Camper kopen bij Gelderse Caravan Centrale

Wilt u een nieuwe camper kopen of bent u op zoek naar een betrouwbare occasion camper? Gelderse Caravan Centrale is al ruim dertig jaar specialist in het verkopen van caravans en campers. U vindt onze grote showroom in Barneveld, centraal gelegen in Nederland. We presenteren er een ruim aanbod campers van de gerenommeerde Duitse merken Bürstner Campers en het merk HYMER Campers. Beiden blinken ze uit in comfort, stijl, wegligging en degelijkheid. Zo bent u verzekerd van een geheel verzorgde vakantie. Meer weten over een camper kopen? Kom langs in onze showroom of neem contact op met een van onze adviseurs.

 

een camper kopen met optimale zekerheid

Als u besluit om een camper te kopen, moet alles kloppen. U doet namelijk een behoorlijke investering. En u verwacht terecht dat u vervolgens ook optimaal van uw vakantie kunt genieten. Gelderse Caravan Centrale begrijpt dat. Daarom zijn we dealer van Bürstner en HYMER campers, campermerken die staan voor topkwaliteit. Verder beschikken we over een eigen werkplaats met gespecialiseerde monteurs. Ze zorgen voor optimale service en onderhoud van uw camper. Een camper kopen bij Gelderse Caravan Centrale is daarmee een keuze voor zekerheid.

 

Camper kopen in Barneveld

 

Tips voor het kopen van een camper

Wilt u een camper kopen? Dan komt er waarschijnlijk een heleboel informatie op u af. Wij begrijpen dat u dan al snel de bomen door het bos niet meer ziet. Met de tips hieronder helpen we u op weg.

 

Tip 1: Huur eerst een camper, dan weet u of het bevalt

Bent u nog niet helemaal zeker of een campervakantie bij u past? Dan kunt u bij ons eenvoudig een camper huren. Na afloop kunt u beslissen of u een camper wilt kopen.

 

Tip 2: Maak een lijstje met eisen

Wanneer u een camper wilt kopen, dan heeft u keuze uit een groot aantal specificaties. Maak een lijstje met de eisen waaraan uw toekomstige camper moet voldoen. Dat maakt

de aanschaf van een camper makkelijker.

Tip 3: Bekijk de verschillende type campers

U heeft keuze uit vier soorten campers: alkoof, half-integraal, integraal en buscampers. Lees u goed in. Dit maakt het eenvoudiger om de eerste selectie te maken. Lees op onze website meer over de verschillende type campers.

 

Tip 4: Koop bij een BOVAG erkend camperbedrijf

U kunt het beste uw camper kopen bij een BOVAG erkend camperbedrijf. Een BOVAG-onderhoudsbedrijf kan BOVAG-garantie geven. De BOVAG Garantie gaat er namelijk van uit dat een BOVAG gecertificeerd onderhoudsbedrijf de occasion campers zo goed nakijkt, dat er weer garantie op kan worden gegeven.

Tip 5:  Kies voor een goede camperverzekering

Gaat u een camper kopen? Vergeet dan niet een goede camperverzekering af te sluiten. Het kiezen voor een juiste camperverzekering kan best ingewikkeld zijn. In onze blog bespreken we waar u op moet letten wanneer u een camperverzekering afsluit.

Ervaringen

  • Heb een gebruikte camper gekocht bij uw bedrijf. Alle gemaakte afspraken is uw bedrijf correct nagekomen. Ben hierover zeer tevreden. Gert van den Brink
  • Dit is een voorbeeld bedrijf in al z’n gelederen, prettige mensen en vakbekwaam, wij zijn er al jaren en de service staat hoog in hun vaandel, kort om een aanrader voor een ieder. Henk Roede
  • Ca. 1985 kochten we onze 1e caravan bij de Gelderse Caravan Centrale bij de heer Otte, later werd de heer Koot eigenaar van dit bedrijf. We zijn naar volle tevredenheid nog steeds klant, dus bijna 30 jaar.” Roel Witteveen

Laatste nieuws

De mooiste natuurgebieden in de provincie Groningen

Komende zomer ziet er waarschijnlijk anders uit da...

Deze zomer gaat de voorkeur uit naar de camper of eigen auto

  De meeste geplande vakanties in het ...

Op vakantie in eigen land Op vakantie in eigen land met uw camper of caravan

Had u al vakantieplannen? Door het coronavirus gaa...

Comfortabel slapen in een camper

Overweegt u om een camper te kopen, maar twijf...

scroll up