Hobby Premium, Caravan van het Jaar 2012.

Hobby Caravan heeft met de Premium een geheel nieuwe weg ingeslagen. Een bijzondere design caravan voor een gunstige prijs, de nieuwe Premium is er al vanaf € 18.850,00.

De jury van de verkiezing Caravan van het Jaar koos de Hobby Premium vanwege zijn gewaagde design, en betaalbaarheid. Als bonus krijgt de klant ook nog eens zaken als energiezuinige verlivhting en zelfstellende remmen.

Zoals Hobby het zelf zegt: "De tijd is rijp voor de Premium.De caravan met meer design, meer innovatie en meer inspiratie."

Hobby Premium modellen

De Premium wordt geleverd in negen verschillende modellen. Van een kleine reiscaravan tot een royale tandemasser biedt de Premium maximaal comfort. Grenzen worden verlegd door middel van een exclusief design en interieur, als ook door de sprong voorwaarts qua fabricage en constructie. De Premium serie zal in het seizoen 2012 worden aangeboden in de modellen 440 Sfr, 460 Ufe, 495 UL, 540 Ufe, 560 Cfe, 560 UL, 610 UL, 650 Uff en 720 UML.

Hier de video van de Hobby Premium 2012 http://www.hobby-premium.de/#/aussen-linkeseite/video

 Nieuwe Hobby Premium 2012

Voor meer informatie, neem contact op met de Gelderse Caravan Centrale in Barneveld. tel. 0342-415052 of http://www.hobby-premium.de


Gelderse Caravan Centrale op Caravan Salon in Düsseldorf     Donderdag 7 augustus Gelderse Caravan Centrale op Caravan Salon in Düsseldorf

Vanaf zaterdag 30 augustus tot en met zondag 7 september zijn wij te vinden in Düsseldorf op de Caravan Salon Beurs.

Lees meer
Koken op de camping Woensdag 23 juli Koken op de camping

Heeft u als kampeerliefhebber een heerlijk recept voor op de camping? Deel uw culinaire gerechten op onze Facebookpagina!

Lees meer

Fotoalbum Gelderse Caravan Centrale