Bürstner Elegance 2016 in de spotlights

Deze maand zetten we de vernieuwde Bürstner Elegance in de spotlights uit het modeljaar 2016. Deze integraal camper is één van de topmodellen van Bürstner en we leggen u graag uit waarom.

 

Reizen in luxe en comfort

Bij de Bürstner Elegance draait het om luxe en comfort. U bent eigenlijk op vakantie in uw eigen 5-sterren hotel dat u overal mee naar toe kunt nemen. De royale uitrusting en de extra details maken de Bürstner Elegance zeer populair onder de integralen. En ook in 2016 voldoet deze topcamper van Bürstner aan alle verwachtingen. Het model is in vier verschillende indelingen te verkrijgen.

Burstner Elegance 2016

 

Exterieur en interieur Bürstner Elegance

De voordelen van het exterieur en het interieur van de Elegance zijn groot. De extra hoge voorruit zorgt namelijk voor een adembenemend panoramisch uitzicht. Het dak van GFK geeft de nodige bescherming tegen extreme weersomstandigheden en de dubbele verwarmde bodem in de camper zorgt voor extra bergruimte én comfort.

 

Binnen heeft de camper een stahoogte van 205 centimeter en een royale zitgroep in L-vorm. Door het indirect verlichtingsconcept creëert u sfeer in het interieur. Daarnaast heeft de camper een elektrisch hefbed met koudschuimmatrassen, een 3-pits gasfornuis, een koelkast van 160 liter, 40 stofferingsvarianten en twee soorten meubeldecors.

 

Extra uitrusting

De Bürstner Elegance is verder compleet uitgerust met allerlei extra’s. Denk bijvoorbeeld aan aluminium velgen, Premium-Sound-System, soft-close keukenladen, BUS-siegels, cabineverduistering en een extra cabinedeur, zodat u als bestuurder snel achter het stuur kunt kruipen. Kortom, de Bürstner Elegance 2016 is een integraal camper die van alle gemakken is voorzien. Bekijk hier een mooie video van de camper ‘in actie’:

 

Ervaringen

  • Heb een gebruikte camper gekocht bij uw bedrijf. Alle gemaakte afspraken is uw bedrijf correct nagekomen. Ben hierover zeer tevreden. Gert van den Brink
  • Dit is een voorbeeld bedrijf in al z’n gelederen, prettige mensen en vakbekwaam, wij zijn er al jaren en de service staat hoog in hun vaandel, kort om een aanrader voor een ieder. Henk Roede
  • Ca. 1985 kochten we onze 1e caravan bij de Gelderse Caravan Centrale bij de heer Otte, later werd de heer Koot eigenaar van dit bedrijf. We zijn naar volle tevredenheid nog steeds klant, dus bijna 30 jaar.” Roel Witteveen

Laatste nieuws

Nationaal Park Hollandse Duinen Op z’n Zuid-Hollands de natuur in

Zuid-Holland ontdekken? Wij helpen u graag op weg!...

Hymer campers Waar moet u op letten bij een goede camperverzekering?

Misschien heeft u net een nieuwe of gebruikte camp...

Hymer app Nieuw: de HYMER connect app

Nieuw: de HYMER connect app. Deze app zit vanaf ap...

Vechtdal ‘Overijssel, waar de Dinkelgolfjes fonk’len…’

Bent u wel eens in Overijssel geweest? In deze ree...

scroll up