Bürstner campers 2019 modellen

Ixeo T Bürstner

 

Bent u benieuwd naar de Bürstner campers van 2019? Bürstner heeft een hele nieuwe serie Ixeo campers. Daarnaast zijn er ook twee vernieuwde modellen van de Lyseo TD Harmony Line. Lees snel verder voor al het nieuws.

 

Bürstner Lyseo TD 2019

Dit jaar zijn de Lyseo TD 727G en de Lyseo TD 736 de nieuwe modellen. De Bürstner Lyseo TD 2019 heeft de indeling van een driekamer appartement, met dakraam. Het verlaagde chassis geeft deze campers een binnenruimte van 205 cm hoog. Een ruimtewonder.

Bürstner Lyseo TD 2019 dakraam

Bürstner Lyseo TD 2019 dakraam

Burstner Lyseo TD 2019 interieur

Bürstner Lyseo TD 2019 interieur

 

Bürstner Lyseo TD Harmony Line 2019

De Lyseo 680G is voorzien van een Harmony Line Pakket. Deze lijn zorgt voor een bijzondere inrichting en extra comfort in uw camper. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar.

Bijzonder aan deze campers zijn de elektrische bedden en het multimedia systeem. Daarnaast is het woongedeelte uitgerust met een panoramisch dakraam.

 

Burstner Lyseo Harmony Line TD 680G 2019

 

Bürstner Harmony Line Lyseo 2019

Bürstner Harmony Line Lyseo 2019

 

Bürstner Lyseo TD Harmony Line woonruimte

Bürstner Lyseo TD Harmony Line woonruimte

 

BÜRSTNER IXEO T 2019

Bürstner introduceert een volledig nieuw model voor modeljaar 2019, de Ixeo T. Deze semi-integraal campers maken vooral indruk met de nieuwe details. Deze Ixeo T serie bestaat uit campers in vier verschillende indelingen. Alle campers  in deze serie bieden optimaal wooncomfort. Zo hebben de campers een dubbele bodem en grote garagedeuren. Daarnaast zijn deze campers verkrijgbaar met en zonder hoog bed.

 

Bürstner Ixeo T 2019

Bürstner Ixeo T 2019

 

De Ixeo T serie bestaat uit de volgende campers:

BÜRSTNER IXEO I 2019

Bürstner heeft in deze lijn twee nieuwe modellen gelanceerd. De Ixeo I 727 G en de Ixeo I 746. Het zijn zeer verfijnde ergonomisch ontworpen campers met allerlei slimme details. U kunt kiezen uit wel negen verschillende soorten inrichting voor uw camper. Bijzonder aan deze camper is de elektrische instap. Daarnaast beschikt deze camper over een Thermo Floor met dubbele bodem. Al deze details zorgen voor een optimaal wooncomfort.

 

 

 

Ixeo I buitenkant

Bürstner Ixeo I 2019

 

Ervaringen

  • Heb een gebruikte camper gekocht bij uw bedrijf. Alle gemaakte afspraken is uw bedrijf correct nagekomen. Ben hierover zeer tevreden. Gert van den Brink
  • Dit is een voorbeeld bedrijf in al z’n gelederen, prettige mensen en vakbekwaam, wij zijn er al jaren en de service staat hoog in hun vaandel, kort om een aanrader voor een ieder. Henk Roede
  • Ca. 1985 kochten we onze 1e caravan bij de Gelderse Caravan Centrale bij de heer Otte, later werd de heer Koot eigenaar van dit bedrijf. We zijn naar volle tevredenheid nog steeds klant, dus bijna 30 jaar.” Roel Witteveen

Laatste nieuws

Oktober kampeermaand Oktober Kampeermaand: kom naar onze showroom!

Nu de Kampeer en Caravan Jaarbeurs niet doorgaat, ...

de hoge veluwe Op een nostalgische ontdekkingsreis in Gelderland

Ons eigen land heeft veel te bieden voor fiets- en...

Solbio GCC Solbio: biologische toiletvloeistof

Maakt u al gebruik van de biologische toiletvl...

waddenzee Ontdek Friesland op haar best

Wilt u Nederland ontdekken? Dan hebben wij voor u ...

scroll up