Op vakantie in eigen land met uw camper of caravan

Heeft u al vakantieplannen? U denkt waarschijnlijk meteen aan verre reizen als u een camper koopt. Maar er zijn nog heel wat plekjes in eigen land die ook zeker de moeite waard zijn! Wat dacht u van een meivakantie in het Friese Bergum? Of het heuvelachtige Twente? Wij geven u hier wat tips voor leuke Nederlandse vakantietripjes die u met uw camper of caravan kunt doen.

 

Friesland: de watersportprovincie van Nederland

Zoekt u het noorden van Nederland op? Daar vindt u water en groen, maar ook sfeervolle steden, dorpen en havenplaatsen. Een aanrader als u van cultuur en historie houdt! Wat dacht u bijvoorbeeld van kamperen langs het water in Friesland? Friesland is dé watersportprovincie van Nederland en zeker de moeite waard om eens een bezoekje te brengen. Mooie camperplaatsen kunt u vinden in Bergum, Dokkum, Grou en aan het Prinses Margriet kanaal. Ook zijn er diverse campings.

 

Op vakantie in eigen land

 

Overijssel: afwisselende provincie

Houdt u van heuvels, maar ook van water en grote natuurgebieden? Dan zit u goed in Overijssel. In Overijssel vindt u misschien wel de meeste afwisseling van alle provincies in Nederland! Twente is heuvelachtig, Salland is weids en aan de Kop van Overijssel kunt u genieten van al het water om u heen.

 

Gelderland: de grootste provincie

Gelderland is de grootste provincie van Nederland. U vindt hier de populaire Veluwe, maar ook de Betuwe en de Achterhoek. Houdt u van lezen? Bezoek dan eens het stadje Bredevoort in de Achterhoek! Bredevoort wordt ook wel boekenstad genoemd en staat bekend om haar vele boekenwinkeltjes.

 

veluwe

 

Noord-Holland: uitzicht over de Waddenzee

In Noord-Holland is een camperplek bij de haven van Den Oever. Deze camperplek is vlakbij de sluizen en biedt een heel mooi uitzicht over de Waddenzee. Als u naar Noord-Holland gaat, vergeet dan ook zeker niet om de vissersplaatsen langs het IJsselmeer te bezoeken!

 

Zuid Nederland: grote steden, maar ook strand

Houdt u van grote steden? Dan kunt u uw hart ophalen in Rotterdam, Gouda, Delft of Leiden. Bent u meer een strandliefhebber? Ook dan zit u goed in het zuiden van Nederland. Geniet van de zee, het strand en verschillende watersporten in Zeeland. Vooral langs de Grevelingen en het Veerse Meer staan veel campers in het hoogseizoen. Let wel op! De boetes voor vrij overnachten in Zeeland zijn erg hoog. Overnacht dus alleen op officiële camper plaatsen. Ook zijn er natuurlijk veel campings te vinden waar u met uw caravan of camper kunt staan.

 

Op vakantie in eigen land

 

Deel uw reiservaringen!

Waar gaan uw reizen dit jaar naar toe? Deel uw reisfoto’s met ons via onze website!

 

 

Ervaringen

  • Heb een gebruikte camper gekocht bij uw bedrijf. Alle gemaakte afspraken is uw bedrijf correct nagekomen. Ben hierover zeer tevreden. Gert van den Brink
  • Dit is een voorbeeld bedrijf in al z’n gelederen, prettige mensen en vakbekwaam, wij zijn er al jaren en de service staat hoog in hun vaandel, kort om een aanrader voor een ieder. Henk Roede
  • Ca. 1985 kochten we onze 1e caravan bij de Gelderse Caravan Centrale bij de heer Otte, later werd de heer Koot eigenaar van dit bedrijf. We zijn naar volle tevredenheid nog steeds klant, dus bijna 30 jaar.” Roel Witteveen

Laatste nieuws

ANWB camper van het jaar ANWB roept Bürstner Lyseo M Harmony Line 660 uit tot Camper van het Jaar 2020!

We communiceerden al over de verkiezing van het NK...

Huisshow GCC Profiteer van beursacties op de Huisshow van Gelderse Caravan Centrale

Bent u op een beurs geweest en heeft u nog geen ke...

Burstner Lyseo M Bürstner Lyseo M Harmony Line genomineerd voor Kampeerauto van het jaar

De Bürstner Lyseo M Harmony line is genomineerd v...

Burstner Lyseo TD Nieuwe 2020 campers bij Gelderse Caravan Centrale

De campermodellen van 2020 zijn nóg luxer en comf...

scroll up