Hobby Premium, Caravan van het Jaar 2012.

Hobby Caravan heeft met de Premium een geheel nieuwe weg ingeslagen. Een bijzondere design caravan voor een gunstige prijs, de nieuwe Premium is er al vanaf € 18.850,00.

De jury van de verkiezing Caravan van het Jaar koos de Hobby Premium vanwege zijn gewaagde design, en betaalbaarheid. Als bonus krijgt de klant ook nog eens zaken als energiezuinige verlivhting en zelfstellende remmen.

Zoals Hobby het zelf zegt: "De tijd is rijp voor de Premium.De caravan met meer design, meer innovatie en meer inspiratie."

Hobby Premium modellen

De Premium wordt geleverd in negen verschillende modellen. Van een kleine reiscaravan tot een royale tandemasser biedt de Premium maximaal comfort. Grenzen worden verlegd door middel van een exclusief design en interieur, als ook door de sprong voorwaarts qua fabricage en constructie. De Premium serie zal in het seizoen 2012 worden aangeboden in de modellen 440 Sfr, 460 Ufe, 495 UL, 540 Ufe, 560 Cfe, 560 UL, 610 UL, 650 Uff en 720 UML.

Hier de video van de Hobby Premium 2012 http://www.hobby-premium.de/#/aussen-linkeseite/video

 Nieuwe Hobby Premium 2012

Voor meer informatie, neem contact op met de Gelderse Caravan Centrale in Barneveld. tel. 0342-415052 of http://www.hobby-premium.de


Jos & Erna vertellen over hun eerste camperervaringen Donderdag 26 februari Jos & Erna vertellen over hun eerste camperervaringen

Reizen met een camper is niet zomaar een vakantie, het is een levensstijl. Wij zijn altijd erg benieuwd naar de reiservaringen van onze klanten. 

Lees meer
Op reis met uw eerste camper! Vrijdag 6 februari Op reis met uw eerste camper!

Uw droom is uitgekomen en u kunt gaan genieten van uw eerste reis met uw eigen camper. Wij geven u graag een aantal tips mee.

Lees meer

Fotoalbum Gelderse Caravan Centrale