. Aanbiedingen - Gelderse Caravan Centrale

Aanbiedingen

Bekijk hier onze wisselende aanbiedingen met leuke kortingen. Van voortenten tot een slimme lamp. Heeft u vragen? We staan u graag te woord.

 

JOI lamp

Nu extra voordelig!!

De JOI Lamp van Thermologi is een prachtige vinding waarbij u met 1 waxinelichtje de opbrengst genereert van maar liefst 18 waxinelichtjes!

De lamp zet de energie van het ene theelichtje om in verlichting middels 8 LED lampjes. De techniek die hiervoor wordt gebruikt is dezelfde als die van de Caframo Ecofan. In de Joi Lamp zit een Peltier element. Dit element wordt heet en zet de energie om in licht. Geheel geruisloos, op slechts 1 waxinelichtje.

Van € 139,95 Voor € 99,-

Contact opnemen

Aqua soft toiletpapier voor chemisch toilet

Laagste prijs!

Speciaal ontwikkeld, superzacht toiletpapier voor chemische toiletten, dat snel oplost in de afvaltank. Hierdoor worden verstoppingen voorkomen en kan de afvaltank eenvoudiger worden geleegd. Gewoon toiletpapier lost minder goed op en kan dus verstoppingen veroorzaken. Gebruik van Aqua Soft voorkomt defecten en schade aan de afvaltank en beschermt tevens de bewegende delen van de tank.

Van € 3,95 Voor € 2,50

Contact opnemen

Mestic MK-100 RVS koffiezetapparaat

Zet ook op de camping koffie zoals thuis, de Mestic MK-100 6 kops koffiezetter zorgt dat het verschil niet te merken is. Het koffieapparaat heeft een modern uiterlijk van een zwarte behuizing gecombineerd met RVS elementen. De glazen koffie kan is uitgerust met een ergonomische handgreep en heeft een inhoud voor 6 koppen koffie. Verder is het apparaat uitgerust met Waterniveau indicator, warmhoudfunctie, droogkookbeveiliging en automatische afslag wanneer de koffie klaar is.

Voor € 27,95

Contact opnemen

Ventura Freestander voortent

Showmodel korting!

De Ventura Freestander voortent is geschikt om snel extra leefruimte te creëren bij uw camper. Deze Ventura Freestander kunt u ook op uw campingplek laten staan, terwijl u met de camper een boodschap gaat halen. Deze aanbieding betreft een showmodel en word daarom met enorme korting aangeboden.

Deze Freestander voortent word met lichtgewicht frame geleverd.

Van € 1278,- Voor € 750,-

Contact opnemen

Ervaringen

  • Heb een gebruikte camper gekocht bij uw bedrijf. Alle gemaakte afspraken is uw bedrijf correct nagekomen. Ben hierover zeer tevreden. Gert van den Brink
  • Dit is een voorbeeld bedrijf in al z’n gelederen, prettige mensen en vakbekwaam, wij zijn er al jaren en de service staat hoog in hun vaandel, kort om een aanrader voor een ieder. Henk Roede
  • Ca. 1985 kochten we onze 1e caravan bij de Gelderse Caravan Centrale bij de heer Otte, later werd de heer Koot eigenaar van dit bedrijf. We zijn naar volle tevredenheid nog steeds klant, dus bijna 30 jaar.” Roel Witteveen

Laatste nieuws

3Gas+ alarm Veilig genieten van uw vakantie met het 3Gas+ alarm

Wanneer u gaat kamperen, wilt u daar natuurlijk 10...

Dethleffs caravan Coco 2018 Dethleffs Coco: de caravan van het jaar 2018

Tijdschrift ‘Kampeer en Caravan Kampioen’ en A...

Introductieshow Hobby Introductieshow Hobby caravans 2018: komt u ook?

20 t/m 22 oktober staat al het 2018 nieuws van Hob...

Televisie kijken in uw tweede huis

U heeft vandaag de mooiste plekken ontdekt van het...

scroll up