. Tips voor sfeer binnen en buiten uw caravan of camper - Gelderse Caravan Centrale

Tips voor sfeer binnen en buiten uw caravan of camper

3 augustus 2018   Nieuws

Gaat u binnenkort op vakantie? Dan bent u vast al aan het nadenken over de inrichting van uw camper of caravan én natuurlijk uw kampeerplek. Lees daarom deze tips, zodat u geheel in stijl aan uw vakantie kunt beginnen.

Camper in Kroatië

 

1. De zithoek

In uw camper of caravan kunt u heel gemakkelijk een huiselijke sfeer creëren. Zo zijn kussens heel geschikt om de zithoek in uw camper of caravan sfeervol te maken. In eerste instantie denkt u misschien dat kussens niet het verschil kunnen maken, maar niets is minder waar! Met kussens kunt u namelijk uw persoonlijke draai geven aan de caravan of camper.

 

2. Een huiselijk gevoel door bloemen en planten

Bloemen en planten ruiken vaak ontzettend lekker.  Door de geur wordt er een huiselijk gevoel gecreëerd. Een goede reden om tijdens uw vakantie op pad te gaan voor een prachtig zelf geplukt veldboeket. Planten zijn daarnaast ook nog eens heel praktisch. Denk eens aan een kruidenplant in de keuken. Zo heeft u altijd verse kruiden bij de hand!

 

2. Maak de voortent gezellig

Als kampeerder leeft u voornamelijk in uw voortent. Sfeer mag in deze ruimte dan ook niet ontbreken. Geef uw voortent daarom een upgrade! Kleed dit gedeelte van uw caravan of camper bijvoorbeeld aan met een kleurrijk plastic vloerkleed. De kleur van het kleed in is namelijk heel bepalend voor de sfeer. Deze kleden zijn licht in gewicht, makkelijk mee te nemen en daardoor ook nog eens multifunctioneel.

 

3. Zorg voor sfeerverlichting

Sfeerverlichting mag in uw camper of caravan niet ontbreken. De juiste verlichting creëert direct warmte en gezelligheid. Gebruik bijvoorbeeld lampionnen of kaarsen om sfeer te creëren. Lampionnen zijn ideaal voor op de camping, want deze werken vaak op zonne-energie. En kies je voor citronella kaarsen onder de luifel of in de voortent, dan houden de kaarsen ook nog eens muggen op afstand!

 

De laatste spullen inslaan

Op zoek naar de laatste accessoires voor in uw caravan of camper? Komt dan eens kijken in onze showroom! Bekijk hier onze openingstijden.

Ervaringen

  • Heb een gebruikte camper gekocht bij uw bedrijf. Alle gemaakte afspraken is uw bedrijf correct nagekomen. Ben hierover zeer tevreden. Gert van den Brink
  • Dit is een voorbeeld bedrijf in al z’n gelederen, prettige mensen en vakbekwaam, wij zijn er al jaren en de service staat hoog in hun vaandel, kort om een aanrader voor een ieder. Henk Roede
  • Ca. 1985 kochten we onze 1e caravan bij de Gelderse Caravan Centrale bij de heer Otte, later werd de heer Koot eigenaar van dit bedrijf. We zijn naar volle tevredenheid nog steeds klant, dus bijna 30 jaar.” Roel Witteveen

Laatste nieuws

Voorkom vochtschade Voorkom vochtschade in uw camper of caravan

Vochtschade is de ergste nachtmerrie voor iedere c...

alarmsystemen Thitronik Wat kunt u doen om uw camper of caravan te beveiligen?

Wanneer u met de camper of caravan op vakantie ben...

Jubileum Feestweek: Gelderse Caravan Centrale pakt uit!

Wij bestaan dit jaar 45 jaar! Reden genoeg om ...

Burstner Ixeo I 746 Limited Exclusief bij ons in de showroom: Bürstner Ixeo I 746 Limited

Vanaf vandaag is een wel heel bijzondere camper te...

scroll up