. Hymer campers - Gelderse Caravan Centrale

HYMER CAMPERS

Hymer campers staan sinds jaar en dag bekend als dé ideale reisgenoten, vanwege het ruime comfort en de nieuwste technische innovaties. Wij beschikken over een ruim aanbod van Hymer campermodellen in onze showroom. Van integraal campers tot half-integraal en van de allernieuwste modellen tot aan occasion campers. Bekijk, voel en ervaar zelf het vakmanschap van een Hymer camper en kom langs bij Gelderse Caravan Centrale in Barneveld.

 

Hymer

Nieuwe Hymer campers bij ons op voorraad

Hymer B 674 SL (Nieuw)

€ 130.526,00

Hymer Tramp SL 588 'Ambition'

Hymer Tramp SL 588 ‘Ambition’ (Nieuw)

€ 93.326,00

Hymer Exsis-i 678

Hymer Exsis-i 678 (Nieuw)

€ 110.898,00

Hymer Tramp CL 698

Hymer Tramp CL 698 ’60 Edition’ (Nieuw)

€ 89.920,00

Hymer Tramp CL 574

Hymer Tramp CL 574 (Nieuw)

€ 85.713,00

Hymer MLi 570

Hymer ML-I 570 60 Edition (2018)

€ 122.825,00

Hymer Exsis-i 588

Hymer Exsis-i 588 (Nieuw)

€ 112.683,00

Hymer Exsis-t 578 Experience

Hymer Exsis-t 578 Experience (Nieuw)

€ 93.797,00

 

modern kamperen

Als camperspecialist stond Hymer aan de wieg van het moderne kamperen, zoals wij dat vandaag de dag kennen. Eerst met de ontwikkeling van de eerste Hymermobil, nu met fantastische campers als de Hymer B, de Exsis-t of 30 Edition campers. Als u kiest voor een Hymer camper, dan kiest u voor kwaliteit, comfort, veiligheid, een complete uitrusting en een camper die jarenlang met u meegaat. Kortom, een investering waar u nog lang van zult genieten.

 

Hymer ML T half integraal campers

 

HYMER CAMPERS STAAN VOOR KWALITEIT EN INNOVATIE

Hymer camperEen Hymer camper staat voor kwaliteit en innovatie. Vanaf de allereerste met de hand gebouwde campers tot aan de hypermoderne integralen van nu. Elke nieuwe Hymer camper is een stap vooruit in comfortabel reizen en kamperen.

 

In de jaren ’80 gaf Hymer al zes jaar garantie op de waterdichtheid van haar Hymer campers. Hier werd ook meteen de basis gelegd voor de huidige winterharde campers. Een recentere innovatie was de introductie van het dubbele bodemconcept waarmee veel waardevolle bergruimte is gewonnen.

 

DE EERSTE HYMER CAMPERS

Alfons Hymer startte in 1923 als wagen- en carrosseriebouwer. Zijn zoon Erwin nam het roer over en begon in 1956 aan een samenwerking met Erich Bachem. Samen zijn ze in 1957 caravans gaan bouwen. De Ur-Troll was de allereerste caravan die Hymer en Bachem presenteerden. De merknaam ERIBA verwijst duidelijk naar de rol van Erich Bachem binnen het bedrijf.

 

 

De roep om vrijheid en mobiliteit maakte ruimte voor een nieuwe vorm van caravaning. In 1972, bijna gelijk met de introductie van de populaire Volkswagen T2, introduceerden ze het merk Hymer campers. De vroegere caravan werd basis voor de eerste Hymer camper, de Hymermobil.

 

Erwin Hymer (Hymer campers)

 

HYMER HEEFT Zestig JAAR ERVARING

60 jaar geleden begon Hymer camper met het bouwen van de oer-campers. In de jaren ‘70 produceerden zij al de eerste serie integraal campers onder de nomer ‘Hymermobil’. Deze campers zijn nog steeds het voorbeeld voor alle integraal campers die nu ontworpen worden. In het ERWIN HYMER museum in Bad Waldsee kunt u de volledige historie bekijken.

 

Ervaringen

  • Heb een gebruikte camper gekocht bij uw bedrijf. Alle gemaakte afspraken is uw bedrijf correct nagekomen. Ben hierover zeer tevreden. Gert van den Brink
  • Dit is een voorbeeld bedrijf in al z’n gelederen, prettige mensen en vakbekwaam, wij zijn er al jaren en de service staat hoog in hun vaandel, kort om een aanrader voor een ieder. Henk Roede
  • Ca. 1985 kochten we onze 1e caravan bij de Gelderse Caravan Centrale bij de heer Otte, later werd de heer Koot eigenaar van dit bedrijf. We zijn naar volle tevredenheid nog steeds klant, dus bijna 30 jaar.” Roel Witteveen

Laatste nieuws

Met de camper op reis in de herfst

De zomer is alweer voorbij. De dagen worden korter...

De Hymer B-Klasse MC I 690 is genomineerd als camper van het jaar

U kunt nu stemmen op de kampeerauto van het jaar 2...

Vier Europese camperbestemmingen in het najaar

Hoewel de zomervakantie al weer een tijdje ach...

Millau Auvergne Fr Waar mag je in Europa langs de weg overnachten in een camper?

  Onderweg tijdens uw vakantie zelf be...

scroll up