Nieuw: de HYMER connect app

29 oktober 2020   Hymer,Nieuws ,

Nieuw: de HYMER connect app. Deze app zit vanaf april 2021 op alle HYMER BML I en T modellen. Dit betekent nóg meer luxe en comfort in uw HYMER camper. Met deze app heeft u namelijk toegang tot belangrijke camperinformatie zoals de kilometer-, elektriciteits- en waterstand. Maar u kunt ook vanaf een afstand het licht en de temperatuur van uw camper regelen. Lees hier meer!

 

 

Smart camper

Woningen worden steeds ‘slimmer’. De term smart homes komt u daardoor misschien wel bekend voor. Maar een smart camper is nieuw! De HYMER app is het eerste slimme ecosysteem voor een verbonden camper. Hiermee kunt u:

  • standaard informatie inzien zoals waterniveau en accustatus
  • het licht en de verwarming, airco en satellietinstallatie in de woonruimte instellen
  • communiceren met de app via bluetooth of mobiel netwerk
  • informatie inzien over het motorrijtuig, zoals locatie, afgelegde kilometers en service-interval
  • intelligente checklists en veiligheidsfuncties opvragen

 

Luxe kamperen

HYMER zorgt er met de HYMER app voor dat niets in de weg staat om luxe te kamperen. Want stel dat u aan het wandelen bent en het is warm. Met een simpele klik op uw telefoon zet u de airco in uw camper alvast aan zodat u na de wandeling heerlijk kunt bijkomen in uw afgekoelde camper. Of stel bijvoorbeeld in dat u elke ochtend op een bepaald tijdstip wakker wil worden met gedempt licht en een temperatuur van 21 graden. Het kan allemaal!

 

Nog even geduld

Kunt u niet wachten om de HYMER app te gebruiken? Dat begrijpen wij! Toch moeten we nog even geduld hebben. Vanaf april 2021 is deze app beschikbaar op alle HYMER B-Klasse Masterline modellen. Kom wel alvast naar onze showroom om de HYMER van uw dromen uit te kiezen. Dan kunt u volgend jaar mét de app de mooiste reizen maken.

 

Heeft u al een HYMER B-Klasse Masterline en wilt u deze app ook? Dan kunt u dat toe laten voegen! Neem daarvoor gerust contact met ons op.

 

Ervaringen

  • Heb een gebruikte camper gekocht bij uw bedrijf. Alle gemaakte afspraken is uw bedrijf correct nagekomen. Ben hierover zeer tevreden. Gert van den Brink
  • Dit is een voorbeeld bedrijf in al z’n gelederen, prettige mensen en vakbekwaam, wij zijn er al jaren en de service staat hoog in hun vaandel, kort om een aanrader voor een ieder. Henk Roede
  • Ca. 1985 kochten we onze 1e caravan bij de Gelderse Caravan Centrale bij de heer Otte, later werd de heer Koot eigenaar van dit bedrijf. We zijn naar volle tevredenheid nog steeds klant, dus bijna 30 jaar.” Roel Witteveen

Laatste nieuws

Nationaal Park Hollandse Duinen Op z’n Zuid-Hollands de natuur in

Zuid-Holland ontdekken? Wij helpen u graag op weg!...

Hymer campers Waar moet u op letten bij een goede camperverzekering?

Misschien heeft u net een nieuwe of gebruikte camp...

Hymer app Nieuw: de HYMER connect app

Nieuw: de HYMER connect app. Deze app zit vanaf ap...

Vechtdal ‘Overijssel, waar de Dinkelgolfjes fonk’len…’

Bent u wel eens in Overijssel geweest? In deze ree...

scroll up