Bürstner Ixeo Time IT 726 G Edition 30 2017

Bürstner heeft een jubileum te vieren dit jaar! Al 30 jaar bouwt Bürstner haar eigen campers. Met veel succes, want de Bürstner campers zijn niet meer weg te denken uit ons aanbod. De Bürstner Ixeo Time Edition 30 is één van de modellen die speciaal voor dit jubileum ontwikkelt is.

 

Ixeo Burstner camper

 

Bürstner Edition 30 campers

De Bürstner Edition 30 campers van 2017 bieden u vele extra’s. Zo vallen deze campers op door hun prachtige design en de hoogwaardige bekleding. De prachtige LED verlichting in de campers zorgt voor extra sfeer. Ook bieden de Bürstner Edition 30 campers u nog meer veiligheid door het aluminium frame rond de ramen en het veilige chassis. En u zult fantastisch slapen in deze campers op de uitstekende koudschuim matrassen!

 

Bürstner Edition 30 Ixeo Time IT 726 G

De Bürstner Ixeo Time is te vergelijken met de Nexxo Time, alleen is deze camper voor meerdere personen geschikt. Er zijn 4 zitplekken in deze camper en het heeft maar liefst 4 á 5 slaapplekken. Wilt u uw familie mee laten genieten van uw vakantie? Dan is dat met de Burstner Ixeo Time mogelijk! De comfortabele zithoek is om te zetten naar een tweepersoonsbed van 2,11 meter lang en bijna 1,40 breed, zie nummer 1 op de tekening.

 

Edition 30 Ixeo time indeling

 

Verder heeft dit Bürstner model van 2017 het vertrouwde Fiat interieur, aluminium velgen van 16 inch, een extra brede deur en LED-dagrijverlichting. De luifel met LED verlichting is 4 meter, dus u kunt volop buiten genieten van de lange zomeravonden.

 

De speciale bekleding om het 30ste jubileum te vieren en de koplampen met zwarte frames maken de Bürstner Ixeo Time IT 726 G helemaal af. En heeft u veel bagage mee? Berg het op in de ruime garage van de camper!

 

Bürstner Edition 30 Ixeo Time IT 726 G kopen

Wij houden u graag op de hoogte van de nieuwe modellen van Bürstner 2017. Heeft u alvast vragen over dit model? Klik dan op de foto hieronder of neem dan gerust contact met ons op!

 

Burstner Ixeo Time T 726 G ’30 Edition’

Ervaringen

  • Heb een gebruikte camper gekocht bij uw bedrijf. Alle gemaakte afspraken is uw bedrijf correct nagekomen. Ben hierover zeer tevreden. Gert van den Brink
  • Dit is een voorbeeld bedrijf in al z’n gelederen, prettige mensen en vakbekwaam, wij zijn er al jaren en de service staat hoog in hun vaandel, kort om een aanrader voor een ieder. Henk Roede
  • Ca. 1985 kochten we onze 1e caravan bij de Gelderse Caravan Centrale bij de heer Otte, later werd de heer Koot eigenaar van dit bedrijf. We zijn naar volle tevredenheid nog steeds klant, dus bijna 30 jaar.” Roel Witteveen

Laatste nieuws

De mooiste natuurgebieden in de provincie Groningen

Komende zomer ziet er waarschijnlijk anders uit da...

Deze zomer gaat de voorkeur uit naar de camper of eigen auto

  De meeste geplande vakanties in het ...

Op vakantie in eigen land Op vakantie in eigen land met uw camper of caravan

Had u al vakantieplannen? Door het coronavirus gaa...

Comfortabel slapen in een camper

Overweegt u om een camper te kopen, maar twijf...

scroll up