Tips om ontspannen op de bonnefooi te reizen

Gaan en staan waar u maar wilt met de camper of caravan, dat is ultiem ontspannen. Houdt u er ook van om tijdens de vakantie rond te trekken in uw eigen tempo, zonder ergens aan vast te zitten? Wanneer u op de bonnefooi op vakantie gaat, kunt u altijd op zoek naar de zon. Wij hebben een aantal handige apps voor u op een rijtje gezet, zodat het reizen op de bonnefooi wel heel gemakkelijk wordt. Het enige wat u onderweg nodig heeft, is een opgeladen telefoon en toegang tot het internet.

 

Reizen op de bonnefooi

Camping apps

Bent u onderweg en wilt u ergens overnachten? Er zijn verschillende camping apps die eenvoudig laten zien waar de dichtstbijzijnde campings in de omgeving te vinden zijn. Sommige apps kunt u ook nog eens koppelen aan een navigatie app, zodat u direct de route naar de camping kunt volgen. De twee bekendste camping apps zijn die van de ANWB (ANWB Camping App) en ACSI (ACSI Campings Europa).

Camperplaatsen

Als u met de camper op pad bent, kunt u er ook voor kiezen om te overnachten op een camperplaats. Het is dan wel fijn om onderweg te kunnen zien waar op dat moment beschikbare camperplaatsen zijn. Dit is mogelijk met de app van de NKC. Deze app heet ‘Camperplaats’ en is gratis te downloaden. Zo vindt u eenvoudig en snel een overnachtingsplaats bij u in de buurt!

FREEONTOUR

Bent u onderweg en wilt u uw reis toch een beetje ingepland hebben? Dat kan met de FREEONTOUR-app. Met deze app kunt u tussenstops invoegen, maar ook zoeken naar campings en camperplaatsen die helemaal aan uw wensen voldoen. Ook kunt u inspirerende reisbelevingen lezen én zelf toevoegen.

Buienradar

Wanneer u op vakantie bent is het ook fijn om te weten wat de weersvoorspellingen zijn op uw bestemming. Zeker als u van plan bent om veel buitenactiviteiten te doen! Met de bekende Buienradar app ziet u precies of en wanneer het gaat regenen. Zo kunt u daar toch een beetje rekening mee houden tijdens uw reis.

Tijd om te eten

Krijgt u trek in iets lekkers? Dan zijn apps als ‘Restaurant Finder’ of TripAdvisor’ handig om bij de hand te hebben. Hiermee kunt u zien welke restaurants er in de buurt zijn. Wel zo handig als u in een onbekende omgeving bent. Via Restaurant Finder kunt u ook direct een tafel reserveren, zodat u zeker weet dat u er terecht kunt wanneer u aankomt.

 

Wij wensen u een fijne en onbezorgde vakantie toe!

 

 

Ervaringen

  • Heb een gebruikte camper gekocht bij uw bedrijf. Alle gemaakte afspraken is uw bedrijf correct nagekomen. Ben hierover zeer tevreden. Gert van den Brink
  • Dit is een voorbeeld bedrijf in al z’n gelederen, prettige mensen en vakbekwaam, wij zijn er al jaren en de service staat hoog in hun vaandel, kort om een aanrader voor een ieder. Henk Roede
  • Ca. 1985 kochten we onze 1e caravan bij de Gelderse Caravan Centrale bij de heer Otte, later werd de heer Koot eigenaar van dit bedrijf. We zijn naar volle tevredenheid nog steeds klant, dus bijna 30 jaar.” Roel Witteveen

Laatste nieuws

Oosterschelde Ontdek al het moois van Zeeland

Blijft u deze zomer in Nederland tijdens uw vakant...

Een echte off road camper: de Hymer ML-T 580 4×4

Bent u op zoek naar een off road camper waar u ook...

Kasteel de Haar. Prachtige natuurgebieden in provincie Utrecht

Deze zomer ziet er waarschijnlijk anders uit dan u...

hart-van-drenthe-veenpluis Drenthe: mooi, ruim en vol uitdaging!

Deze zomer ziet er waarschijnlijk anders uit dan u...

scroll up