Bürstner campers 2016

Bürstner campers biedt veel moois voor het jaar 2016 en daar willen we u graag meer over vertellen. Het gerenommeerde campermerk komt met een compleet vernieuwde serie van het model Bürstner Ixeo en Bürstner Nexxo. Op het gebied van integraal campers heeft Bürstner ook de Bürstner Elegance opnieuw onder handen genomen, waarmee zij de standaard voor integraal campers naar een hoger niveau hebben getild. Tot slot in het modeljaar 2016 komt Bürstner ook met vier speciale actiemodellen onder de noemer ‘Summer Edition’. Kortom, ze hebben bij Bürstner zeker niet stil gezeten en daar kunt u als camperliefhebber van profiteren.

Burstner camper 2016

 

Innovaties Bürstner campers 2016

Naast nieuwe series, nieuwe indelingen en nieuwe campermodellen heeft Bürstner ook een aantal algemene noviteiten ontwikkeld. De series Ixeo en Elegance krijgen namelijk een houtvrije opbouw met XPS-isolatie, voor een continu aangenaam klimaat in de camper. Daarnaast is het hefbedconcept van de Ixeo camper geoptimaliseerd voor extra groot slaapcomfort. Ook in de styling van het interieur van de camper biedt Bürstner grenzeloze mogelijkheden.

 

bekijk ons aanbod campers

 

Persoonlijke interieurstijl

Als u kiest voor een Bürstner camper, dan heeft u ruime keuze in stofcombinaties en interieurstijlen. U kunt de stijl kiezen die het beste past bij uw smaak en uw wensen. Er zijn in totaal vier basisstoffen van textiel of kunstleder die te combineren zijn met 8 kussenstoffen. Er zijn twee echtleder varianten en twee basisstoffen van ‘Nova Quality’ die te combineren zijn met drie kussenstoffen. Kortom, de mogelijkheden zijn groot.

 

Nova Quality is een onderhoudsvriendelijke bekledingsstof, die makkelijk schoon te maken is zonder chemische schoonmaakmiddelen. De stof is daarom ook nog eens milieubesparend. Steeds vaker wordt voor dergelijke onderhoudsvriendelijke en duurzame bekleding gekozen. Bij Bürstner behoort dat nu tot de standaard mogelijkheden.

 

Op het gebied van meubeldesign van de campers is het niveau hoog. De zorgvuldige en hoogwaardige bewerking van de materialen, maken de kwaliteit van de Bürstner campermeubels onmiddellijk zichtbaar in het interieur. In het modeljaar 2016 kunt u kiezen uit zes nieuwe en elegante meubeldecors.

Elegance i745G header 2016

 

Innovatief exterieur

Wat het exterieur van de Bürstner campers betreft, krijgen alle nieuwe campermodellen een GFK dak. Het voordeel van een GFK dak is dat het veel beter bestand is tegen extreme weersomstandigheden, zoals hagel of storm. Door het sterke kunststof materiaal zijn beschadigingen beperkt en is het makkelijker om eventuele schade te repareren.

 

Meer weten?

Wilt u meer weten over het modeljaar 2016 van Bürstner campers? Kom dan eens langs in onze showroom of neem contact met ons op via de mail of telefoon.

Ervaringen

  • Heb een gebruikte camper gekocht bij uw bedrijf. Alle gemaakte afspraken is uw bedrijf correct nagekomen. Ben hierover zeer tevreden. Gert van den Brink
  • Dit is een voorbeeld bedrijf in al z’n gelederen, prettige mensen en vakbekwaam, wij zijn er al jaren en de service staat hoog in hun vaandel, kort om een aanrader voor een ieder. Henk Roede
  • Ca. 1985 kochten we onze 1e caravan bij de Gelderse Caravan Centrale bij de heer Otte, later werd de heer Koot eigenaar van dit bedrijf. We zijn naar volle tevredenheid nog steeds klant, dus bijna 30 jaar.” Roel Witteveen

Laatste nieuws

Luxemburg Top tien kampeerbestemmingen in Europa

Bent u al op reis geweest? En was dit ver weg of j...

Dordrecht open Wij zijn bij Dordrecht Open!

Dordrecht Open is een grote caravan- en campershow...

Schadeherstel camper caravan Schade aan uw camper of caravan? Gelderse Caravan Centrale helpt u graag!

We hebben het afgelopen zomer veel voorbij zien ko...

Caravan Salon 2019 Wij zijn aanwezig op de Caravan Salon in Düsseldorf!

Ook dit jaar staan wij op de Caravan Salon in Düs...

scroll up