Bürstner Viseo I 690 G Edition 30 2017

Bürstner viert feest dit jaar! Bürstner bouwt al 30 jaar haar eigen campers en dat moet gevierd worden. De Bürstner Viseo I 690 G Edition 30 is één van de modellen die speciaal voor dit jubileum ontwikkelt is.

 

Viseo Edition 30 Bürstner Edition 30 campers

De Bürstner Edition 30 campers 2017 zijn voorzien van vele extra’s. Het aluminium frame rond de ramen en het veilige chassis garanderen u extra veiligheid. Ook zijn de modellen van zowel de binnen- als de buitenkant een echte blikvanger, dankzij het prachtige design en de hoogwaardige bekleding. En wilt u gaan slapen? Doe dan de nieuwe LED verlichting uit en rust uit op de uitstekende koudschuim matrassen.

 

burstner campermodellen edition 30

 

Bürstner Viseo I 690 G Edition 30

De Bürstner Viseo I 690 G Edition 30 is een camper met 4 zit- en slaapplaatsen. Deze camper is voorzien van een Fiat interieur met aluminium velgen van 16 inch. De garage heeft een extra deur aan de linkerkant, waardoor u nog meer gemak ervaart bij het opbergen van uw spullen.

 

Edition 30 Viseo indeling

 

De luifel is 4,5 meter en is inclusief LED verlichting, waardoor u nog langer kunt genieten van de lange zomeravonden. De ingebouwde navigatie brengt u overal waar u maar wenst. Daarnaast heeft ook dit Bürstner Edition 30 model een extra brede deur, een multifunctioneel stuurwiel en een achteruitrijcamera. Niets staat een zorgeloze vakantie nog in de weg!

 

Bürstner Edition 30 Viseo I 690 G te koop

Heeft u vragen over de Bürstner Edition 30 Viseo I 690 G, klik dan op onderstaande foto voor alle informatie? Neem dan contact met ons op!

 

Burstner Viseo I 690 G ’30 Edition’

Ervaringen

  • Heb een gebruikte camper gekocht bij uw bedrijf. Alle gemaakte afspraken is uw bedrijf correct nagekomen. Ben hierover zeer tevreden. Gert van den Brink
  • Dit is een voorbeeld bedrijf in al z’n gelederen, prettige mensen en vakbekwaam, wij zijn er al jaren en de service staat hoog in hun vaandel, kort om een aanrader voor een ieder. Henk Roede
  • Ca. 1985 kochten we onze 1e caravan bij de Gelderse Caravan Centrale bij de heer Otte, later werd de heer Koot eigenaar van dit bedrijf. We zijn naar volle tevredenheid nog steeds klant, dus bijna 30 jaar.” Roel Witteveen

Laatste nieuws

De mooiste natuurgebieden in de provincie Groningen

Komende zomer ziet er waarschijnlijk anders uit da...

Deze zomer gaat de voorkeur uit naar de camper of eigen auto

  De meeste geplande vakanties in het ...

Op vakantie in eigen land Op vakantie in eigen land met uw camper of caravan

Had u al vakantieplannen? Door het coronavirus gaa...

Comfortabel slapen in een camper

Overweegt u om een camper te kopen, maar twijf...

scroll up