Bürstner camper viert 30 jarig jubileum

 

Bürstner pakte groots uit in 2018 en niet zonder reden: Bürstner camper vierde haar 30 jarig jubileum! Bürstner bouwt al 30 jaar campers en doet dat bijzonder succesvol. Deze campers zijn inmiddels niet meer weg te denken in het aanbod van kwalitatieve campers. Het jubileumfeestje gaat gepaard met prachtige ‘Edition 30’ campermodellen, waarvan er diverse bij ons verkrijgbaar zijn.

 

Bekijk hieronder de Bürstner 30 jaar editie modellen op voorraad

Burstner Nexxo Time T 569 ’30 Edition’

 

geschiedenis burstner campers

 

Bürstner Edition 30 campermodellen

De Bürstner Edition 30 campermodellen zijn een lust voor het oog en bieden vele extra’s. Deze campers zijn zeker de moeite waard om te bezichtigen in onze showroom! De modellen zijn:

U zult versteld staan van deze compleet uitgeruste Bürstner campers. Het design is van zowel de binnen- als de buitenkant prachtig. Mooie LED verlichting, uitstekende koudschuim matrassen, het succesvolle Fiat interieur pakket en 16“ aluvelgen zijn slechts een tipje van de sluier.

 

burstner campermodellen edition 30

 

Vele extra’s

De Bürstner campermodellen blinken uit in prijs/kwaliteit verhouding. Extra’s van de Bürstner Edition 30 modellen van 2017 zijn onder andere:

  • Extra brede Hartal Premium XL deur met raam en hor
  • Extra garagedeur links
  • Truma Combi 6 verwarming
  • Pioneer multimediasysteem met navigatiesysteem
  • Een lange luifel met LED-verlichting

Ziet u uzelf al reizen met deze droomcampers? Niets staat een zorgeloze vakantie nog in de weg met de Bürstner Edition 30 campermodellen van 2017!

 

Bürstner Edition 30 campers bij Gelderse Caravan Centrale

Houd onze website en social media in de gaten wanneer de modellen binnen zijn bij ons in de showroom en vier het jubileum met ons mee. Wij adviseren u graag over welk model het beste bij u past. Heeft u vooraf al vragen, neem dan gerust contact met ons op.

 

Ixeo Burstner camper 2017

Ervaringen

  • Heb een gebruikte camper gekocht bij uw bedrijf. Alle gemaakte afspraken is uw bedrijf correct nagekomen. Ben hierover zeer tevreden. Gert van den Brink
  • Dit is een voorbeeld bedrijf in al z’n gelederen, prettige mensen en vakbekwaam, wij zijn er al jaren en de service staat hoog in hun vaandel, kort om een aanrader voor een ieder. Henk Roede
  • Ca. 1985 kochten we onze 1e caravan bij de Gelderse Caravan Centrale bij de heer Otte, later werd de heer Koot eigenaar van dit bedrijf. We zijn naar volle tevredenheid nog steeds klant, dus bijna 30 jaar.” Roel Witteveen

Laatste nieuws

Nationaal Park Hollandse Duinen Op z’n Zuid-Hollands de natuur in

Zuid-Holland ontdekken? Wij helpen u graag op weg!...

Hymer campers Waar moet u op letten bij een goede camperverzekering?

Misschien heeft u net een nieuwe of gebruikte camp...

Hymer app Nieuw: de HYMER connect app

Nieuw: de HYMER connect app. Deze app zit vanaf ap...

Vechtdal ‘Overijssel, waar de Dinkelgolfjes fonk’len…’

Bent u wel eens in Overijssel geweest? In deze ree...

scroll up