Nieuwe campermodellen gespot in Düsseldorf

Elk jaar zijn wij weer aanwezig op de Caravan Salon in Düsseldorf, zo ook dit jaar. Op de Caravan Salon is altijd van alles te zien wat met kamperen en reizen te maken heeft. Van tenten en vouwwagens, tot aan reisbestemmingen en de nieuwste innovaties omtrent vrijetijdsvoertuigen.

Wij zijn in het bijzonder altijd erg benieuwd naar de nieuwe campermodellen die gepresenteerd worden op deze beurs in Düsseldorf. Ook dit jaar hebben we prachtige campers gespot en dat willen we graag met u delen. De drie mooiste en opvallendste campermodellen lichten we graag even toe.

 

 1. Bürstner camper Ixeo
  Als eerste de nieuwe Bürstner Ixeo. Wat direct opvalt is het nieuwe uiterlijk van de Ixeo en dan met name in het hoge dak met zwarte raamvlakken. Het nieuw ontwikkelde hefbed in de camper is een aangename verrassing. Het hefbed ligt in de lengte van de camper en het interieur beschikt over vijf goedgekeurde zitplekken. Onder de half-integralen is de nieuwe Ixeo een topmodel.

Burstner ixeo camper 2016

 1. Bürstner camper Elegance
  Dan is er de compleet vernieuwde Bürstner Elegance. Bürstner neemt afscheid van de Grand Panorama en de Elegance wordt nu hét topmodel onder de integralen. Het nieuwe model camper heeft een verlaagd Al-Ko chassis en een verwarmde dubbele bodem. Het Queensbed is in hoogte te verstellen. In totaal kan men kiezen uit vier zeer comfortabele indelingen.

Burstner elegance nieuwe camper 2016

 1. Hymer camper ML-I
  Onder de integralen is de Hymer ML-I één van de topmodellen van Hymer. Het nieuwe model is stijlvol, wendbaar en gebouwd op de Mercedes-Benz chassis, standaard met achterwiel en is leverbaar met 7-traps automaat. De ML-I is tegen meerprijs ook met 4-wiel aandrijving te verkrijgen. De Hymer ML-I is net als de Hymer ML-T een lichtgewicht camper in zijn klasse. Ideaal als u stijlvol én comfortabel wilt reizen en kamperen.

Hymer ML camper 2016

De Caravan Salon 2015 in Düsseldorf is nog te bezoeken tot en met zondag 6 september.

 

Introductieshow nieuwe modellen

Op 16, 17 en 18 oktober hebben wij in onze showroom een speciale introductieshow van de nieuwste camper- en caravanmodellen voor het jaar 2016. Tijdens deze show kunt u diverse nieuwe campermodellen bewonderen. Zet de data maar alvast in de agenda, meer informatie volgt.

Ervaringen

 • Heb een gebruikte camper gekocht bij uw bedrijf. Alle gemaakte afspraken is uw bedrijf correct nagekomen. Ben hierover zeer tevreden. Gert van den Brink
 • Dit is een voorbeeld bedrijf in al z’n gelederen, prettige mensen en vakbekwaam, wij zijn er al jaren en de service staat hoog in hun vaandel, kort om een aanrader voor een ieder. Henk Roede
 • Ca. 1985 kochten we onze 1e caravan bij de Gelderse Caravan Centrale bij de heer Otte, later werd de heer Koot eigenaar van dit bedrijf. We zijn naar volle tevredenheid nog steeds klant, dus bijna 30 jaar.” Roel Witteveen

Laatste nieuws

Nationaal Park Hollandse Duinen Op z’n Zuid-Hollands de natuur in

Zuid-Holland ontdekken? Wij helpen u graag op weg!...

Hymer campers Waar moet u op letten bij een goede camperverzekering?

Misschien heeft u net een nieuwe of gebruikte camp...

Hymer app Nieuw: de HYMER connect app

Nieuw: de HYMER connect app. Deze app zit vanaf ap...

Vechtdal ‘Overijssel, waar de Dinkelgolfjes fonk’len…’

Bent u wel eens in Overijssel geweest? In deze ree...

scroll up