caravan movers voor optimaal gemak

 

Een bekende uitdaging van veel caravanliefhebbers, is het moment wanneer de caravan op zijn plek moet worden gerangeerd. De zware caravan komt vaak moeilijk van zijn plaats, waardoor het soms lang kan duren voordat de caravan helemaal geïnstalleerd is op de kampeerplek, herkenbaar?

 

Snel en moeiteloos uw caravan rangeren met één van onze caravan movers? Met een (half)automatische caravan mover is dit probleem veel sneller opgelost. Een caravan mover (caravan rangeer systeem) zorgt er namelijk voor dat de caravan automatisch via een afstandsbediening te besturen is naar de juiste plek. Hierdoor bespaart u uzelf veel tijd en moeite, zodat u eerder kunt genieten van uw vakantie.

Enduro caravan mover

 

HOE WERKT EEN CARAVAN RANGEER SYSTEEM?

Een caravan mover is een handig hulpmiddel om uw caravan heel eenvoudig op de juiste plek te manoeuvreren, zonder zware inspanningen te verrichten. Een caravan mover wordt onder de caravan geplaatst en is volautomatisch of met de hand (halfautomatisch) te plaatsen op de wielen van de caravan. Vervolgens is de caravan direct met een afstandsbediening te manoeuvreren in elke richting. Heel gemakkelijk én snel.

 

ENDURO CARAVAN MOVERS

Enduro caravan moverEnduro® is een bekendmerk in de Benelux dat caravan movers verkoopt van goede kwaliteit in combinatie met een aantrekkelijke prijs. Enduro® heeft verschillende soorten caravan movers waarbij het grootste verschil zit in volautomatische of halfautomatische movers. Bij de volautomatische caravan movers gebeurt ook het af- en aankoppelen van de mover op de caravanwielen automatisch.

 

Alle Enduro® movers zijn voorzien van tandwielaandrijving voor optimaal gebruik van het motorvermogen. Het krachtige rangeersysteem van Enduro® kan daarom caravans manoeuvreren tot wel 2000 kg op een helling van 18%, zowel voor caravans met enkele- of dubbele as. Een caravan rangeren is hierdoor heel eenvoudig.

 

 

MEER WETEN?

Mocht u geïnteresseerd zijn in Enduro® caravan movers? Wij hebben caravan movers van het merk Enduro® in ons assortiment. Wij staan u graag te woord. Kom bijvoorbeeld eens langs in onze showroom om een demo mover van Enduro® te testen of neem contact met ons op via de e-mail of via bovenstaand telefoonnummer.

 

Ervaringen

  • Heb een gebruikte camper gekocht bij uw bedrijf. Alle gemaakte afspraken is uw bedrijf correct nagekomen. Ben hierover zeer tevreden. Gert van den Brink
  • Dit is een voorbeeld bedrijf in al z’n gelederen, prettige mensen en vakbekwaam, wij zijn er al jaren en de service staat hoog in hun vaandel, kort om een aanrader voor een ieder. Henk Roede
  • Ca. 1985 kochten we onze 1e caravan bij de Gelderse Caravan Centrale bij de heer Otte, later werd de heer Koot eigenaar van dit bedrijf. We zijn naar volle tevredenheid nog steeds klant, dus bijna 30 jaar.” Roel Witteveen

Laatste nieuws

de hoge veluwe Op een nostalgische ontdekkingsreis in Gelderland

Ons eigen land heeft veel te bieden voor fiets- en...

Solbio GCC Solbio: biologische toiletvloeistof

Maakt u al gebruik van de biologische toiletvl...

waddenzee Ontdek Friesland op haar best

Wilt u Nederland ontdekken? Dan hebben wij voor u ...

Flevoland, op bezoek bij de grootste polder ter wereld!

Wilt u Nederland ontdekken? Dan hebben wij voor u ...

scroll up