. 5 voordelen van reizen met een camper - Gelderse Caravan Centrale

5 voordelen van reizen met een camper

Droomt u er al jaren van om de mooiste reizen te maken met een camper? Maar twijfelt u toch nog of zo’n camper de investering wel waard is? Wij kunnen wel duizenden redenen noemen om te reizen met een camper! In deze blog noemen we de 5 belangrijkste voordelen.

 

 

Ultieme vrijheid

Het grootste voordeel van reizen met een camper is toch wel de ultieme vrijheid. U rijdt naar de mooiste plekken en bent nergens aan gebonden. Valt het ergens toch een beetje tegen? Dan rijdt u gewoon naar een andere plek! Niemand die u stoort en niets wat u weerhoudt om uw droomreis te maken. U kiest zelf hoe laat u aan uw ontbijt begint en wanneer voor u de dag eindigt.

 

Gaan en staan waar u maar wilt

Regent het? Dan kruipt u gewoon achter het stuur om op weg te gaan naar de volgende bestemming. U hoeft niets af te breken en u hoeft ook geen koffers in te pakken. Zonder te reserveren kunt u op zoek gaan naar de volgende droomplek. U kunt net zo lang of kort blijven als u zelf wilt!

 

Genieten van de natuur

Droomt u van het opkomen van de zon in de vroege ochtend? Of juist van een prachtige zonsondergang die weerspiegelt in het water? Met een camper hoeft u niets te missen! Niet alleen op de bestemming zelf, maar ook onderweg kunt u volop genieten van de natuur. Word wakker van het gefluit van de mooiste vogels en droom weg bij het prachtige uitzicht.

 

Reizen met comfort

Een camper is uw tweede huis. U heeft hierdoor alles bij u, waar u ook naar toe gaat. Is het koud? Dan kunt u lekker bij de verwarming neerploffen op de comfortabele bank. Is het juist warm? Dan zorgt de airco voor heerlijke verkoeling. ’s Avonds kruipt u onder de dekens in een lekker bed die beter ligt dan die in de meeste hotelkamers.

 

Voordelig reizen

Natuurlijk kost de aanschaf van een camper best veel geld. Maar als u overnacht in een hotel, komen er vaak nog extra kosten bij. En wat dacht u van de vliegreis of dure ontbijtjes? Met een camper geniet u van de mooiste plekken, zonder kleine lettertjes die uw reis duurder maken dan verwacht.

Vaak kunt u bij toeristische gebieden overnachten op het terrein tegen een minimale vergoeding. En u kiest helemaal zelf waar en wanneer u eet. Koken kunt u makkelijk in de keuken waar alles in zit wat u nodig heeft. Ook hiermee bespaart u flink op de kosten!

 

Maak uw dromen waar

Stop met dromen en maak uw dromen waar met een camper! Wij helpen u graag met de keuze voor de camper die bij u past. Zien we u snel in onze showroom?

 

Ervaringen

  • Heb een gebruikte camper gekocht bij uw bedrijf. Alle gemaakte afspraken is uw bedrijf correct nagekomen. Ben hierover zeer tevreden. Gert van den Brink
  • Dit is een voorbeeld bedrijf in al z’n gelederen, prettige mensen en vakbekwaam, wij zijn er al jaren en de service staat hoog in hun vaandel, kort om een aanrader voor een ieder. Henk Roede
  • Ca. 1985 kochten we onze 1e caravan bij de Gelderse Caravan Centrale bij de heer Otte, later werd de heer Koot eigenaar van dit bedrijf. We zijn naar volle tevredenheid nog steeds klant, dus bijna 30 jaar.” Roel Witteveen

Laatste nieuws

Burstner Ixeo I 746 Limited Exclusief bij ons in de showroom: Bürstner Ixeo I 746 Limited

Vanaf vandaag is een wel heel bijzondere camper te...

Reizen in het voorjaar Reizen door Europa in het voorjaar

De natuur die weer tot bloei komt, een heerlijk zo...

Voorkom vochtschade Voorkom vochtschade in uw camper of caravan

Vochtschade is de ergste nachtmerrie voor iedere c...

camper van het jaar 2019 HYMER B-Klasse ModernComfort 690 I Kampeerauto van het Jaar 2019

Welke camper is innovatief, origineel en gebruiksv...

scroll up