De Summer Edition van Bürstner campers

7 september 2015   Burstner,campers,Nieuws

Deze zomer introduceert Bürstner vier nieuwe actiemodellen onder de noemer Summer Edition. Het gaat om twee modellen van de Nexxo Time en twee modellen van de Ixeo Time. Alle vier de Bürstner campers zijn nu aantrekkelijk geprijsd en voorzien van extra uitrusting voor optimaal reiscomfort. Speciaal voor u lichten we de Summer Edition actiemodellen van Bürstner graag even toe.

Burstner Summer Nexxo en Ixeo

 

Bürstner Nexxo Time Summer Edition

De Bürstner Nexxo Time Summer is een compacte camper, die optimale ruimte biedt voor 2 personen. U kunt kiezen uit twee modellen, de T690 G met twee enkele bedden of de T660 met een Frans bed. De indeling van deze Summer Edition camper is te bepalen op basis van uw woon- en slaapwensen. U kunt met de Nexxo Time Summer optimaal genieten van comfort tijdens uw vakantie en de vele extra’s die de Summer Edition te bieden heeft. Bekijk de Nexxo Time T690 G nu zelf bij ons aanbod.

 

Bürstner Ixeo Time Summer Edition

De Bürstner Ixeo Time is eveneens een geliefd model camper en met deze Summer Edition zijn de modellen nog aantrekkelijker geworden. U kunt kiezen uit twee modellen, de Ixeo Time IT590 Summer met 2 slaapplaatsen en de Ixeo Time IT726 G Summer met 4 slaapplaatsen. Beide modellen bieden de optimale combinatie tussen kwaliteit en functionaliteit. En dat alles voor een zeer aantrekkelijke prijs. Kortom, ook deze twee Bürstner campers zijn compact en compleet uitgerust met allerlei extra’s.

 

Complete uitrusting voor comfortabel reizen

Alle vier de actiemodellen van Bürstner zijn voorzien van vele extra’s. Om te beginnen is het buitendesign anders dan bij de standaard Nexxo en Ixeo Time. Andere extra’s zijn een luxe dashboard met alu-applicaties, LED dagrijlicht, elektrische en verwarmbare buitenspiegels, 16” aluvelgen, cruise control, zonneluifel en nog veel meer. Alles voor optimaal comfort tijdens uw vakantie.

Bekijk gerust eens ons volledige aanbod Bürstner campers op onze website of neem contact met ons op voor meer informatie over deze twee actiemodellen.

Ervaringen

  • Heb een gebruikte camper gekocht bij uw bedrijf. Alle gemaakte afspraken is uw bedrijf correct nagekomen. Ben hierover zeer tevreden. Gert van den Brink
  • Dit is een voorbeeld bedrijf in al z’n gelederen, prettige mensen en vakbekwaam, wij zijn er al jaren en de service staat hoog in hun vaandel, kort om een aanrader voor een ieder. Henk Roede
  • Ca. 1985 kochten we onze 1e caravan bij de Gelderse Caravan Centrale bij de heer Otte, later werd de heer Koot eigenaar van dit bedrijf. We zijn naar volle tevredenheid nog steeds klant, dus bijna 30 jaar.” Roel Witteveen

Laatste nieuws

Nationaal Park Hollandse Duinen Op z’n Zuid-Hollands de natuur in

Zuid-Holland ontdekken? Wij helpen u graag op weg!...

Hymer campers Waar moet u op letten bij een goede camperverzekering?

Misschien heeft u net een nieuwe of gebruikte camp...

Hymer app Nieuw: de HYMER connect app

Nieuw: de HYMER connect app. Deze app zit vanaf ap...

Vechtdal ‘Overijssel, waar de Dinkelgolfjes fonk’len…’

Bent u wel eens in Overijssel geweest? In deze ree...

scroll up