. Camper verhuur - Gelderse Caravan Centrale

Camper verhuur

Wilt u ook de vrijheid en onafhankelijkheid ervaren die een camper u kan bieden, maar u wilt nog niet meteen overgaan tot de aanschaf? Of wilt u ontdekken of een campervakantie bij u en uw gezin past? Dan is het huren van een camper voor u een goede optie. Zonder dat u een camper hoeft te kopen, kunt u toch avontuurlijk kamperen en genieten van het comfort en al het mooist dat de camper u te bieden heeft. Wij verhuren 3 modellen campers, geschikt voor verschillende gezinssituaties van 2 tot en met 4 personen.

 

Huurcampers

Bekijk hiernaast onze verhuurcampers

Burstner Nexxo T 728 G

Burstner Nexxo T 728 G

vanaf € 895,00

Burstner Harmony Line IT 590

Burstner Harmony IT 590

vanaf € 795,00

Burstner Lyseo I 734 G

Burstner Lyseo I 734 G

vanaf € 895,00

 

Complete huurcampers

Onze huurcampers zijn luxe en compleet uitgerust met de meest handige accessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een luifel, fietsenrek, gasflessen, brandblusser, verbanddoos, 220 volt aansluitsnoer met verloopsnoer, jerrycan met schenktuit, toiletvloeistof en een parkeerschijf. Helaas verhuren wij geen campers voor de wintersport. Voor een langer verblijf naar de zonnige warme oorden hebben wij uiteraard wel campers in de verhuur staan.

 

Gelderse Caravan Centrale, dé camperverhuur specialist van Midden Nederland

Wij hebben diverse modellen huurcampers voor u geselecteerd, namelijk de:

Deze huurcampers zijn allemaal van bouwjaar 2019. De luxueuze uitrusting van de campers voorziet in al uw gemakken. U zult zich er hierdoor snel in thuis voelen. Onze huurcampers zijn voorzien van alle nodige luxe, vraag ernaar bij onze medewerkers. De details verschillen per camper. U dient in bezit te zijn van rijbewijs B en de bestuurder moet minimaal 23 jaar oud zijn. U kunt hier meer lezen over de nieuwe rijbewijsregels die gelden voor camperaars. Het is belangrijk om op tijd te reserveren, zodat u teleurstellingen voorkomt. U kunt online, per camper zien wanneer deze nog beschikbaar is. Lees van te voren ook de informatie over onze verhuurvoorwaarden.

 

Aanvraag Huurcamper

 

Aanvraag voor een huurcamper.
  • Onze verhuurperiode is per week, vanaf vrijdag.

 

KORTLOPENDE REIS- ANNULERINGSVERZEKERING HUURCAMPER

Met een huurcamper op vakantie gaan is uiteraard genieten van vrijheid én comfort tegelijk. Als u kiest voor een campervakantie dan raden wij u ook aan om te kiezen voor een kortlopende reis- en annuleringsverzekering, want stel dat uw vakantie onverwachts niet door kan gaan of dat er tijdens de reis schade ontstaat aan uw persoonlijke eigendommen. Met een kortlopende reis- en annuleringsverzekering van Aveco Verzekeringen weet u zeker dat u optimaal verzekerd bent.

 

Deze Aveco verzekering biedt dekking voor schade aan uw bagage of wanneer u door ziekte, ongeval of overlijden plotseling de vakantie moet annuleren of afbreken. Aveco neemt al uw zorgen uit handen!

aanvragen button

Ervaringen

  • Heb een gebruikte camper gekocht bij uw bedrijf. Alle gemaakte afspraken is uw bedrijf correct nagekomen. Ben hierover zeer tevreden. Gert van den Brink
  • Dit is een voorbeeld bedrijf in al z’n gelederen, prettige mensen en vakbekwaam, wij zijn er al jaren en de service staat hoog in hun vaandel, kort om een aanrader voor een ieder. Henk Roede
  • Ca. 1985 kochten we onze 1e caravan bij de Gelderse Caravan Centrale bij de heer Otte, later werd de heer Koot eigenaar van dit bedrijf. We zijn naar volle tevredenheid nog steeds klant, dus bijna 30 jaar.” Roel Witteveen

Laatste nieuws

Met de camper op reis in de herfst

De zomer is alweer voorbij. De dagen worden korter...

De Hymer B-Klasse MC I 690 is genomineerd als camper van het jaar

U kunt nu stemmen op de kampeerauto van het jaar 2...

Vier Europese camperbestemmingen in het najaar

Hoewel de zomervakantie al weer een tijdje ach...

Millau Auvergne Fr Waar mag je in Europa langs de weg overnachten in een camper?

  Onderweg tijdens uw vakantie zelf be...

scroll up