Hobby Premium, Caravan van het Jaar 2012.

Hobby Caravan heeft met de Premium een geheel nieuwe weg ingeslagen. Een bijzondere design caravan voor een gunstige prijs, de nieuwe Premium is er al vanaf € 18.850,00.

De jury van de verkiezing Caravan van het Jaar koos de Hobby Premium vanwege zijn gewaagde design, en betaalbaarheid. Als bonus krijgt de klant ook nog eens zaken als energiezuinige verlivhting en zelfstellende remmen.

Zoals Hobby het zelf zegt: "De tijd is rijp voor de Premium.De caravan met meer design, meer innovatie en meer inspiratie."

Hobby Premium modellen

De Premium wordt geleverd in negen verschillende modellen. Van een kleine reiscaravan tot een royale tandemasser biedt de Premium maximaal comfort. Grenzen worden verlegd door middel van een exclusief design en interieur, als ook door de sprong voorwaarts qua fabricage en constructie. De Premium serie zal in het seizoen 2012 worden aangeboden in de modellen 440 Sfr, 460 Ufe, 495 UL, 540 Ufe, 560 Cfe, 560 UL, 610 UL, 650 Uff en 720 UML.

Hier de video van de Hobby Premium 2012 http://www.hobby-premium.de/#/aussen-linkeseite/video

 Nieuwe Hobby Premium 2012

Voor meer informatie, neem contact op met de Gelderse Caravan Centrale in Barneveld. tel. 0342-415052 of http://www.hobby-premium.de


Onze klant Leen vertelt over zijn liefde voor 'camperen' Vrijdag 27 maart Onze klant Leen vertelt over zijn liefde voor 'camperen'

Reizen met een camper of caravan is niet zomaar een vakantie, het is een levensstijl. Wij zijn altijd benieuwd naar de reiservaringen van onze klanten. 

Lees meer
Huisdieren mee op vakantie? Maandag 16 maart Huisdieren mee op vakantie?

Het is belangrijk om te weten welke regels er gelden voor uw hond in het land van uw vakantie. Wij geven u graag een aantal tips.

Lees meer

Fotoalbum Gelderse Caravan Centrale