Enduro fietsendragers voor uw caravan

22 juni 2020   Nieuws

Wilt u de mooiste fietstochten maken op uw vakantiebestemming? Dat is mogelijk! De fietsendragers van Enduro bevestigt u eenvoudig en snel op uw caravan. Niets staat nog in de weg om de nieuwe omgeving te verkennen op uw (elektrische) fiets!

 

Bron: https://www.youtube.com/watch?v=Pa7BmGaLyVA

 

Enduro fietsendrager BC260

Enduro heeft een nieuwe fietsendrager: de BC260. Deze fietsendrager is geschikt voor twee fietsen of e-bikes en weegt slechts 10 kilo. Vindt u het lastig om uw fiets te bevestigen op de caravan? Met deze nieuwe drager van Enduro is de klus zo geklaard. U kunt de fietsendrager eenvoudig op de dissel van de caravan bevestigen.

Heeft u iets nodig uit de bergruimte van uw caravan? Dat is geen probleem! Door het unieke schuifsysteem schuift u de fietsen gewoon even naar voren, waardoor u de ruimte krijgt om bij uw spullen te komen. U kunt uw fietsen er gewoon op laten staan!

 

 

Enduro fietsendrager BC260 Black Edition

De BC260 Black Edition is een luxe uitvoering van de BC260. De naam zegt het al: het is een zwarte variant. Dit maakt deze fietsendrager een lust voor het oog. En door de slag- en krasvrije coating blijft de drager zijn moderne en chique uitstraling jarenlang behouden. Ook heeft deze fietsendrager flexibele afsluitbare frameklemmen, waardoor u uw fietsen nog veiliger kunt vervoeren.

 

 

 

Kom naar onze showroom

Wij laten u graag de fietsendragers van Enduro zien, zodat u ook op vakantie kunt genieten van de mooiste fietstochten. Kom gerust eens langs in onze showroom of neem contact met ons op voor meer informatie.

Ervaringen

  • Heb een gebruikte camper gekocht bij uw bedrijf. Alle gemaakte afspraken is uw bedrijf correct nagekomen. Ben hierover zeer tevreden. Gert van den Brink
  • Dit is een voorbeeld bedrijf in al z’n gelederen, prettige mensen en vakbekwaam, wij zijn er al jaren en de service staat hoog in hun vaandel, kort om een aanrader voor een ieder. Henk Roede
  • Ca. 1985 kochten we onze 1e caravan bij de Gelderse Caravan Centrale bij de heer Otte, later werd de heer Koot eigenaar van dit bedrijf. We zijn naar volle tevredenheid nog steeds klant, dus bijna 30 jaar.” Roel Witteveen

Laatste nieuws

Utrechtse Heuvelrug Prachtige natuurgebieden in provincie Utrecht

Deze zomer ziet er waarschijnlijk anders uit dan u...

hart-van-drenthe-veenpluis Drenthe: mooi, ruim en vol uitdaging!

Deze zomer ziet er waarschijnlijk anders uit dan u...

2010 Eilandspolder met water Dutchphoto Noord-Holland: voor elke natuurliefhebber

Komende zomer ziet er waarschijnlijk anders uit da...

Enduro fietsendragers voor uw caravan

Wilt u de mooiste fietstochten maken op uw vakanti...

scroll up