. Wat maakt een HYMER camper nu zo bijzonder? - Gelderse Caravan Centrale

Wat maakt een HYMER camper nu zo bijzonder?

14 februari 2014   Nieuws ,

Het is u waarschijnlijk al wel opgevallen, maar Gelderse Caravan Centrale is sinds kort ook dealer van het merk HYMER. We zijn uiteraard trots en blij met de aanwinst van dit geliefde en zeer betrouwbare campermerk. Reden voor ons om uit te leggen waarom de HYMER campers zo geliefd zijn onder de camperaars. Eén ding is zeker: wij zijn al overtuigd.

 

HYMER_Tramp_camper

 

HYMER Camper sinds 1923

HYMER bezit belangrijke karakteristieken vanuit traditie en op basis van jarenlange ervaring. De oorsprong van het merk begint namelijk al in 1923 in het Duitse Bad Waldsee met de wagen- en carrosseriebouwer Alfonso Hymer. Zijn zoon Erwin heeft later samen met zijn compagnon Erich Bachem in 1972 de eerste HYMER campers gelanceerd. Tegenwoordig is HYMER de ‘Duitse norm’ in het mobiel reizen en heeft het ook de harten van Nederlandse camperliefhebbers veroverd.

 

Bijzondere kenmerken

Een HYMER camper kenmerkt zich door het streven naar de hoogste kwaliteit, de meest innovatieve technologie en optimale veiligheid voor haar klanten. Liefhebbers kiezen voor HYMER vanwege zijn vernieuwende, betrouwbare en duurzame eigenschappen. Het merk stopt de grootste zorg in elk detail van de camper. U kunt dan ook een hoge prestatienorm en jarenlang vakantieplezier verwachten.

 

HYMER en veiligheid gaan hand in hand. Extra aandacht is bijvoorbeeld besteed aan het zicht in de cabine met een panorama voorraam, hoge zijramen en een verlaagd dashboard. Een kleine greep uit de elektronische veiligheidstoepassingen van HYMER zijn een antislipregeling, een elektrisch stabiliteitsprogramma, Traction Plus en Hill Holder technologie. Ook de goede isolatie van de gehele camper is een belangrijk kenmerk van de HYMER camper. De 3,5 cm dikke isolatie wand zorgt ervoor dat uw vakantie altijd warm en comfortabel is.

 

Ons aanbod van HYMER

Op dit moment hebben wij de volgende drie modellen van HYMER in onze showroom staan:

Alle drie voldoen ze aan de hoge kwaliteits- en comfortnormen, zoals men van HYMER gewend is. Benieuwd naar de verschillen en het model dat het beste bij uw reiswensen past? Kom dan eens langs bij ons in de showroom, wij geven u graag advies op maat.

Ervaringen

  • Heb een gebruikte camper gekocht bij uw bedrijf. Alle gemaakte afspraken is uw bedrijf correct nagekomen. Ben hierover zeer tevreden. Gert van den Brink
  • Dit is een voorbeeld bedrijf in al z’n gelederen, prettige mensen en vakbekwaam, wij zijn er al jaren en de service staat hoog in hun vaandel, kort om een aanrader voor een ieder. Henk Roede
  • Ca. 1985 kochten we onze 1e caravan bij de Gelderse Caravan Centrale bij de heer Otte, later werd de heer Koot eigenaar van dit bedrijf. We zijn naar volle tevredenheid nog steeds klant, dus bijna 30 jaar.” Roel Witteveen

Laatste nieuws

Kamperen in de prachtige wintermaanden

De bomen hebben kale takken en de temperatuur ...

Met de camper op reis in de herfst

  De zomer is alweer voorbij. De dagen...

De Hymer B-Klasse MC I 690 is genomineerd als camper van het jaar

U kunt nu stemmen op de kampeerauto van het jaar 2...

Vier Europese camperbestemmingen in het najaar

Hoewel de zomervakantie al weer een tijdje ach...

scroll up