Een echte off road camper: de Hymer ML-T 580 4×4

Bent u op zoek naar een off road camper waar u ook met onverharde wegen op kunt vertrouwen? Met de Hymer ML-T 580 4×4 kunt u de lastigste ondergronden bedwingen. Door de vierwielaandrijving rijdt deze Hymer zonder moeite over wegen met sneeuw, zand, ijs, steenslag en over bergen. Tip: In het najaar 2020 kunt u de 2021 versie van deze unieke camper bij Gelderse Caravan Centrale bewonderen. Op de foto’s ziet u de vorige editie.

HYMER ML-T MET VIERWIELAANDRIJVING

Het komt niet veel voor, campers met vierwielaandrijving. Hymer bracht in 2016 deze camper ML-T met vierwielaandrijving op de markt. De basis voor de Hymer ML-T serie is de Mercedes Sprinter 4×4 , wat het mogelijk maakt om deze half-integraal camper uit te rusten met vierwielaandrijving. Ideaal voor de avontuurlijke camperaar, die ook weleens buiten de gebaande paden wil rijden.

 

Op het eerste gezicht ziet de Hymer ML-T met vierwielaandrijving er niet anders uit in vergelijking met de standaard ML-T. Maar als we iets beter kijken, zien we duidelijk dat de carrosserie van de 4×4 variant 11 centimeter hoger is geplaatst. Dat ziet er niet alleen aantrekkelijk uit, het biedt ook rijcomfort bij oneffen wegen.

 

U kunt via een schakelaar op het dashboard de vierwielaandrijving inschakelen. Met ingeschakelde vierwielaandrijving krijgt de Hymer ML-T meer zijgeleiding en trekkracht en kan u er net zo optimaal in rijden als in een SUV. De Hymer ML-T met vierwielaandrijving brengt u overal, wat de ondergrond ook is.

 

 

Reisverslag van onze klant

Herman en Gerty van Voorst hebben tijdens hun reis door Centraal-Azië ervaren hoe fijn deze camper is. Met hun Hymer ML-T 580 4×4 camper reden rij over de onverharde wegen van de Pamir Highway in Tadzjikistan. Lees hier hun reisverslag.

 

Ervaringen

  • Heb een gebruikte camper gekocht bij uw bedrijf. Alle gemaakte afspraken is uw bedrijf correct nagekomen. Ben hierover zeer tevreden. Gert van den Brink
  • Dit is een voorbeeld bedrijf in al z’n gelederen, prettige mensen en vakbekwaam, wij zijn er al jaren en de service staat hoog in hun vaandel, kort om een aanrader voor een ieder. Henk Roede
  • Ca. 1985 kochten we onze 1e caravan bij de Gelderse Caravan Centrale bij de heer Otte, later werd de heer Koot eigenaar van dit bedrijf. We zijn naar volle tevredenheid nog steeds klant, dus bijna 30 jaar.” Roel Witteveen

Laatste nieuws

de hoge veluwe Op een nostalgische ontdekkingsreis in Gelderland

Ons eigen land heeft veel te bieden voor fiets- en...

Solbio GCC Solbio: biologische toiletvloeistof

Maakt u al gebruik van de biologische toiletvl...

waddenzee Ontdek Friesland op haar best

Wilt u Nederland ontdekken? Dan hebben wij voor u ...

Flevoland, op bezoek bij de grootste polder ter wereld!

Wilt u Nederland ontdekken? Dan hebben wij voor u ...

scroll up