kochten we onze 1e caravan bij de Gelderse Caravan Centrale bij de heer Otte, later werd de heer Koot eigenaar van dit bedrijf. We zijn naar volle tevredenheid nog steeds klant, dus bijna 30 jaar.” Roel Witteveen

Laatste nieuws

Utrechtse Heuvelrug Prachtige natuurgebieden in provincie Utrecht

Deze zomer ziet er waarschijnlijk anders uit dan u...

hart-van-drenthe-veenpluis Drenthe: mooi, ruim en vol uitdaging!

Deze zomer ziet er waarschijnlijk anders uit dan u...

2010 Eilandspolder met water Dutchphoto Noord-Holland: voor elke natuurliefhebber

Komende zomer ziet er waarschijnlijk anders uit da...

Enduro fietsendragers voor uw caravan

Wilt u de mooiste fietstochten maken op uw vakanti...

scroll up