Camper verzekeringen

Een camper is een kostbaar bezit en daarom is het ook belangrijk om uw camper goed te verzekeren. Naast dat het u een fijn en veilig gevoel geeft als u onderweg bent naar uw vakantiebestemming, reist u ook met de zekerheid van hulp en reparatie bij schade of een ongeval. Om die reden adviseren wij u om een goede camperverzekering af te sluiten. Wij hebben al jaren ervaring met Aveco verzekeringen. Zij hebben onze klanten in het verleden altijd goed bijgestaan in geval van schades. Daarom bevelen wij Aveco verzekeringen van harte aan.

 

Online Aveco camperverzekering

Aveco Verzekeringen is marktleider en dé specialist in camperverzekeringen. Naast de unieke nieuwwaarderegelingen voor nieuwe campers, heeft Aveco ook een unieke taxatieverzekering voor gebruikte campers. De online Aveco camperverzekering biedt diverse voordelen:

 • Aveco camperverzekeringSlechts € 150,- standaard eigen risico bij schadeherstel door Gelderse Caravan Centrale
 • Unieke verzekeringen voor nieuwe en gebruikte campers
 • Vervangende camper bij schade en pech
 • Woon/werkverkeer standaard meeverzekerd
 • Eigen wereldwijde Alarm Centrale
 • Speciale merkverzekeringen
 • Aantrekkelijke premie
 • De beste voorwaarden
 • Advies door persoonlijk adviseur
 • Extra klantvoordeel met MijnAveco Pas

 

Online Bürstner camperverzekering

Samen met Bürstner campers heeft Aveco de online Bürstner camperverzekering in het leven geroepen. Camperbezitters van het merk Bürstner kunnen hiermee profiteren van extra premievoordeel of uitgebreidere polis voorwaarden.

 

HYMER camperverzekering

Voor camperbezitters van het merk HYMER bieden we de HymerPolis. In deze speciale camperverzekering voor HYMER Campers heeft Aveco zijn krachten gebundeld met de wensen voor HYMER liefhebbers. En daar kunt u weer uw voordeel mee doen.

 

Kortlopende reis- annuleringsverzekering huurcamper

Met een huurcamper op vakantie gaan is uiteraard genieten van vrijheid én comfort tegelijk. Als u kiest voor een campervakantie dan raden wij u ook aan om te kiezen voor een kortlopende reis- en annuleringsverzekering, want stel dat uw vakantie onverwachts niet door kan gaan of dat er tijdens de reis schade ontstaat aan uw persoonlijke eigendommen. Met een kortlopende reis- en annuleringsverzekering van Aveco Verzekeringen weet u zeker dat u optimaal verzekerd bent.

 

Deze Aveco verzekering biedt dekking voor schade aan uw bagage of wanneer u door ziekte, ongeval of overlijden plotseling de vakantie moet annuleren of afbreken. Aveco neemt al uw zorgen uit handen!

 

aanvragen button

Ervaringen

 • Heb een gebruikte camper gekocht bij uw bedrijf. Alle gemaakte afspraken is uw bedrijf correct nagekomen. Ben hierover zeer tevreden. Gert van den Brink
 • Dit is een voorbeeld bedrijf in al z’n gelederen, prettige mensen en vakbekwaam, wij zijn er al jaren en de service staat hoog in hun vaandel, kort om een aanrader voor een ieder. Henk Roede
 • Ca. 1985 kochten we onze 1e caravan bij de Gelderse Caravan Centrale bij de heer Otte, later werd de heer Koot eigenaar van dit bedrijf. We zijn naar volle tevredenheid nog steeds klant, dus bijna 30 jaar.” Roel Witteveen

Laatste nieuws

de hoge veluwe Op een nostalgische ontdekkingsreis in Gelderland

Ons eigen land heeft veel te bieden voor fiets- en...

Solbio GCC Solbio: biologische toiletvloeistof

Maakt u al gebruik van de biologische toiletvl...

waddenzee Ontdek Friesland op haar best

Wilt u Nederland ontdekken? Dan hebben wij voor u ...

Flevoland, op bezoek bij de grootste polder ter wereld!

Wilt u Nederland ontdekken? Dan hebben wij voor u ...

scroll up