Automatisch waterpassysteem HPC312

Met het automatische waterpassysteem HPC312 zorgt u ervoor dat uw camper binnen 90 seconden waterpas staat. En dat op een zeer eenvoudige manier. Met het touch-screen bedienpaneel levelt u uw voertuig in enkele stappen. Het display laat precies zien welke stappen u moet uitvoeren. Dit is het meest flexibele en compacte waterpassysteem dat op de markt te verkrijgen is. De handelingen die u kunt verrichten met één druk op de knop zijn:

 • hpc312 bedieningspaneelTwee memory stand
 • Vuilwatertank legen
 • Stabiliseren
 • Intrekken

U kunt het systeem ook manueel bedienen. U ziet zelfs de accuspanning, eventuele storingen en de stand van de handrem op het display. Het automatische waterpassysteem HPC312 is te verkrijgen in 12 en 24 volt en bestaat uit de volgende onderdelen:

 • Hydraulische pomp unit met kabelboom
 • Touch-screen bedienpaneel met ingebouwde waterpas
 • Vier krikken
 • Hydraulische slangen en olie

Luchtvering voor uw camper

Als eigenaar van een camper kent u vast het gevoel van hevige zijwind tijdens het rijden met uw camper. Tijdens het inhalen van vrachtwagens, bussen of door windstoten kan uw camper hierdoor instabiel worden. Met hoge snelheden is dit gevaarlijk, zowel voor uw camper als voor uw eigen veiligheid. Met de installatie van luchtvering van VB-Airsuspension ligt uw camper stabieler op de weg en is uw camper minder gevoelig voor zijwind.

 

Optimale wegligging

Campers hebben veelal een hoog eigen gewicht. Tevens bevind het gewicht zich hoog in de camper, dit houdt in dat uw camper een hoog zwaartepunt heeft. Dit zorgt ervoor dat uw camper overhelt in bochten. Dit kan u en uw bijrijder een onveilig en oncomfortabel gevoel geven . VB-Airsuspension biedt u een passend oplossing voor dit probleem, onze luchtvering producten zorgen ervoor dat uw camper minder overhelt in de bochten.

 

Constante rijhoogte

Het gewicht van een camper is meestal niet gelijkmatig verdeeld over de totale lengte van de camper. Dit kan onder meer komen door de ingebouwde apparatuur en accessoires zoals een fietsendrager. Door de ongelijkmatige verdeling van het gewicht, kan de originele ophanging van uw camper gaan “doorzakken”. Dit zorgt ervoor dat de vering niet meer voldoende zijn werk kan doen en bijvoorbeeld veel schokken en stoten kan gaan doorgeven aan u en uw camper. VB-Airsuspension biedt u de oplossing met onze producten om dit doorzakken en stoten te verminderen waardoor het rij comfort weer terugkomt.

 

AutoLevel

Stelt u voor, na een lange reis bent u aangekomen op uw eindbestemming en komt u erachter dat de campingplaats scheef loopt en uw camper verre van waterpas staat. VB-Airsuspension biedt u de oplossing. Met één druk op de knop “AutoLevel” zorgt onze VB-FullAir 4C luchtvering ervoor dat uw camper waterpas staat. Oneffenheden tot 130mm kunnen zo verholpen worden. Bekijk de brochure VB Airsuspension.

Ervaringen

 • Heb een gebruikte camper gekocht bij uw bedrijf. Alle gemaakte afspraken is uw bedrijf correct nagekomen. Ben hierover zeer tevreden. Gert van den Brink
 • Dit is een voorbeeld bedrijf in al z’n gelederen, prettige mensen en vakbekwaam, wij zijn er al jaren en de service staat hoog in hun vaandel, kort om een aanrader voor een ieder. Henk Roede
 • Ca. 1985 kochten we onze 1e caravan bij de Gelderse Caravan Centrale bij de heer Otte, later werd de heer Koot eigenaar van dit bedrijf. We zijn naar volle tevredenheid nog steeds klant, dus bijna 30 jaar.” Roel Witteveen
scroll up