Accessoires

Gelderse Camper Centrale beschikt over een breed assortiment aan accessoires voor campers in haar showroom. Er zijn tal van accessoires die het kamperen met uw camper aangenamer, gemakkelijk en comfortabeler kunnen maken. Denk bijvoorbeeld aan een mooie voortent of bijpassende luifel. Uiteraard horen daar ook campingstoelen en campingtafels bij, zodat u comfortabel kunt genieten voor uw eigen mobiele vakantiehuis.

 

Daarnaast hebben we ook accessoires in huis die zorgen voor ontspanning en gemak tijdens het reizen. Denk aan radio- en navigatiesystemen, fietsendragers, zonnepanelen, achteruitrijcamera’s en satelliet antennes. Kortom, voor alles op, aan of in uw camper, bent u ook bij Gelderse Camper Centrale aan het juiste adres.

 

luifel-header

Voortenten en luifels

In ons assortiment hebben wij voortenten en luifels voor campers van het merk van Prostor. Onze medewerkers in de showroom kunnen u er alles over vertellen.

 

Multimedia

Op het gebied van multimedia beschikken we over een divers aanbod van verschillende merken. Voor het gemak zetten we ze even op een rij:

  • Satelliet antennes voor campers (van Teleco en Oyster).
  • Radio-, CD-, MP3- en navigatiesystemen (van Zenec en Pioneer).
  • Achteruitrijcamera systemen (van Dometic).
  • Zonnepanelen (van Vechline).

 

Camper leveling systeem

In ons assortiment accessoires bieden we ook camper leveling systemen van het merk HPC. Ideaal als u uw camper snel en eenvoudig wilt stabiliseren en waterpas wilt zetten. Dit kan eveneens automatisch met één druk op de knop of met de hand.

 

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over ons accessoires aanbod? U bent van harte welkom om een kijkje te nemen in onze showroom, we helpen u graag persoonlijk met het beste advies op maat.

 

 

Ervaringen

  • Heb een gebruikte camper gekocht bij uw bedrijf. Alle gemaakte afspraken is uw bedrijf correct nagekomen. Ben hierover zeer tevreden. Gert van den Brink
  • Dit is een voorbeeld bedrijf in al z’n gelederen, prettige mensen en vakbekwaam, wij zijn er al jaren en de service staat hoog in hun vaandel, kort om een aanrader voor een ieder. Henk Roede
  • Ca. 1985 kochten we onze 1e caravan bij de Gelderse Caravan Centrale bij de heer Otte, later werd de heer Koot eigenaar van dit bedrijf. We zijn naar volle tevredenheid nog steeds klant, dus bijna 30 jaar.” Roel Witteveen
scroll up