Vier Europese camperbestemmingen in het najaar

25 september 2018   Nieuws ,,

Hoewel de zomervakantie al weer een tijdje achter ons ligt, hoeft u uw camper zeker nog niet te in de opslag te stallen. Want ook in het najaar zijn er veel prachtige landen waar u met uw camper naar toe kunt reizen. In dit blog laten we u vier prachtige camperbestemmingen in Europa zien. Wij wensen u alvast veel reisplezier!

 

1: Noorwegen

Scandinavische landen zijn camperbestemmingen bij uitstek. Vooral Noorwegen is een populaire bestemming. Niet verwonderlijk, gezien de prachtige natuur vol watervallen, gletsjers en rivieren. Een bezoekje aan de fjorden mag ook zeker niet ontbreken op uw lijst! En bent u avontuurlijk ingesteld? Dan kunt u in Noorwegen uw hart ophalen. Wild kamperen is namelijk toegestaan in Noorwegen, voor maximaal drie nachten en op ten minste 100 meter afstand van een woonhuis.

 

2: Slovenië

Slovenië staat waarschijnlijk niet bovenaan uw lijst, maar is zeker eens de moeite waard om te bezoeken. Slovenië heeft een prachtig natuurgebied met veel dichte bossen en enorme grotten. Daarnaast zijn er veel sfeervolle dorpen en steden. In het hoogseizoen kan het vaak druk zijn in Slovenië. Het is daarom dé perfecte bestemming om in het najaar te bezoeken!

 

3: Schotland

Schotland staat bekend om zijn gezellige pubs en indrukwekkende kastelen. Maar ook de Highlands zijn prachtig om te zien. Net als in Noorwegen is het in Schotland toegestaan om in het wild te kamperen. Hoe bijzonder is het om iedere ochtend wakker te worden met alleen maar de prachtige natuur om u heen? En als u dan toch in Schotland bent, is het aan te raden om ook de grotere steden als Glasgow en Edinburgh te bezoeken.

 

4: Portugal

Liever naar het zuiden van Europa? Dan is Portugal een goede optie. In iedere regio vindt u kleurrijke dorpen en steden. Portugal staat bol van historische bezienswaardigheden en is daarom zeker het bezoeken waard. In Portugal zijn veel kleinschalige campings waar u kunt genieten van alle ruimte. Bent u op zoek naar een iets toeristische bestemming? Bezoek dan de Algarve.

 

Ook op pad?

Heeft u ook zo’n zin om met uw camper op pad te gaan? Wij helpen u graag met de keuze voor een camper die perfect bij u past. Zien we u snel in onze showroom?

Ervaringen

  • Heb een gebruikte camper gekocht bij uw bedrijf. Alle gemaakte afspraken is uw bedrijf correct nagekomen. Ben hierover zeer tevreden. Gert van den Brink
  • Dit is een voorbeeld bedrijf in al z’n gelederen, prettige mensen en vakbekwaam, wij zijn er al jaren en de service staat hoog in hun vaandel, kort om een aanrader voor een ieder. Henk Roede
  • Ca. 1985 kochten we onze 1e caravan bij de Gelderse Caravan Centrale bij de heer Otte, later werd de heer Koot eigenaar van dit bedrijf. We zijn naar volle tevredenheid nog steeds klant, dus bijna 30 jaar.” Roel Witteveen

Laatste nieuws

Luxemburg Top tien kampeerbestemmingen in Europa

Bent u al op reis geweest? En was dit ver weg of j...

Dordrecht open Wij zijn bij Dordrecht Open!

Dordrecht Open is een grote caravan- en campershow...

Schadeherstel camper caravan Schade aan uw camper of caravan? Gelderse Caravan Centrale helpt u graag!

We hebben het afgelopen zomer veel voorbij zien ko...

Caravan Salon 2019 Wij zijn aanwezig op de Caravan Salon in Düsseldorf!

Ook dit jaar staan wij op de Caravan Salon in Düs...

scroll up