Op vakantie in eigen land met uw camper of caravan

Had u al vakantieplannen? Door het coronavirus gaat uw geplande vakantie in het buitenland misschien niet door. Maar ook in eigen land kunt u heerlijk op vakantie. Let wel op! Op dit moment mag u nog niet overal kamperen en op sommige plekken alleen als u een eigen toiletvoorziening heeft. Controleer daarom altijd voor uw vertrek de huidige regelgeving. Wij hopen dat u deze zomer weer op pad kunt met uw camper of caravan. Daarom delen we graag met u een aantal locaties in eigen land die zeker de moeite waard zijn!

 

Friesland: de watersportprovincie van Nederland

Zoekt u het noorden van Nederland op? Daar vindt u water en groen, maar ook sfeervolle steden, dorpen en havenplaatsen. Een aanrader als u van cultuur en historie houdt! Wat dacht u bijvoorbeeld van kamperen langs het water in Friesland? Friesland is dé watersportprovincie van Nederland en zeker de moeite waard om eens een bezoekje te brengen. Mooie camperplaatsen kunt u vinden in Bergum, Dokkum, Grou en aan het Prinses Margriet kanaal. Ook zijn er diverse campings.

 

Op vakantie in eigen land

 

Overijssel: afwisselende provincie

Houdt u van heuvels, maar ook van water en grote natuurgebieden? Dan zit u goed in Overijssel. In Overijssel vindt u misschien wel de meeste afwisseling van alle provincies in Nederland! Twente is heuvelachtig, Salland is weids en aan de Kop van Overijssel kunt u genieten van al het water om u heen.

 

Gelderland: de grootste provincie

Gelderland is de grootste provincie van Nederland. U vindt hier de populaire Veluwe, maar ook de Betuwe en de Achterhoek. Houdt u van lezen? Bezoek dan eens het stadje Bredevoort in de Achterhoek! Bredevoort wordt ook wel boekenstad genoemd en staat bekend om haar vele boekenwinkeltjes.

 

veluwe

 

Noord-Holland: uitzicht over de Waddenzee

In Noord-Holland is een camperplek bij de haven van Den Oever. Deze camperplek is vlakbij de sluizen en biedt een heel mooi uitzicht over de Waddenzee. Als u naar Noord-Holland gaat, vergeet dan ook zeker niet om de vissersplaatsen langs het IJsselmeer te bezoeken!

 

Zuid Nederland: grote steden, maar ook strand

Houdt u van grote steden? Dan kunt u uw hart ophalen in Rotterdam, Gouda, Delft of Leiden. Bent u meer een strandliefhebber? Ook dan zit u goed in het zuiden van Nederland. Geniet van de zee, het strand en verschillende watersporten in Zeeland. Vooral langs de Grevelingen en het Veerse Meer staan veel campers in het hoogseizoen. Let wel op! De boetes voor vrij overnachten in Zeeland zijn erg hoog. Overnacht dus alleen op officiële camper plaatsen. Ook zijn er natuurlijk veel campings te vinden waar u met uw caravan of camper kunt staan.

 

Op vakantie in eigen land

 

Deel uw reiservaringen!

Waar gaan uw reizen dit jaar naar toe? Deel uw reisfoto’s met ons via onze website!

 

 

Ervaringen

  • Heb een gebruikte camper gekocht bij uw bedrijf. Alle gemaakte afspraken is uw bedrijf correct nagekomen. Ben hierover zeer tevreden. Gert van den Brink
  • Dit is een voorbeeld bedrijf in al z’n gelederen, prettige mensen en vakbekwaam, wij zijn er al jaren en de service staat hoog in hun vaandel, kort om een aanrader voor een ieder. Henk Roede
  • Ca. 1985 kochten we onze 1e caravan bij de Gelderse Caravan Centrale bij de heer Otte, later werd de heer Koot eigenaar van dit bedrijf. We zijn naar volle tevredenheid nog steeds klant, dus bijna 30 jaar.” Roel Witteveen

Laatste nieuws

Nationaal Park Hollandse Duinen Op z’n Zuid-Hollands de natuur in

Zuid-Holland ontdekken? Wij helpen u graag op weg!...

Hymer campers Waar moet u op letten bij een goede camperverzekering?

Misschien heeft u net een nieuwe of gebruikte camp...

Hymer app Nieuw: de HYMER connect app

Nieuw: de HYMER connect app. Deze app zit vanaf ap...

Vechtdal ‘Overijssel, waar de Dinkelgolfjes fonk’len…’

Bent u wel eens in Overijssel geweest? In deze ree...

scroll up